Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1442
16.1.15 19:36

@RomanaBl Gratulace!! :kytka: A kolik jsi DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
17.1.15 00:35

Ahoj holky, jsem tu u Vás nová tak se trochu představím. Bude mi 24 a s přítelem se snažíme o mimčo už rok. Už druhý cyklus užívám Clostilbegyt. A můj dotaz zní: 1. cyklus zabral Clostil krásně, měla jsem folikul 16 mm ve 12 DC, ale tenhle měsíc jsem byla na utz 14 DC a tak jsem si myslela, jak už nebude folikul velký no a ejhle byl jeden jen 13 mm a druhý 14 mm. Takže doktorka prohlásila tenhle cyklus za nezdařený. Ale že sliznici mám hodně vysokou. Stále dělám ovulační testy a zatím teda vůbec nic.. :(.
Stalo se některé, že to takhle naskočilo ta ovulace a další měsíc už zase nic? Jinak mi ted zvýšila dávku na 2-0-0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
17.1.15 13:09

@Petruse91

Ahoj, já ti bohužel neporadím, já taky beru Clostil 2. cyklus, ale já pro jistotu na kontroly ani nechodím :zed: takže vlastně nevím, jak reaguju. naordinovala jsem si jen jednu tabletu denně, i když jsem měla předespané 2 od začátku cyklu. Ale já mám ovu i sama, můj dr je divný. Taky se snažíme rok.

Nemůže ten folikul ještě dorůst? Třeba budeš mít později ovulaci, určitě bych ten UTZ ježště zopakovala pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
17.1.15 13:33

Holky dovolim se semka vetrit. @Petruse91 ahojky,nekdy to tak muze byt ze druhy vajecnik reaguje později. ale napisu ti muj pribeh my se snažíme uz teda dlouho ale roky jsem chodila na gyndu porad jsem to resili nebylo ovu která bez clostiku nebyla, pak jsem si dala pauzu na gyndu jsem prestala chodit tedka 2 mesice beru jerab ptaci jsou to byline kapky v prosincu jsem si nasla nového gynekologa v lednu mi vzala krev a tedka v patek jsem tam byla pro výsledky hp a rovnou mne hnala na ultrazvuk protože jsem byla 12dc a ja ji rikam pani doktorko je to zbytecne když jsem nebrala clostik nebude folik to vim a ona mne tam stejne nahnala a ja koukala jak puk byl folik 19mm :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
17.1.15 15:18

@Petruse91 :mavam: :mavam:
Tak ja mela Clostik celkem 6× za necely rok. Ovulka byla pokazdy, ale ruzne v cyklu. Nekdy 12.dc, pak zase treba az 22.dc..Bylo uplne jedno, jak vysokou davku Clostiku jsem mela… Takze jeste sance tady je, ze folik dororoste a ovulka bude pozdeji :hug:
Nakonec jsem otehotnela pri davce 1-1-1, 14.dc jsem mela folik 22mm :*

Drzim palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
17.1.15 15:48

@Alexandraf snad to nebude nijak hrozné :-D

@Anonymní píše:
@RomanaBl gratuluji :kytka: :hug: já to věděla ze to bude v poradku :hug: bud na sebe opatrna :)

Děkuji to moc :hug: budu :-)
@nellys85 děkuji moc :-) jsem dnes ccs 20 DPO asi nevím přesně musela bych kouknout do diáře a ten mam doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
17.1.15 19:41

Dekuju za reakce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
19.1.15 11:03

Hoolky tak mimco je tam kde má a cysta mizí ani nevíte jakou mám raddost vidíte tu maličkou tečku uprostřed?? To je miminko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
19.1.15 12:35

@RomanaBl
:mavam: :mavam:
Vidim :dance: jsem rada, ze je vsechno v poradku a miminko je tam, kde ma byt :hug:
Opatrujte se oba dva/dve :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
19.1.15 12:39

@Alexandraf ahooj děkuju mooc :) strašně veliký balvan mi spadl ze srdce :) a co ty jak se maassss?? :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
19.1.15 15:09

@RomanaBl :hug:
To ti verim, ze jsi si oddychla :hug: ted jeste srdicko :srdce: a hlavne vydrzet co nejdyl :hug:
Jj, ja fajn :hug: vcera jsme byli na navsteve u svagrovy, takze dneska jen odpocivam, ted uz me ty navstevy docela unavujou :,( Od vcera me bolej i kycle, takze je to zuzo :mrgreen: ale proste to k tomu patri :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.15 15:15

@RomanaBl gratuluji :kytka: a opatruje se :hug:
@Alexandraf a počkej za měsíc dva :lol: to je hrozné co všechno pro ty naše drobecky nevydrzime :srdce:
Jo a já dneska byla taky na kontrole miminko nám krásné roste už ma 15 mm :) :* a vypadá to všechno dobré

• Citovat
  • Upravit
7868
19.1.15 15:17
@Anonymní píše:
@RomanaBl gratuluji :kytka: a opatruje se :hug:
@Alexandraf a počkej za měsíc dva :lol: to je hrozné co všechno pro ty naše drobecky nevydrzime :srdce:
Jo a já dneska byla taky na kontrole miminko nám krásné roste už ma 15 mm :) :* a vypadá to všechno dobré

No, docela se bojim, co jeste vsechno prijde :lol: je fakt, ze ted ma cca kolem 1kg, tak jeste cca 2kg nabere 8o no, bude to zajimavy :mrgreen:
Moc gratulujuuuu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
21.1.15 09:20

Tak já už tomu vůbec nerozumím…že mi MS přišla o dva dny dřív je prý díky clostíku, ale proč jsem měla slabou a jen necelé 3 dny, to už mi mudra vysvětlit nedokázala a měla jsem ducha i v den kdy mi MS přišla :nevim: :nevim:
Ale už zas beru clostík, kapu jeřáb, papám mamavit, tak snad už to vyjde až do konce. Mám od mudry slíbený i pregnyl a utroš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
21.1.15 13:25

Holky, je normální, že po Clostilu je ovulace kdy chce? Byla jsem dnes u Dr na UTZ, jsem 10. DC a folík měl jen 10 mm, řekl, že je hodně brzy, ale že ovu bude až tak 16. DC, to jdu na Pregnyl. Zdá se mi to divné, pač minulý cyklus byla ovu s Clostilem už 13. DC (podle teploty) a to mám cykly pravidelné +-2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí