Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Whynot jojo právě počet a pohyblivost, právě bychom chtěli zkusit IUI, uvidíme jak dopadne kontrolní spermiogram, na který jde partner v březnu…od prosince bere fertilan a pije kotvičník
a má zakázaný horký vany, jen sprchu
uvidíme, zda nám potom doporučí jen to IUI nebo i IVF…tak uvidíme
moc bych si to už přála, snažíme se od května 2013…chjo…
@anitram999
Tak to u tebe ten Clostik bude asi zbytecny
zbytecne do sebe budes cpat hormony. Zvlast ten Clostik je pekny svinstvo ![]()
U vas by mohla vyjit ta IUI, jak pise @Whynot ![]()
Vim, jak ti je
nam se zadarilo az po 4 letech snazeni ![]()
Ale neboj, ono to vyjde ![]()
@Alexandraf já taky sázím na to, že pokud to nevyjde přirozeně, tak ta IUI by mohla vyjít…doufám, že už brzy budu maminka
tak to vám moc přeju
musí to být nádherný pocit, který si zatím nedokážu představit…
@anitram999
Uvidis, ze se brzy zadari
ta IUI by fakt mohla klapnout ![]()
A uz nejak premyslite o tom CAR nebo to jeste chvilku nechate na prirode? ![]()
Ja si to taky neumela predstavit, ale je to krasny ![]()
@Alexandraf no do března zkusíme přirozeně, a pak dle výsledků novýho spermiogramu, asi třeba 3× IUI a pokud to nevyjde tak třeba v létě do ISCARU na IVF…uvidíme…
@anitram999
Nemas vubec za co ![]()
Tak drzim palecky
treba ani ten CAR nebude potreba ![]()
@Alexandraf také v to doufám
třeba před IUI nebo IVF si tělo řekne…nene…radši samo
![]()
@anitram999
Tak neco podobnyho si reklo moje telo mesic pred 2.IVF
ze lepsi to bude po IUI ![]()
Ahoj holky já měla dnes den jak z hororu.. Dopoledne to se mnou svihlo tak sem volala na gyndu ta at okamžitě přijedu k ní ze mi dá zadanku na kapacky do nemocnice.. Tak se jelo… Po příjezdu do nemocnice byla jsem jen na interně protože šlo jen o kapacky.. Na příjem jsem čekala od 11–14:38…hladova zlé mi bylo jak nikdy a je vůbec nezajímalo jako že by se mi třeba měli věnovat přestože si zadanku vzali a řekli chviličku strpeni…hm spíš několik hodin utrpení na to už mi zapomněli upozornit.., no nic ve 14:38 si mě jedna fakt nepříjemná sestra (chytrá jak rádio) zavolala do ordinace a doktor nemohl najít tu zadanku tak ona na mě začala řvát že ji mám mít po ruce atd co tam chci a byla fakt nepříjemná.. No yo už sem nevydržela a zarvala na ní ať se kouká uklidnit že tam nejsem proto aby na mě nějaká protivna zencka řvala v tu chvíli černo před očima.. no vzbudila sem se a ona celá vydesena úplně obrátila a hned posadte se a nohy nahoru nalila mi vodu a oznámila mi že mi natočí ekg a nevím co ještě a pak mi pošlou na ty kapacky… Hm skvělý z ordinace na lůžkové odd jsem odcházela v 15:47
tam jsem předala zprávu službu sloužící lékarce která na mě cumela jak na debila protože mám nařízenou výživu do žíly a glukozu střídavě na 4×krat a pak jdU domů a jako nezustanu tam??? No koukala na mě jak na magora., první kapacku mi dali v 16:00 a poslední v 21:00 a ta kapala jen hodku a půl.. No shrnuto a podtrženo od mého odjezdu z domova v 9:45 jsem se domů totálně kantare a hotová dostala teď ve 23:45
takže tleskam českému zdravotnictví nikomu bych můj dnešní zážitek nepsala.. Moc se omlouvám za případné chyby ale píšu v rozhořčení A ve znechucení z dnešního šíleného dne
musela sem se z toho vypsat
pardon za sloh ![]()
@RomanaBl
to je strasny
![]()
Jak te tam mohli nechat tak dlouho cekat
neposlali te tam jen tak, ze se jim chtelo
tohle fakt nechapu ![]()
A z ceho ti bylo tak spatne? Unava, vycerpani? ![]()
Hlavne, at je ti brzy lip ![]()
@Alexandraf děkuji snad bude je ní z toho dneska do breku a zároveň na
proč se ti lékaři a sestry chovají jak kdybys byla kus hovězího no nikdo mi neoduvodnil proč sem tak dlouho čekala
jinak svihlo to se mnou kvůli tomu jak jejím a furt ztrácím totální kolaps z vyčerpání organismu.. Ale na mimco by to vliv mít nemělo tak snad dobrý
já fakt nemela dnes slov ![]()
@RomanaBl
Ježiš Romčo to je mi líto
Naštěstí jsi v pořádku. Taky nemám s některými lékaři a sestrami dobré zkušenosti, bohužel.
Hlavně at je miminko v pořádku, odpočívej ![]()
@RomanaBl to je strašný, jak zacházej s pacientama…takovou dobu Tě tam nechat čekat, kort, když Ti bylo tak špatně…to fakt nechápu…tak hlavně ať jsi v pořádku…to je fakt děsný kam se to zdravotnictví dostalo…:,(