Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Je hrozný jak jsou lidi neohleduplný. Když jsem byla v úterý na kontrole tak tam taky seděla těhule, bylo na ní vidět že jí je vyloženě zle a ke všemu kašlala jako kdyby měla tuberu.
@žoffinka Žofi, to máš pravdu, některý lidi jsou neohleduplný až hrůza. Jako v poradně jak pro těhotné, tak pro děti nemají marodi prostě co dělat.
Holky prosim dejte nam hlasek http://soutez.tn.nova.cz/…l/3104-rasty
Máš ho tam ![]()
Tak od včerejška jsem na neschopence a už mě to nebaví ![]()
@žoffinka mi přijď domů pomoct
, já nevím, kam dříve skočit. Ale chápu, ono jde i o zvyk, časem si člověk zvykne a ani mu to nepřijde. Jen je blbé, že teď asi nejsou moc vycházky, co?
No postupně budu trochu uklízet ale jinak nevím. Nejhorší je že neumím být sama. Když je doma manžel tak si třeba zalezu s knížkou a taky se třeba nevidíme ale vím že tu je. Takhle je to hrozný. Vycházky mám 10-12 a 14-18.Což je taky blbý protože manžel chodí domů až tak kolem 17.
@žoffinka Žofi, využij toho a odpočívej, s mimčem na to budeš ráda vzpomínat
. Tak něco pouklidíš, nachystáš věcičky pro mimčo, zajdeš na procházku, nějakou kamarádku taky určo stihneš, počkej, ještě se ti to začne líbit
. A nějaké knížky týkající se péče o miminko, když si přečteš, tak se ti to bude hodně hodit.
Já vím máš pravdu jen na mě dneska padla nějaká depka či co.
Zofi, ty jo, valej se, jak to jde, az budes cekat druhy, tak uz to nezazijes, i kdyz ja mam ted valeni kazdej vikend, zatim je skarede, tak jeste nestavime a tak si ho manzel bere do bazenu, do kina a tak, ale ja mam zas syndrom hnizdehi, tak furt neci uklizim, schovavam, vymyslim, stehuju…a pak se aspon chvili valim, uz aby bylo to teplo, letos se to tahne otresne, jo a uz jas pohyby? ja uz starsny kopance, jak takovy maly mimi muze tak kopat, ale je to nadhera, uzivam si to, ani se nenadejem a budem rodit hihi. A 2.4. Jdu na 4d uzv tak se mooooc tesim.
Ahoj holky tak víkend byl supr, manžel byl doma a v sobotu jsme si udělali menší párty. Teď se budu snažit odpočívat. Jen už bych chtěla vědět jestli je to holčička nebo chlapeček, abych mohla něco málo nakupovat.jsem ted v 19. týdnu a pohyby cítím jen občas a dost slabě. Tak doufám, že je vše v pořádku.
@žoffinka to víš, že je vše v pořádku, záleží i na uložení placenty, i každé mimčo je jiné, mě třeba Adámek kopkal daleko víc než Nellinka a Nelča vypadá (zatím) klidnější
.
@žoffinka píše:
Ježíš to jsou zlatíčka
Zlatíčka s čertíkem v těle
.