Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15415
12.7.13 14:00

@zuzuza Zuzi, jééé, už je brouček na světě, hrozně moc moc gratuluju :potlesk: :palec: :kytka:. Váha a míra krásné a moc pěkné jméno jste vybrali. Porod teda super rychlý, ale věřím, že bolavý, zvlášť s tím oxytocinem, to je pak mazec. Já jsem měla druhý taky rychlejší ale bolavější. A šňůru měla Nellinka taky kolem krčku, hlavně, že je malý v pořádku a ty taky. To krvácení to je hnus, já šla málem na revizi, to je asi tou rychlostí´. Tak se drž, hodně odpočívej, dokud můžeš a užívej si zdravé miminko :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
15.7.13 12:49

Holky, tak vam reknu peknej zahul, ve ctvrtek v poledne se teda narodil a v nedeli dopo jsme mazali dom, jsem smutna, jelikoz ma maly 2 problemy, na nozicce ma hemangion, to je takova boule shluk cev nebo ceho a zil, asi 3 cm v prumeru, to me jako rekli az dalsi den po porodu, pak se me nezdalo, ze otevira jen jedno ocko, myslela jsem, ze je to tim, ze je ma otekly jeste, jenze v sobotu uz ho pekne otevrel a to druhe zustavali furt zavrene, tak jsem to ukazala doktorovi, zkusil mu ho otevrit, moc to neslo, tak rekl, ze se na to v den propusteni podivaji, tak delali screening a to jedno ocko ani nemohli otevrit a ze ma i jejaky spatny reflex, se ptam co to znamena a on ze tezko rict. Ze to muze byt sedy zakal nebo tak a ze musi ha ocni vysetreni, ja tam bulela jak krava idyz vas propousti a teprve se dovite, co mu je, tak jsme dnes byli u mudr a ta nam dala kapky,5× denne kapat a dojit ve stredu, uz ma aspon skvirku, ja sotva lezu, nohy jak papuce a k tomu maly ma koliku tak jsem v noci spala tak 4 h a od 5ti uz uplne vzhuru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
15.7.13 15:42

@zuzuza Zuzi, brouku, drž se :hug:, s kolikou vím o čem mluvíš, mám to za sebou s oběma dětmi :hug:. Kup probiotika, já jsem používala u Nellči kapičky od Biopron a fakt super, pomohly, ale trvá to tak deset dní než zaberou. Nebo někdo chválí Biogaia, ale zkušenost nemám. Ostatní kapky typu Sabsymplex, Espumisan a jim podobné nám nezabíraly. A hřejivý pošltářek na bříško. K tomu hemangiomu, to bude dobré, může se ztratit, ještě že je to na nožičce a ne třeba v obličeji, to není nic hrozného, malá ho má na hlavičce a Adámek taky, to bude dobré. S očičkami držím hrozně moc pěsti, aby to nebylo nic vážného, ale třeba to nakonec nic vážného nebude a zaberou ty kapičky, někam na oční jdete na vyšetření? Moc na tebe budu myslet. Jinak kdybys cokoliv potřebovala poradit, tak písni klidně SZ, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
16.7.13 20:33

Zuzi drž se snad se brzo s malým srovnáte. Doufám že se očka brzo spraví. Co na prdíky ti moc poradit nemůžu, ale vím že hemagnion se často sám vstřebá. Budu držet palečky a myslet na vás.

Já jdu zítra na první kardio tak jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
16.7.13 21:52

Zofi, uzzzz???holky zitra na me prosim myslete, jdem na to ocni, hrozne se bojim, ale ta nejistota je jeste horsi, tak doufam, zecto ocicko nebude slepe… jo a jinak teda prdiky hruza, noc na dnesek, usl tak ve 22 h, ve 12 na jidlo a byli jsme vzhuru do 4. 40,pak teda do pul 7 jsme spali, uz jsem myslela, ze sectady unavou slozim, uplne stejne jak u malyho, presla jse, na nutrilon comfort, ale moc tomu neverim, ze to pomuze, ale co, klidne celou noc vzhuru, hlavne kdyby to oko bylo v poradku, bych rvala stestim, me nikdy nenapadlo, ze by se to mohlo tykat a ze by moje mimi mohllo byt nemocny…fakt nikdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
16.7.13 22:02

@zuzuza Zuzi, držím hrozně moc pěsti, aby to bylo v pořádku :hug:. A fakt zkus ta probiotika, jsou to podle mě jediný kapky, co fungujou. A co rektální rourka, používáš? Nám zachránila několik probrečených nocí. Ze začátku jsem hodně spala s malou v posteli, přitulila si ji k sobě a dala jí třeba sát můj malíček, když nebylo mlíko, tím se uklidnila a spala, nebo později jsem jí držela dudlíček :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
17.7.13 07:10

Zuzi neboj učitě to bude v pořádku. Budu držet pěsti a pak nám dej vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
19.7.13 21:57

Ahoj holky, tak mame potvrzenou vrozenou vyvoj vadu ocicka…je to mensi oko, na ktere mozna neco malo uvidi, ale nikdy na nebude normalne videt, ma vice vad, momentalne je to neoperovatelne, ve 3 m mame kontrolu a uvidi se, zda bude mozna a platna operace…ma i uzsi tu sterbinu ocka tak ho nemuze moc otevrit…na netu jsem cetla, ze to bxva doprovazeno i jinymi vvv, tak se modlim at nam v pateknereknou treba ze neslysi, jdem na kontrolu sluchu…uz jsem se s tim i smirila, nejhorsi bylo to cekani a doufani a tak, mame stesti, ze to ma na jednom ocku jen, ze aspon druhe ma zdrave…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
19.7.13 22:00

@zuzuza Zuzi, to mě moc mrzí s tím očičkem. Ale je fajn, že na to druhé očičko vidí dobře. Držím moc pěsti, ať vyšetření sluchu dopadne dobře :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
20.7.13 09:46

Zuzi to je mi moc líto, at vám to v pátek dobře dopadne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
20.7.13 21:02

@zuzuza Zuzi, jak jste dopadli na ušním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
21.7.13 22:07

Ivy, tam jedeme az v patek, nekolikrat se ale pri hluku lekl, tak doufam, ze to bude ok, jinak uz zacina byt maly vic vzhuru a je to ted hrozne videt, jak ma to nemocne oko male, musim si na to zvyknout, porad se mu do nej divam, doted vecne spal, tak to vypadalo, ze mu jic neni…lach jo, myslela jsem, ze uz jsem z toho nejhorsiho venku, ale nejak to na me zacina dopadat…doted jsme byli tak stastni a ted takova rana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
21.7.13 22:31

@zuzuza Zuzi, aha, já to pochopila tak, že jste na tom ušním už byli v pátek a vy teprve půjdete. To bude určitě v pořádku, když na zvuky reaguje, neboj :hug:. U vás v porodnici nedělají miminkům vyšetření sluchu? U nás ho dělají plošně všem. Zuzi, musí to být pro tebe těžké se s tím vyrovnat, naprosto to chápu, každá maminka chce mít naprosto zdravé miminko, je to pochopitelné. Ale věř, že časem se s tím srovnáš, malému to určitě nějak nevadí, když to má od narození a bude se pěkně vyvíjet a dělat vám radost :kytka:. Říkej si, že je jinak zdravý, vezmi si, že jsou miminka, která jsou na tom opravdu špatně (např. mentální postižení, ohrožení života atd.). Drž se :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
22.7.13 11:38

Jojo ivy, ja si to rikam, horsi treba downuv syndrom a pokud to bude jen to ocko, tak se s tim musim srovnat, to je jasny, dnes ho i otvira, tak uz to vypada i lepe, dnes byla kriticka noc, od 22 hod rval az asi do 5.15,porad dokola…unosit…polozit…vzhuru…unosit…polozit…vzhuru…snad 30× spala jsem tak 2 h, ted jeste s malym hrat hry, na prodavace atd a odpo do parku do stinu, jsem zvedava, jak do vecera preziju…jinak jsem asi maleho prekrmila, dala jsem mu vcera 2× 90tku mlika a dnes mel i nazelenalou stolici, tak ho asi bolelo v noci bricho, tak mu dam min a snad to bude v noci ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
22.7.13 14:44

@zuzuza Zuzi, to byl asi přecpaný, bobek :kytka:, kafčo to jistí, já ho upíjím většinou celý den, protože jinak nějak nedokážu fungovat a dopuju se sladkostma :oops:. Tak to je fajn, že očičko už otvírá, zase trošku lepší nálada, viď? Zkus dnešek přežít a večer si běž lehnout s dětmi, ať nabereš síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí