Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
27.7.13 07:18

Ahoj Zuzi tak jak jste včera dopadli? Doufám že je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
27.7.13 13:45

Ahoj holky, zofi, dopadli jsme naštěstí dobre, maxik slysi, pak jsme jeste byli s tou nohou, jak tam má tu bouličku, je to spleť cév, hemangiom a to vypada, ze taky bude ok, jeste za měsíc jdem na uzv hlavicky a břicha, pac se ty hemangiomy někdy delaji i ve vnitřních organech ale doufam, ze bude ok, pak zas cekat na kontrolu toho oka…zofi a jak ti je kolikátý jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
27.7.13 14:48

@zuzuza Zuzi, tak to je fajn, že malý slyší a je to v pořádku. Držím moc pěsti na další vyšetření. A co bříško, pořád ho trápí? Pořídila jsi mu na to něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
27.7.13 16:09

Ivy, tak některý noci uplne v poho a třeba zrovna dnes od 22 hod do 5ti do rana rval…ale myslim, ze byl přetažený jak jsme lítali po doktorech a to vedro.,,,no děsný, jinak jsem zas dnes dala nutrilon anti collics tak uvidíme a naň doma ty kapky bio Gaia, ale ty jsou az od měsíce…tak musis
m jeste počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
27.7.13 20:34

@zuzuza Zuzi, drž se, to musela být náročná noc, ono zase bude líp. Tak zkus jiné kapky, určitě se dělají i pro takhle malá mimča ta probiotika, já dávala hned probiotika od Biopron, nejdříve psali na obalu od narození, pak jsme koupila další balení a tam to už taky bylo až někdy od 3tího nebo 4tého měsíce, přitom složení stejné. Tak jsem psala přímo výrobci a řekl mi, že jsou od 4tého, ale že dávají možnost rozhodnout doktorovi, aby je dal už od narození, asi se tím u tak malých miminek jistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
28.7.13 07:00

Ahoj Zuzi to jsem rád, že vám kontroly dopadli dobře. S bříškem ti bohužel poradit neumím, na to máme Ivču :lol:
Já jsem dnes 37+5 a celkem v pohodě, jen mi to vůbec neutíká, ale všechny neduhy(bolesti zad atd.) jako zázrakem zmizeli.Tak si říkám jestli to není klid před bouří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
28.7.13 11:41

@žoffinka Žofi, téda, to ti to taky pěkně rychle utíká, za chviličku už budeš mít miminko u sebe, jaké jsou pocity :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
3.8.13 20:17

Holky vsechny vas zdravim dlouho jsem tu nebyla.ivco mas pekne deti.zuzi tobe gratuliji.ivco tak u nas se asi trejne nasel po 4 letech snazeni kde je zakopany pes. zacala jsem mit minuly cyklus gynekologicky problemy, najednou 28dc jsem zacala spinit a to spineni drvalo 5 dni a ms nikde, tak jsem sla 34dc na gyndu pychla my dve vyvolavacky sliznice jen 2mm ale co nenasla na deloznim hrdle mam loziska endomky takze za mesic mne ceka laparka porad mne od te doby poboliva podbrisek a silene mam bolestivou mestruaci nebo spise spineni poradne jsem nekrvacela uz 3 mes. protoze po te vyvolavacce prisla ms 39dc a trvala 1 den a jeste byla slaba. dneska jsem 10 dc a mam zase hruzu co se bude dit a hned po ms mazu na laparku. doktorka mi podle ultrazvuku a prohmatu rekla zr tohle bude ten problem proc to nejde takze zrejme embrijko se nema proste kde uchytit loziska ho vzdycky vytlacuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
3.8.13 22:38

Haní a to ti za ty 4 roky nedělali žádné vyšetření, nějakou tu histeroskopii nebo jak to je, já teda teď nemam přehled, co mas už za sebou a tak…tak snad bude po laparce pekne zaděláno na mimi, ovulku mas normalne? Trochu nástin tvuj problém, jo?

jinak jsem holky psala doktorovi do Motole, co a jak nám řekli v Brně na očním, chtela jsem se tam objednat, ale podle výsledků z Brna to bude u nás těžko řešitelná vyvojova vada, takže se začínám smirovat raději s tím, ze bude malý vidět jen na jedno oko, nejvíc se mi líbí, jak ME plno lidi říká ze to nemam vubec řešit, ze za deset let bude veda dal a urcite mu to opraví…jinak ten zakal má v ČR 1 dite na 5000-7000 narozených děti, nechápu, ze jsme to zrovna my…a tu druhou vadu male oko, to je jeste min časté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428

Haní a to ti za ty 4 roky nedělali žádné vyšetření, nějakou tu histeroskopii nebo jak to je, já teda teď nemam přehled, co mas už za sebou a tak…tak snad bude po laparce pekne zaděláno na mimi, ovulku mas normalne? Trochu nástin tvuj problém, jo?

jinak jsem holky psala doktorovi do Motole, co a jak nám řekli v Brně na očním, chtela jsem se tam objednat, ale podle výsledků z Brna to bude u nás těžko řešitelná vyvojova vada, takže se začínám smirovat raději s tím, ze bude malý vidět jen na jedno oko, nejvíc se mi líbí, jak ME plno lidi říká ze to nemam vubec řešit, ze za deset let bude veda dal a urcite mu to opraví…jinak ten zakal má v ČR 1 dite na 5000-7000 narozených děti, nechápu, ze jsme to zrovna my…a tu druhou vadu male oko, to je jeste min časté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
4.8.13 00:00

Hančo, tak sláva, že se našla konečně příčina problému, jen mě taky překvapuje, že ti na to už nepřišli dříve. Laparka určitě pomůže a budeš taky vesele hladit bříško, už to musí klapnout :kytka:.

Zuzi, ach jo, musí to být pro tebe těžký, ale určitě se s tím časem částečně smíříš a vyrovnáš, pořád je to vada se kterou se dá žít kvalitní život, alespoň že na to druhé očko malý vidí. Ale chápu, že my mámy chceme mít prostě zdravé děti a s tímhle se prostě smiřuje hrozně, hrozně těžko. Taky bych se ptala, proč zrovna moje dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.8.13 16:30

@zuzuza mame za sebou 6 mes s clostikem pak dvakrat iui a nednou ivf vse bylo vzdycky bez uspechu a ms normalne dosla 30dc. akorat po ivf ms dosla silene brzy a to 24dc jinak ni chodila pravidela okolo 30dc.mame za sebou ja pruchodnost hormonalni profil imuno genetiku vselijaky ultrazvuky krev mi brala snad 100 a muj spermio v norme a genetika ok. histeroskopii ani laparku mi dodnes nikdo neudelal jen asi pred rokem a pul moja doktorka z gyndy mne na ni papir dala jenze v caru mi tenkrat rekli ze neni potreba ze vse je ok. a nejdnou mam loziska.mas to teda tezky ale treba se najde nejaka varianta kdy se to malymu spravy ale jak pise ivca casem se stym vyrovnas ale ja bych byla asi neodbytna a zkusila se jeste nekde poptat prece musi neco jit udelat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.8.13 16:37

@Ivča78 co jsi tam prosim te delala v takovou nocni dobu? nemohla jsi spat? ani se nedivim ty horka jsou hrozna uz se tesim az se trosku ochladi.co mala uz lozi? hodne to utika co? a co adamek je na malou hodny? taky mne celkem vyvedlo z miry ze na to gynekolozka prisla az po takove dobe, jenze ja na gyndu posledni dva roky chodila jen na preventiku jinak jsem navstevovala car a to jak vis oni tvrdijou te takovy veci se daji obejit ivfkem takze zadny loziska neresili a proste mne honili do ivfka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
4.8.13 20:37

@hanka1120 Hančo, já teď chodím spát nějak později, hráli jsme s manželem a s tchánem na terase kostky :-). Tak jsem pak sem ještě mrkla a šla zalehnout. Malá se začíná malinko plazit, ale zatím pár centimetrů. Adámek s ní už konečně komunikuje, podává jí hračky, půjčuje autíčka a hlásí mi, jestli tohle jí může půjčit a tak. Laškují spolu, jsou to chvilky, ale je to moc pěkný. Držím ti moc pěsti, aby ti brzo pomohli a dočkali jste se taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí