Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@SáraW Ahoj ![]()
tak jak vam dopadl ten spermiogram?
doufam, ze jsou spermici hodne kvalitni ![]()
@Alexandraf a jak velky mas foliky? to se muze jen 6 krat brat, ze? potom se to nesmi?
@Alexandraf jeste me napadlo, kdyz nam to nejde, jestli treba mam dobrou pruchodnost vejcovodu, jestli tam treba neni zakopany pes
@lojzina81 Tak v tomhle cyklu jeste nevim, jak narostly, jsem teprve 7.dc, na kontrolu jdu ve ctvrtek, tak jsem zvedava ![]()
Jj, smi se jen 6×. Vzdy 3 cykly, pak pauza snad pul roku a pak zase 3 mesice. Vic pokusu nema cenu, nezadari se ![]()
Tak si to zkus vyzadat tu pruchodnost. Ja na ni byla, kdyz jsem do CARu chodila pul roku. Nastesti dopadla dobre ![]()
@SáraW Krasný večer ![]()
Tak to mě mrzí, že to nedopadlo moc dobře. Ale vitamínky často dělají zázraky a přesně jak říkáš, vzpamatovat se můžou ![]()
Jinak pak je u vás dobrý nápad IUI, že se jim trošku pomůže
to bymohlo vyjít ![]()
Tak držím palečky, ať se mršky dají dohromady a začnout pěkně jezdit ![]()
@SáraW To je dobře, že to nevzdáváte
takový přístup mám ráda! ![]()
Ono se to prostě podaří, jen musíme chvilku čekat - no aspoň se nenudíme, viď? ![]()
Užijte si dovolenou, pořádně si odpočinte, vypněte a pak se na to vrhnete a bude ![]()
No, budu se snažit, dneska jsem dobrala Clostil, tak snad rostou
chtěla bych aspoň 3 folíky
ale už zase vidím, že bude jen jeden
ale i za něj budu ráda ![]()
Jéé, tak ty budeš teta? ![]()
@SáraW Tak ti taky přeju ať máš co nejvíc foliků ![]()
A hlavně v nich krásný vajička ![]()
To věřím, že se těšíš
já jsem taky teta, Agátka už jde v září do 1.třídy
to je strašný, jak to letí
ještě nedávno jsem ji držela v porodnici a už je z ní malá slečna ![]()
Brácha to taky neměli lehký, čekali na ní skoro rok a půl
ale hlavně, že ji mají ![]()
@SáraW ET je embryotransfer při IVF ![]()
Měla jsem totiž jen jedno vajičko z 5 folikulů
sice bylo zralý, ale neoplodnilo se, takže celý pokus byl na prd ![]()
Teda, aspoň víme, jak reaguju, a že příště potřebuju víc hormonů ![]()
@SáraW Já jsem s tím taky nepočítala
la jsem do toho s tím, že prostě otěhotním ![]()
ale příště už to bude lepší, určitě ![]()
Dobrou noc ![]()
Holky kdyz jste brali clostik stalo se ze vam vysichala sliznice? kdyz jsem byla na kontrole tak vse bylo ok, ale ted me poslednich 5 dni trapi, stipani pri sexu, pritom na ultrazvuku vse bylo v pohode. mate taky nejaka takovou zkusenost?
![]()
@lojzina81 no clostík sliznici snižuje, tak je možné že dělá i tohle. Já pak pila i kontryhel a bylo to ok. Jinak na hlen je dobrý čaj z maliníku.
@boruvkay děkuji
vcera jsem si koupila chlorellu, tam pisou ze by to mohlo i na to pomoci, tak to podporim jeste tim cajem radeji.
Ahoj, chci se zeptat, zda vám po Clostilbegytu méně narůstá sliznice. Chodíme do CAR v Teplicích a chtěla bych si ho nechat napsat. Máme za sebou 2× neúspěšné IUI a za pár dní jdu na laparoskopii. Poté bych chtěla zkusit snažení s Clostíkem, ale pan doktor mi řekl, že snižuje sliznici a že bych k němu musela brát ještě něco na podporu růstu sliznice. Po IUI beru 2×D 1 Utrogestan, ale od 5. dne po ovulaci začínám špinit a špiním až do menstruace.
Má někdo podobnou zkušenost?
@Star123 ahoj, no já ho brala 3 měsíce a ten druhý měsíc mi sliznici fakt snížil. Doktor mi dal na to estrofem, ale jen jeden cyklus. Další cyklus jsem začala pít kontryhel a vše bylo zase v pořádku i bez léků.