Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1912
14.10.16 13:28
@Sisi_Petrhen píše:
Ahoj holky, chci se zeptat těch co braly clostil.
Měla jsem ho poprvé. Tenhle měsíc. Chodila jsem na dataci ovulace a ta proběhla v pořádku.
Je to od 8DPO a šíleně mě bolí prsa a bradavky, ale tak, že musím spát v podprsence. Chtěla bych se zeptat, zda-li s tím má někdo zkušenost? Jestli se to nějaké z Vás stalo? Je to dost nepříjemné :zed:

ahoj, jo, jsou to hormony, já spíš pak ke konci cyklu měla bradavky hodně citlivé. jseš jakoby uměle nadopovaná, clostyl je driák, takže se to v tomhle bohužel odráží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
14.10.16 14:04
@allluck píše:
ahoj, jo, jsou to hormony, já spíš pak ke konci cyklu měla bradavky hodně citlivé. jseš jakoby uměle nadopovaná, clostyl je driák, takže se to v tomhle bohužel odráží :kytka:

A prejde to?.. me boli prsa tyden pred ms. Ta ma dojit cca za 14 (mozna :lol: ) takze me 3 tydny z mesice boli bradavky. To je vyborny :lol: dekuji za odpoved :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
14.10.16 14:37

@Sisi_Petrhen Já měla to samé :) První cyklus v září, bolely mě prsa jako blázen..pak jsem přišla na to, že už jsem těhotná :) Takže třeba už jsi :) Držím pěsti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
14.10.16 14:47
@Sisi_Petrhen píše:
A prejde to?.. me boli prsa tyden pred ms. Ta ma dojit cca za 14 (mozna :lol: ) takze me 3 tydny z mesice boli bradavky. To je vyborny :lol: dekuji za odpoved :kytka:

mě to přešlo příchodem MS, ale jak píše @pp_xoxo, může to být i jinak :dance: uvidíš :kytka: ale u clostylu je to normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
14.10.16 15:07
@pp_xoxo píše:
@Sisi_Petrhen Já měla to samé :) První cyklus v září, bolely mě prsa jako blázen..pak jsem přišla na to, že už jsem těhotná :) Takže třeba už jsi :) Držím pěsti :*

No tak tomu uz asi neverim :-D :mrgreen:
Muj partner je hornak, takze trpi, coz jsem rada, ze v tom nejsem sama :mrgreen: :lol:
Ale na test je urcite brzy si myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
14.10.16 15:09

@allluck
Jsem tedy rada ze krom te bolesti prsou a bradavrek nemam zadny jiny potize. Nebylo mi na zvraceni a ani jsem neoslepla :lol: budu cekat na ms. Mam nepravidelne cykly. :roll: takze pri mym stesti to ted budu mit po 39 dnech :lol: uz to vidim.

Jinak dekuji za rekaci :-) jsem rada, ze v tom nejsem sama, kdo mel stejne vedlejsi ucinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
14.10.16 15:13
@Sisi_Petrhen píše:
@allluck
Jsem tedy rada ze krom te bolesti prsou a bradavrek nemam zadny jiny potize. Nebylo mi na zvraceni a ani jsem neoslepla :lol: budu cekat na ms. Mam nepravidelne cykly. :roll: takze pri mym stesti to ted budu mit po 39 dnech :lol: uz to vidim.Jinak dekuji za rekaci :-) jsem rada, ze v tom nejsem sama, kdo mel stejne vedlejsi ucinky.

já si myslím, že teď ti MS přijde dřív. hormony to většinou urychlí ten menzes. když se teda nezadaří :dance: nebo já to tak aspoň vždycky měla. teď čekáme na přítelovo výsledky ze spermia a pravděpodobně si pro něj poběžím taky. kdysi jsem ho brala před čtyřmi lety, tak si to teď holt zopáknu. snad úspěšněji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
14.10.16 15:20

@allluck
:potlesk: tak to je pro me dobra zprava ze prijde ms driv :-) ja se nechci stresovat zase testem, ze bude bilo :? Tak si chci jeste tak tyden pockat. Budto tam :srdce: je a nebo nemi :mrgreen:
Budu drzet palce at se zadari hned na prvni maximalne druhy pokus :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
14.10.16 21:11

@Sisi_Petrhen já jsem si první test dělala cca 2 dny před očekávanou m. Každopadně budu držet pěsti :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
11.12.16 13:35

Ahoj holky chci se zeptat… Teď v pátek jsem dobrala clostil. Ale od soboty mě píchá na pravé a v levé straně podbriskem. Clostilejsen brala cca před rokem ale tohle jsem sním neměla tak se chci zeptat zda to některá taky měla tyhle bolesti po clostilu. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.17 18:41

Ahoj holky…jsem trosku starsi…uz 2,5 roku se s manzelem snazime o miminko…pred 2 mesici jsme potratili…dnes jsem se dozvedela o cloksiku a ctu vase reakce…dnes mi volali i z gennetu…ted nevim, co mam delat driv…test hormonu AMH…cloksik…nebo to nechat na prirode?…furt na to myslim a to asi neni dobry, co?…jsem cvok? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
3.2.17 23:53

@Kačátko 0110 :mavam:
urcite bych sla k odbornikum. Gennet muzu jedine doporucit ;)
Objednejte se na konzultaci a doktor/ka uz Vam rekne co a jak dal a vsechno Vam vysvetli, nebojte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.17 16:10

Ahoj holky, tak take cekam, az prijde ms abych mohla nasadit Clostik a Duph. Tak snad uz nam to take vyjde.. :( a jak se dari Vam? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.17 17:09

Tak my furt nic… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.17 17:32

A ty take beres clostik, jestli se muzu zeptat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí