Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7868
25.7.14 16:25

@SáraW Ahoj :hug:
tak jak vam dopadl ten spermiogram? :think: doufam, ze jsou spermici hodne kvalitni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
25.7.14 16:26

@Alexandraf a jak velky mas foliky? to se muze jen 6 krat brat, ze? potom se to nesmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
25.7.14 16:29

@Alexandraf jeste me napadlo, kdyz nam to nejde, jestli treba mam dobrou pruchodnost vejcovodu, jestli tam treba neni zakopany pes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
25.7.14 16:49

@lojzina81 Tak v tomhle cyklu jeste nevim, jak narostly, jsem teprve 7.dc, na kontrolu jdu ve ctvrtek, tak jsem zvedava :think:
Jj, smi se jen 6×. Vzdy 3 cykly, pak pauza snad pul roku a pak zase 3 mesice. Vic pokusu nema cenu, nezadari se :roll:
Tak si to zkus vyzadat tu pruchodnost. Ja na ni byla, kdyz jsem do CARu chodila pul roku. Nastesti dopadla dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
25.7.14 22:49

@SáraW Krasný večer :mavam:
Tak to mě mrzí, že to nedopadlo moc dobře. Ale vitamínky často dělají zázraky a přesně jak říkáš, vzpamatovat se můžou :palec:
Jinak pak je u vás dobrý nápad IUI, že se jim trošku pomůže :palec: to bymohlo vyjít :*
Tak držím palečky, ať se mršky dají dohromady a začnout pěkně jezdit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
25.7.14 23:05

@SáraW To je dobře, že to nevzdáváte :palec: takový přístup mám ráda! :potlesk:
Ono se to prostě podaří, jen musíme chvilku čekat - no aspoň se nenudíme, viď? :mrgreen:
Užijte si dovolenou, pořádně si odpočinte, vypněte a pak se na to vrhnete a bude :hug:
No, budu se snažit, dneska jsem dobrala Clostil, tak snad rostou :think: chtěla bych aspoň 3 folíky :? ale už zase vidím, že bude jen jeden :? ale i za něj budu ráda :dance:
Jéé, tak ty budeš teta? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
25.7.14 23:25

@SáraW Tak ti taky přeju ať máš co nejvíc foliků :hug:
A hlavně v nich krásný vajička :hug:
To věřím, že se těšíš :hug: já jsem taky teta, Agátka už jde v září do 1.třídy 8o to je strašný, jak to letí 8o ještě nedávno jsem ji držela v porodnici a už je z ní malá slečna :nevim:
Brácha to taky neměli lehký, čekali na ní skoro rok a půl :nevim: ale hlavně, že ji mají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
25.7.14 23:38

@SáraW Přesně tak. Taky si to říkám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
25.7.14 23:48

@SáraW ET je embryotransfer při IVF :hug:
Měla jsem totiž jen jedno vajičko z 5 folikulů :roll: sice bylo zralý, ale neoplodnilo se, takže celý pokus byl na prd :zed:
Teda, aspoň víme, jak reaguju, a že příště potřebuju víc hormonů :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
26.7.14 00:02

@SáraW Já jsem s tím taky nepočítala :roll: la jsem do toho s tím, že prostě otěhotním :roll:
ale příště už to bude lepší, určitě :P

Dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
31.7.14 09:20

Holky kdyz jste brali clostik stalo se ze vam vysichala sliznice? kdyz jsem byla na kontrole tak vse bylo ok, ale ted me poslednich 5 dni trapi, stipani pri sexu, pritom na ultrazvuku vse bylo v pohode. mate taky nejaka takovou zkusenost? :| :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
31.7.14 10:02

@lojzina81 no clostík sliznici snižuje, tak je možné že dělá i tohle. Já pak pila i kontryhel a bylo to ok. Jinak na hlen je dobrý čaj z maliníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
31.7.14 10:19

@boruvkay děkuji :) vcera jsem si koupila chlorellu, tam pisou ze by to mohlo i na to pomoci, tak to podporim jeste tim cajem radeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.8.14 14:29

Ahoj, chci se zeptat, zda vám po Clostilbegytu méně narůstá sliznice. Chodíme do CAR v Teplicích a chtěla bych si ho nechat napsat. Máme za sebou 2× neúspěšné IUI a za pár dní jdu na laparoskopii. Poté bych chtěla zkusit snažení s Clostíkem, ale pan doktor mi řekl, že snižuje sliznici a že bych k němu musela brát ještě něco na podporu růstu sliznice. Po IUI beru 2×D 1 Utrogestan, ale od 5. dne po ovulaci začínám špinit a špiním až do menstruace.
Má někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
3.8.14 20:54

@Star123 ahoj, no já ho brala 3 měsíce a ten druhý měsíc mi sliznici fakt snížil. Doktor mi dal na to estrofem, ale jen jeden cyklus. Další cyklus jsem začala pít kontryhel a vše bylo zase v pořádku i bez léků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí