Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6244
23.6.14 10:11

@nadulka87 díky, tak to vyber dobře, aby se tam mimískovi pěkně spalo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
23.6.14 10:29

@boruvkay
pokusíme se, ale bude to boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
23.6.14 16:54

@boruvkay :mavam:
ja mam PCO, anovulacni cykly, manzel je v poradku :hug:
Jinak na laparoskopii jsem nebyla, ale delali mi pruchodnost HSG a to dopadlo vyborne :kytka:
Tak zkousim uz po 4. ten Clostil.,tak uvidime, jestli tentokrat zabere :think: ale ja celkove na hormony nereaguju moc dobre, tak uz tomu moc neverim :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
23.6.14 22:07

@Alexandraf no já taky ne. Já si zatím tu 4. dávku clostíku schovám, po laparce, prý je větší šance, tak zkusíme bez léků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
23.6.14 22:13

@boruvkay Jj, to si ji schovej :hug: rika se, ze je pak vetsi sance :palec:
ja jsem myslela, ze po tom IVF by mohly byt ty vajecniky jeste tema hormonama takovy nabuzeny a mohla bych otehotnet prirozene, ale to asi nevyjde :roll: tak snad ten Clostil zabere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
23.6.14 22:16

@Alexandraf no četla jsem pár příběhů, kdy se na to holky po neúspěšném IVF vykašlaly a pak přišlo nečekané těhotenství přirozeně.
Nás čeká IVF taky, pokud se nám to přes léto nepovede. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
23.6.14 22:20

@boruvkay prave, ja taky tohle cetla, ze to byva docela casto, ze se pak zadari :hug: ale ja bohuzel takovy stesti mit asi nebudu :think:
:hug: ja si myslim, ze po ty laparce se zadari, neboj :hug: a i kdyby, tak IVF vam pomuze k miminku :hug:

A ty mas nejaky problemy, proc nemuzes otehotnet? :hug: koukala jsem, ze se snazite asi tak rok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
23.6.14 22:40

@Alexandraf no jen rok s tímhle partnerem, ale zkoušela jsem to i dřív s jiným a taky nic. Před rokem mi teda zjistili zvýšený prolaktin, ale už by měl být v normě. A partner má málo spermií, tak možná je problém v tom. Hned po měsíci snažení se nám to podařilo, ale odešlo s MS, bohužel, ani jsem netušila že jsem těhotná a od té doby se nám už nedaří. Doktor mě podezření na PCO, ale laparka dopadla dobře, mám všechno ok, dokonce dr. říkal, že tam viděl vajíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
23.6.14 22:43

@boruvkay Tak to je mozna problem v tech spermiich :think:
Tak uvidite ted po ty laparce :hug: kdyz tam videl vajicko, tak to vypada nadejne :kytka: tak sup sup a tulit se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
24.6.14 07:52

@Alexandraf jo jo, tulit se. Teď čekám na MS, měla dorazit dnes. Nafouklá jsem jak pátrací balon, tak snad přijde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
24.6.14 14:18

@boruvkay ne nebyl ale on uz ma jedno dite, tak doktor rikal ze tam nemuze byt chyba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
24.6.14 14:26

@lojzina81 no když to říkal doktor. Ale je to divný, ikdyž má dítě, problém mít stejně může, tehdy ho třeba ještě neměl, ale teď už ho mít může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
24.6.14 14:31

@boruvkay no prvni co bylo tak se mi ptal kolik dni menses mam, a podle propoctu jsem mela mit foliky vetsi ale ja mela mensi a tak rikal ze tam bude zakopany pes, ze se mi netvori a proto me na podporu dal clostik, ptal se me na ruzne hormonalni zmeny atd. a povidal me ze to muze byt tim ze nabiram a pribiram na vaze, a muze to poskodit organy i kdyz to tak nevypada tak pro telo je to sila pribyvani a ubyvani. takze jsme zkusili toto, a cas ukaze zda to pujde nebo ne. zatim z toho jeste nejsem zoufala beru to tak co se ma stat to se stane, ale uvitala bych kdyby se zadarilo. podle pana doktora jsme se meli o vikendu snazit, tak jsme se poctive snazili tak uvidim, zda to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
24.6.14 15:02

@lojzina81 no tak třeba ten clostík zabere. Dost ženám pomohl. Kamarád si našel holku, a té taky nedozrávaly vajíčka a teď mají už dvě děti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
24.6.14 15:11

@boruvkay uvidime, doktor to videl nadějne, tak by bylo prima kdyby to vyšlo, moc si přejeme miminko. človek vetsinou chce to co nemuze mit, ale snad to nebude nas pripad. pan doktor rikal ze pristi mesic mam prijit uz tehotna, no jo kdyby to tak doopravdy bylo :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí