Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sisi_Petrhen píše:
Ahoj holky, chci se zeptat těch co braly clostil.
Měla jsem ho poprvé. Tenhle měsíc. Chodila jsem na dataci ovulace a ta proběhla v pořádku.
Je to od 8DPO a šíleně mě bolí prsa a bradavky, ale tak, že musím spát v podprsence. Chtěla bych se zeptat, zda-li s tím má někdo zkušenost? Jestli se to nějaké z Vás stalo? Je to dost nepříjemné
ahoj, jo, jsou to hormony, já spíš pak ke konci cyklu měla bradavky hodně citlivé. jseš jakoby uměle nadopovaná, clostyl je driák, takže se to v tomhle bohužel odráží ![]()
@allluck píše:
ahoj, jo, jsou to hormony, já spíš pak ke konci cyklu měla bradavky hodně citlivé. jseš jakoby uměle nadopovaná, clostyl je driák, takže se to v tomhle bohužel odráží
A prejde to?.. me boli prsa tyden pred ms. Ta ma dojit cca za 14 (mozna
) takze me 3 tydny z mesice boli bradavky. To je vyborny
dekuji za odpoved ![]()
@Sisi_Petrhen Já měla to samé
První cyklus v září, bolely mě prsa jako blázen..pak jsem přišla na to, že už jsem těhotná
Takže třeba už jsi
Držím pěsti ![]()
@Sisi_Petrhen píše:
A prejde to?.. me boli prsa tyden pred ms. Ta ma dojit cca za 14 (mozna) takze me 3 tydny z mesice boli bradavky. To je vyborny
dekuji za odpoved
mě to přešlo příchodem MS, ale jak píše @pp_xoxo, může to být i jinak
uvidíš
ale u clostylu je to normální ![]()
@pp_xoxo píše:
@Sisi_Petrhen Já měla to saméPrvní cyklus v září, bolely mě prsa jako blázen..pak jsem přišla na to, že už jsem těhotná
Takže třeba už jsi
Držím pěsti
No tak tomu uz asi neverim
![]()
Muj partner je hornak, takze trpi, coz jsem rada, ze v tom nejsem sama
![]()
Ale na test je urcite brzy si myslim.
@allluck
Jsem tedy rada ze krom te bolesti prsou a bradavrek nemam zadny jiny potize. Nebylo mi na zvraceni a ani jsem neoslepla
budu cekat na ms. Mam nepravidelne cykly.
takze pri mym stesti to ted budu mit po 39 dnech
uz to vidim.
Jinak dekuji za rekaci
jsem rada, ze v tom nejsem sama, kdo mel stejne vedlejsi ucinky.
@Sisi_Petrhen píše:
@allluck
Jsem tedy rada ze krom te bolesti prsou a bradavrek nemam zadny jiny potize. Nebylo mi na zvraceni a ani jsem neosleplabudu cekat na ms. Mam nepravidelne cykly.
takze pri mym stesti to ted budu mit po 39 dnech
uz to vidim.Jinak dekuji za rekaci
jsem rada, ze v tom nejsem sama, kdo mel stejne vedlejsi ucinky.
já si myslím, že teď ti MS přijde dřív. hormony to většinou urychlí ten menzes. když se teda nezadaří
nebo já to tak aspoň vždycky měla. teď čekáme na přítelovo výsledky ze spermia a pravděpodobně si pro něj poběžím taky. kdysi jsem ho brala před čtyřmi lety, tak si to teď holt zopáknu. snad úspěšněji ![]()
@allluck
tak to je pro me dobra zprava ze prijde ms driv
ja se nechci stresovat zase testem, ze bude bilo
Tak si chci jeste tak tyden pockat. Budto tam
je a nebo nemi ![]()
Budu drzet palce at se zadari hned na prvni maximalne druhy pokus
![]()
@Sisi_Petrhen já jsem si první test dělala cca 2 dny před očekávanou m. Každopadně budu držet pěsti
![]()
Ahoj holky chci se zeptat… Teď v pátek jsem dobrala clostil. Ale od soboty mě píchá na pravé a v levé straně podbriskem. Clostilejsen brala cca před rokem ale tohle jsem sním neměla tak se chci zeptat zda to některá taky měla tyhle bolesti po clostilu. Diky
Ahoj holky…jsem trosku starsi…uz 2,5 roku se s manzelem snazime o miminko…pred 2 mesici jsme potratili…dnes jsem se dozvedela o cloksiku a ctu vase reakce…dnes mi volali i z gennetu…ted nevim, co mam delat driv…test hormonu AMH…cloksik…nebo to nechat na prirode?…furt na to myslim a to asi neni dobry, co?…jsem cvok? ![]()
@Kačátko 0110 ![]()
urcite bych sla k odbornikum. Gennet muzu jedine doporucit ![]()
Objednejte se na konzultaci a doktor/ka uz Vam rekne co a jak dal a vsechno Vam vysvetli, nebojte ![]()
Ahoj holky, tak take cekam, az prijde ms abych mohla nasadit Clostik a Duph. Tak snad uz nam to take vyjde..
a jak se dari Vam? ![]()