Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7868
21.1.15 19:44

@nellys85
Tak muze zkratit i cyklus, me to ovlivnovalo i ms.. Pak jsem brala i Utrogestan a ten mi cyklus i ms trosku upravil do normalu :hug:
Na tohle ted nemysli :hug: urcite vam k miminku pomuze :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
22.1.15 11:29

@Alexandraf No uvidíme. Akorát mám už druhý den křeče v podbřišku jako při PMS, ale vždycky to za chvilku přejde, první cyklus s clostíkem jsem to vůbec neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
22.1.15 13:38

@nellys85
A kolikaty jsi dneska dc? :hug: nemohla by to byt blizici se ovulka? :kytka:
Ja ji mela taky strasne bolestivou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
23.1.15 06:52

@Alexandraf nene,ovu mívám až 14 DC s clostíkem a to mě píchá na vaječníku, ne v podbřišku, navíc jsem jen 7 DC. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.1.15 12:06

Ahojky, tak pridam zkusenost z meho druheho cyklu, tedy tohohle, s Clostikem. Prvni mesic ovulace presne 14DC podporena Pregnylem a kdyz jsem prisla tenhle mesic 14DC na sono, tak jsem mela na obou vajecnicich folikuly jen 13 a 14mm a tudiz mi rekla doktorka, ze je tenhle cyklus nezdareny. A ja to doma pekne orvala. No a najednou 21DC sileny bolesti leveho vajecniku a hadejte co…ovulacni test uplny dve tlustice :D. A podruhe za sebou levy vajecnik :-). Pravy me poboliva jen malinko. Takze ted uz budu jen cekat jestli ms prijde, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
24.1.15 12:16

@Petruse91

Ahoj, právě tohle řeším..vidíš, ani doktorům se nedá věřit. Já první cyklus s Clostilem ovu 13. DC (ale bez Pregnylu), teď folikul 10. DC pouze 10 mm, ale dr řekl, že ovu bude, a 16. DC mi chce dát Pregnyl. Já prostě nechápu, proč najednou ovu tak pozdě, ale snad bude..taky budu ovulovat podruhé ze stejného vaječníku :think:

Hodně štěstí ať tam budou // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.1.15 14:26

Nevim proc vajicko zraje kazdy mesic jinak. Ale priroda si asi vzdy sama poradi jak potrebuje :-). Dekuju Tobe taky preju // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
24.1.15 16:44

@RomanaBl moc gratuluji!!! Je to uzasne!!! Taky si mela clostik? A po kolikate to vyslo? Ja ho ted mam poprve. Mam PCO. Ve ct.jdu na UTZ to budu 14DC, snad neco naroste. Tam mi reknou termin inseminace a pak se dej vule bozi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
24.1.15 16:53

@bebecinka ahojkyj děkuji :-) mě se povedlo při první dávce clostiku :-) mám diagnostikovano Pco… Na inseminaci sem sice nebyla ale určitě bych být tebou abstinovala sexuálně a po inseminaci to ještě pojistila my taky abstinovali a vlitli na to potom dvakrát když byl oči test téměř pozitivní.. Potom dvakrát v den pozitivního testu a jednou potom kdy byla čárka už pryč tak ještě jednou a asi 3-8 DPO sem jedla ananas a povedlo se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
24.1.15 17:02

@RomanaBl no manzel se rozhodl abstinovat ;) ze az po te inseminaci ;) ja mam taky PCO ;( uz sem byla i na IVF ale to nevyslo. Piju citronovou vodu a mam caj na podporu rustu vajicek, tak uvidime. Ovu tedty chci zacit zkouset v pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
24.1.15 17:08

@bebecinka a přítel ma špatné spermio nebi v pohodě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
24.1.15 17:12

@RomanaBl prave, ze poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
24.1.15 17:14

@bebecinka tak to je divne :nevim: no každopádně to aspoň dvakrát v den inseminace a jednou den po určite pojistete budu míč držet pěstí aby to klaplo :-) doufám že dáš pak vědět ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
24.1.15 17:16

@RomanaBl co j3 divne? Jasne, ze dam vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
24.1.15 17:24

@bebecinka že š ani ivf nepovedlo.. A proč napřed nezkusily hormony nějaký než Ivf?? Mě to přijde jako hrozný solich na peníze :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí