Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15414
20.4.13 21:18

@žoffinka Žofi, neboj se předem, ono hodně záleží na dítku, já jsem měla první dítě takové, že to byl očistec a zkouška mých nervů, divím se, že jsem to přežila v relativním zdraví. Nelluš je proti Adámkovi (když byl miminko) opravdu zlatá. Proč se bojíš kojení? Neboj, když nebudeš něco vědět, poradíme a rad je celej internet :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
20.4.13 22:19

Ivy, domek se teprve stavi a doufam ze se do konce roku dostavi, jinak me uz tady v te zborenine klepne…dum sto let stary, chalupa po manzelovy babce, jsme sem sli na leto a uz jsme tu rok, porad je to lepsi s dvorkem a zahradou nez v predchozim byte ze…no moc neverim, ze mi bude hajat po um, spis se pripravuji na horsi variantu hih.

Zofi, taky budu prat az bude pekne, jinak jsem taky mela obdobi, kdy jsem ho min citila, asi vic vyrostli a maji min mista, me tam tak jezdi patama normalne vidim, jak jede paticka to je uzasny..
A kojeni se neboj, kdyz to nepujde je tu nutrilon ci jine mlicko, hlavne to chce klid, ja u maleho jsem byla cele tehu smirena s tim, ze kojit nemuzu, nakonec par dni pred porodem me detska doktorka rekla, ze kojit muzu, jenze ja uz to mela v podvedomi, ze proste nebudu a myslim, ze maly tu nervozitu z toho, ze nam to neslo vycitil a proste ne se prisat, v porodnici to byl krz to teror, kazdou hodinu me cpali k prsu, navstevy nenavstevy, ten rval jak tur, je me z toho jeste ted zle, nakonec jsme se rozkojili doma pres kloboucek, ale to, ze furt rval asi hlady a v noci nespal, ze me prvnich asi 8 tydnu udelalo trosku, ale to je jen moje blba zkusenost a mohly za to hlavne ty sestry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
22.4.13 10:05

Ahoj holky :mavam:
tak se taky přidám k této diskusi pokud to neva. Snažíme se s manžou o druhé 6 let, všechny vyšetření v pořádku, a pořád nic. Dnes jsem byla u dr. a napsal mi clostík a utroš a 15. den na UTZ a píchanec asi pregnylu. Tak jsem zvědavá zda něco zabere. Vždycky jsem měla jenom utrogestan. Manžovi jsem koupila kyselinu listovou, tak snad ty mršky už najdou cestu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
22.4.13 17:38

Holky já vám ani nevím proč se bojím zrovna kojení. Asi je to tím, že je to asi jediná věc kterou budu muset zvládnout sama. Při porodu budou PA a doktor, při péči o malou bude na blízku manžel a nebo mamka.Ale nikdo jí za mě nenakojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
22.4.13 17:39

Pozlátko doufám že se vám to brzo povede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
22.4.13 17:53

@žoffinka vůbec se neboj, kojení je úplně suprové, nejhorší je první den, než mimi začne pořádně, ale jinak je to suprovka :palec:

Příspěvek upraven 23.04.13 v 13:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
22.4.13 18:10

Zdravím holky, tak dneska jsem byla na UTZ, brala jsem Clostilbegyt, a dneska na měření folikulů, měla jsem tam 3, jeden 27mm to říkal že je už moc velký, a další 21mm a 19mm, tak mi píchnul pregnyl, a zítra znovu na UTZ, a říkal dneska a zítra máme sexovat :hug:, tak jsem na to zvědavá, co se bude dál dít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
22.4.13 18:25

@pavlausa Jééééé tak to držím palečky :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
22.4.13 21:38

Zofijko, fakt neboj, zvladla to kazda a ty taky, kdyz tak si koupis jednu lahvicku, nutrilon a budes to mit doma pro pripad nouze, taky jsem to tak mela, uz jsem si koupila lahvicky, dudliky, zasobnik na mlicko, praci prasek a zetra uz asi snad budu prat hihi, jako co to decko maly ve me dnes delalo, to jsem jeste nezazila, jak tam jezdil nohama, to byly boule, jsme s manzelem na to cumeli, bylo to pekny hihi, zitra jdu na tu sladkou srajdu, me klepne, jedem v pul 7daleko 50 km, 3× na krev, jak ja to vydrzim jako bez piti…

Holky, moc vam drzim pesti, at vam snazeni co nejdriv vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
23.4.13 09:21

Zuzi já si tu srajdu vytrpěla včera. :lol: Já vím že to nějak zvládnu ale je to spíš strach z neznámýho. Jé to praní ti závidím já se na to už taky těším, včera přišla postýlka, povlečení, plíny osušky atd. Akorád bych potřebovala aby mi manžel vymalovat v pokojíčku strop a vršky na bílo, ale on je chudák pořád v práci. Zbytek už si potom dodělám sama. Chtěla jsem volat bráchovi, aby mi to vymaloval, ale to manžel nechtěl ani slyšet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
23.4.13 19:02

To je hrozny, ze zofi, mame ten syndrom hnizdeni, ja furt premistuju, uklizim, jak blb furt dokola hledam nejpraktictejsi vychytavky, jinak ta glukoza, tak to teda musim rict, ze to byl nejvetsi hnus, co jsem kdy do sebe dala, bylo to s citronovou prichuti, chtela jsem to hodit na ex a ke konci jsem to malem uz do toho kelimku vratila a 3 odbery ze zily, tak pred vypitim, pak za hodinu a za dalsi hodinu, fuj tajks, ale aspon neco pozitivniho, ze jsem pribrala jen kiloooo za mesic, tak celkem 7 to jde ne ve 27. Tt, a tak jsem to oslavila brumikem, kinder cokoladkama, nudlama s makem a dvema lednakama, no co uz, kdyz jsem jela uz tu gkukozu ne a od zitrka to sladky nechcu ani videt a co jako kaly delal po te glukoze, jsem myslela, ze me to bricho prokopne hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.4.13 07:44

:lol: Zuzi to máš pravdu malá taky byla po glukoze jak naspidovaná už jsem nevěděla jak si tam mám sednout aby dala chvíli pokoj. :lol: Já se nejvíc bála aby mi to dobře rozpustili protože když tam byla ségra tak jí ta glukosa seděla na dně a pak to nesměla ani trochu zapít. :poblion:
holky dohadujeme se s manželem jak vymalovat ten pokojík. Já si vymyslela že vršek bude bílí a spodek takovou tou hodně růžovou a na to mi kamarádka namaluje takový ty šedý zaplatovaný medvědy. No a manžel furt hudruje že to bude jako v bordelu at tu růžovou udělám jenom nádechově ale to mě zase přijde jak vyšisovaný :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
24.4.13 09:21

Zofi, ja bych udelala tou syte ruzovou jen dve strany, ja to tak mam i tady ve starem dome v jednom pokoji, mela to byt cervena a mam jen dve zdi, cely pokoj by byl asi moc, takze dve treba protejsi ruzove a dve bile a strop bily, tak bych to videla a treba na tu ruzovou stenu bilou lesklou policku z ikea, to ma sestrejice a je to super, joba ja si tu glukozu musela vyzvednout na recept uz hotovou, fuj, blila bych este ted, dnes uz jdu prat, su zvedava, v patek dojede moje teta moje gyndr tak su zvedava co bude rikat ze mam v 28. Tydnu uz naprano hihi, a zofi, jaky kocarek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.4.13 09:51

Kočárek mám od ségry po malým. Je to trojkombinace od firkonu černej s béžovou kostkou. Já tu růžovou chci jen do půlky stěny ve vlnách a v podstatě to budou skoro jen dvě stěny protože na tý jedný je skoro přes celou okno a na druhý dveře.
No na praní máš idealní počasí tak at ti to hezky schne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
22.5.13 21:26

Ahoj holky, tak sem kazdy den nakukuju a nikde nic, jak se mate? Ja jsem byla vcera na uzv, jsme 31 plus 2 a mame 1600 g, tak by pry snad mel mit do tech 3 a pul kilo, holky, to tak strasne utika, idyz si vemu ze jsem 32 tyden, tak treba v 38 za 6 tejdnu uz muzu rodit, maly se taky narodil v 39. Tt…mam nahore 9 a pul kilo, no hnus, samy speky brrrr, snad to pujde dolu a co vy zofi co ty a ivy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí