Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7844
5.2.15 21:15

@Whynot jojo právě počet a pohyblivost, právě bychom chtěli zkusit IUI, uvidíme jak dopadne kontrolní spermiogram, na který jde partner v březnu…od prosince bere fertilan a pije kotvičník :) a má zakázaný horký vany, jen sprchu :) uvidíme, zda nám potom doporučí jen to IUI nebo i IVF…tak uvidíme :) moc bych si to už přála, snažíme se od května 2013…chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.2.15 21:34

@anitram999
Tak to u tebe ten Clostik bude asi zbytecny :hug: zbytecne do sebe budes cpat hormony. Zvlast ten Clostik je pekny svinstvo :zed:
U vas by mohla vyjit ta IUI, jak pise @Whynot :palec:

Vim, jak ti je :hug: nam se zadarilo az po 4 letech snazeni :zed:
Ale neboj, ono to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
5.2.15 21:38

@Alexandraf já taky sázím na to, že pokud to nevyjde přirozeně, tak ta IUI by mohla vyjít…doufám, že už brzy budu maminka :) tak to vám moc přeju ;) musí to být nádherný pocit, který si zatím nedokážu představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.2.15 21:43

@anitram999
Uvidis, ze se brzy zadari :hug: ta IUI by fakt mohla klapnout :palec:
A uz nejak premyslite o tom CAR nebo to jeste chvilku nechate na prirode? :*

Ja si to taky neumela predstavit, ale je to krasny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
5.2.15 21:47

@Alexandraf no do března zkusíme přirozeně, a pak dle výsledků novýho spermiogramu, asi třeba 3× IUI a pokud to nevyjde tak třeba v létě do ISCARU na IVF…uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
5.2.15 21:48

@Alexandraf děkuju za podporu :hug: už aby to tu bylo :srdce: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.2.15 21:50

@anitram999
Nemas vubec za co :hug:
Tak drzim palecky :hug: treba ani ten CAR nebude potreba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
5.2.15 21:51

@Alexandraf také v to doufám :) třeba před IUI nebo IVF si tělo řekne…nene…radši samo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.2.15 21:52

@anitram999
Tak neco podobnyho si reklo moje telo mesic pred 2.IVF :lol: ze lepsi to bude po IUI :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
5.2.15 21:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
5.2.15 23:54

Ahoj holky já měla dnes den jak z hororu.. Dopoledne to se mnou svihlo tak sem volala na gyndu ta at okamžitě přijedu k ní ze mi dá zadanku na kapacky do nemocnice.. Tak se jelo… Po příjezdu do nemocnice byla jsem jen na interně protože šlo jen o kapacky.. Na příjem jsem čekala od 11–14:38…hladova zlé mi bylo jak nikdy a je vůbec nezajímalo jako že by se mi třeba měli věnovat přestože si zadanku vzali a řekli chviličku strpeni…hm spíš několik hodin utrpení na to už mi zapomněli upozornit.., no nic ve 14:38 si mě jedna fakt nepříjemná sestra (chytrá jak rádio) zavolala do ordinace a doktor nemohl najít tu zadanku tak ona na mě začala řvát že ji mám mít po ruce atd co tam chci a byla fakt nepříjemná.. No yo už sem nevydržela a zarvala na ní ať se kouká uklidnit že tam nejsem proto aby na mě nějaká protivna zencka řvala v tu chvíli černo před očima.. no vzbudila sem se a ona celá vydesena úplně obrátila a hned posadte se a nohy nahoru nalila mi vodu a oznámila mi že mi natočí ekg a nevím co ještě a pak mi pošlou na ty kapacky… Hm skvělý z ordinace na lůžkové odd jsem odcházela v 15:47 :roll: tam jsem předala zprávu službu sloužící lékarce která na mě cumela jak na debila protože mám nařízenou výživu do žíly a glukozu střídavě na 4×krat a pak jdU domů a jako nezustanu tam??? No koukala na mě jak na magora., první kapacku mi dali v 16:00 a poslední v 21:00 a ta kapala jen hodku a půl.. No shrnuto a podtrženo od mého odjezdu z domova v 9:45 jsem se domů totálně kantare a hotová dostala teď ve 23:45 :roll: takže tleskam českému zdravotnictví nikomu bych můj dnešní zážitek nepsala.. Moc se omlouvám za případné chyby ale píšu v rozhořčení A ve znechucení z dnešního šíleného dne :-( musela sem se z toho vypsat :-( pardon za sloh :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
6.2.15 00:06

@RomanaBl
8o to je strasny :cert: :hug:
Jak te tam mohli nechat tak dlouho cekat :cert: neposlali te tam jen tak, ze se jim chtelo :cert: tohle fakt nechapu :cert:
A z ceho ti bylo tak spatne? Unava, vycerpani? :hug:
Hlavne, at je ti brzy lip :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
6.2.15 00:12

@Alexandraf děkuji snad bude je ní z toho dneska do breku a zároveň na :poblion: proč se ti lékaři a sestry chovají jak kdybys byla kus hovězího no nikdo mi neoduvodnil proč sem tak dlouho čekala :-( jinak svihlo to se mnou kvůli tomu jak jejím a furt ztrácím totální kolaps z vyčerpání organismu.. Ale na mimco by to vliv mít nemělo tak snad dobrý :-( já fakt nemela dnes slov :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.2.15 06:36

@RomanaBl
Ježiš Romčo to je mi líto :hug: Naštěstí jsi v pořádku. Taky nemám s některými lékaři a sestrami dobré zkušenosti, bohužel.
Hlavně at je miminko v pořádku, odpočívej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
6.2.15 07:51

@RomanaBl to je strašný, jak zacházej s pacientama…takovou dobu Tě tam nechat čekat, kort, když Ti bylo tak špatně…to fakt nechápu…tak hlavně ať jsi v pořádku…to je fakt děsný kam se to zdravotnictví dostalo…:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí