Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15414
11.9.13 21:12

@zuzuza Zuzi, tak super, že ovuluješ přirozeně. Tak to máš fajn, že je malý přes den hodný, u nás právě teď hrůůza, už mě z toho breku bolí hlava. Dnes hlídal manžel, že si na chvilku lehnu, ale copak to šlo? Nešlo. Ze zdola jsem poslouchala neustálý brek, tak jsem zase vstala, ach jo. Jinak moc gratuluju k výsledkům vyšetření, to je fajn, že je to ten hemangiom a držím moc pěsti na kontrolu očiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
11.9.13 21:51

Ivy, to znám a zkoušela jsi gel kamistad? Hele, já si tím jednou namazala neco v puse a ME to cely zmrtvilo, je to teda asi silnější než třeba calgel ale když to namažeš trosku tak by to nemělo vadit. Ja už si ani nezkouším pres den lehat, manžel bud v práci, nebo na stavbě a kdyz dojde nekdo k nám a hlídá, tak zas lítám jak hadr na koštěti a rychle uklízím co se da…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
11.9.13 22:13

@zuzuza Zuzi, ten gel jsem nezkoušela, to je pro takhle malý děti? My v lékárně řekla, že nejúčinnější je Calgel a tím už ani nemažu, protože u nás nezabírá, malá ho asi dříve slíže než to stihne zabrat. Já jsem si dnes lehla výjimečně, snad poprvé od šestinedělí, protože manžel měl dovolenou, no a takhle to dopadlo. Mě už to uklízení přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
11.9.13 23:25

Ivy, mě to v lekarne dali, tak nevim, ale calgel je na…proste na prd, nikdy nezabral. Ja uklízím jen to nejnutnější tj. Vyprat, posbírat prádlo, vysát, koupelna, nádobí a to je vše. Na zbytek jaslu, jsem rada, kdyz v tom všem neco uvařím, Treba dnes taky manžel dosel ze stavby v pul 7,tak rychle vse udělat, vykoupat decka, večeře, nádobí, prádlo a v 9 už zas mazal na noční..,já jsem jak svobodna matka mno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.9.13 08:52

Ahoj holky jak tak koukám tak je asi zázrak že mám chlapa ve čtyři doma.Ale s tím lehnutím je to u nás stejný. když už se donutím jít si na hodku lehnout tak začne řvát jak tur a je po všem.
Jinak dáváme nutrilon a pije 100ml po třech hodinách ale občas se stane že po jídle ještě řve tak jít trochu přidělám a pak vydrží i čtyři hodky. Jinak mi taky roste před očima tak doufám že z ní nebude panáček michelin.
Jinak zuzi moc gratuluju k výsledkům, dobrý zprávy se vždycky hodí.
hele a nemá malej koliky z toho železa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
12.9.13 12:38

@žoffinka manžela takhle brzy doma fakt závidím, to je super. U nás manžel když přijede brzy, tak je to v šest, není výjimkou, že ho děti už nestihnout a někdy ani já ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
12.9.13 20:06

Holky to maze s těma chlapama zlaty i když je doma az v 6,u nás v 8 rano odchod na stavbu, příchod ve 13,ve 13.15 odchod do Prace a příchod ve 22.30 a tak je to stejně i při nicni a ranní směje, ale uz tomu nebude dlouho, citam max pul roku než dostavime.
zofi, to železo má teprve od Vcera, Vcera jsem zacla davat protiprdove kapky infacol a světě div se, dnes skoro cely den prospal a ted…je tichoooooo, to neznám, Treba je to náhoda, ale stradne ve dne prdel, to jsem jeste nezažila…zofi, ty jo stovkuuuuu, to já dávám 120 vody a divim se, ze po dvou a pul hod vyřvává, už začnu taky 150tku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
12.9.13 20:58

@zuzuza Zuzi, tak to je vůbec mazec, to jsi pořád sama… a co víkendy, to asi zase dělá na baráku, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
12.9.13 22:26

Jj Ivy, víkendy jsou na barák, já Su sice s deckama furt sama, ale porad někde lifrujem, k mamce, je kámoškám, ony k nám, není den, abysme někde s někým nebyli, ze už si taky říkám, ze ten nas Chudáček zná víc než postýlku autosedačku a není divu, ze vecer beka…jak mu přestanou ty prdiky tak Uz mu musim taky zavést režim, sebik, toho jsme vecer naučili od mala, do postýlky, pohladit, zavřít dvere a spal, tak jsem zvedava, jestli se nám to znovu povede, někdy si říkám, ze nám ten barák byl čert dluznej, ale výsledek bude stát za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
12.9.13 22:43

@zuzuza Zuzi, tak to je fajn, že nejsi sama doma, a že někde pořád cestujete, to je moc fajn. To já mám pravý opak a je to někdy (dost často) na budku. Baráček budete mít určitě krásnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
13.9.13 08:39

Ahoj holky tak to vážně nezávidím, jsem ráda že chodí takhle brzo domu ale taky je to jen dočasný než budou zase melouchy.
Zuzi na druhou stranu závidím ten baráček. Tak snad kapičky zaberou a budete mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.11.13 21:29

Ahoj holky jak se mate,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
16.11.13 21:36

@hanka1120 Ahoj Hani, u nás teď období nemocí, takže náročný, ale nějak přežijem :-). Co ty, chodíte do toho nového CARu, něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.11.13 21:45

@Ivča78 taky jsem nejak tedka porad na hromade. takze tedka zase bojuji s nemoci mam porad ucpni nos jsem zahlenena, chraptim a oziva se mi ucho, v pondělí jdu k doktorce.car zatím odlozen. nechapu co to zase je, ten ucpani nox me trapi uz dlouho a hur se mi dicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
16.11.13 22:13

@hanka1120 Hani, to mě mrzí, ty nemoce jsou teda otravné, tak kéž by ti doktorka pomohla a poradila účinnou léčbu :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí