Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
8.3.13 07:58

Je hrozný jak jsou lidi neohleduplný. Když jsem byla v úterý na kontrole tak tam taky seděla těhule, bylo na ní vidět že jí je vyloženě zle a ke všemu kašlala jako kdyby měla tuberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
8.3.13 14:44

@žoffinka Žofi, to máš pravdu, některý lidi jsou neohleduplný až hrůza. Jako v poradně jak pro těhotné, tak pro děti nemají marodi prostě co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
11.3.13 12:22

Holky prosim dejte nam hlasek http://soutez.tn.nova.cz/…l/3104-rasty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.3.13 12:50

Máš ho tam :lol:
Tak od včerejška jsem na neschopence a už mě to nebaví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
12.3.13 14:03

@žoffinka mi přijď domů pomoct :lol:, já nevím, kam dříve skočit. Ale chápu, ono jde i o zvyk, časem si člověk zvykne a ani mu to nepřijde. Jen je blbé, že teď asi nejsou moc vycházky, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.3.13 14:44

No postupně budu trochu uklízet ale jinak nevím. Nejhorší je že neumím být sama. Když je doma manžel tak si třeba zalezu s knížkou a taky se třeba nevidíme ale vím že tu je. Takhle je to hrozný. Vycházky mám 10-12 a 14-18.Což je taky blbý protože manžel chodí domů až tak kolem 17.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
12.3.13 15:32

@žoffinka Žofi, využij toho a odpočívej, s mimčem na to budeš ráda vzpomínat :-). Tak něco pouklidíš, nachystáš věcičky pro mimčo, zajdeš na procházku, nějakou kamarádku taky určo stihneš, počkej, ještě se ti to začne líbit :-). A nějaké knížky týkající se péče o miminko, když si přečteš, tak se ti to bude hodně hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.3.13 17:03

Já vím máš pravdu jen na mě dneska padla nějaká depka či co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
17.3.13 17:41

Zofi, ty jo, valej se, jak to jde, az budes cekat druhy, tak uz to nezazijes, i kdyz ja mam ted valeni kazdej vikend, zatim je skarede, tak jeste nestavime a tak si ho manzel bere do bazenu, do kina a tak, ale ja mam zas syndrom hnizdehi, tak furt neci uklizim, schovavam, vymyslim, stehuju…a pak se aspon chvili valim, uz aby bylo to teplo, letos se to tahne otresne, jo a uz jas pohyby? ja uz starsny kopance, jak takovy maly mimi muze tak kopat, ale je to nadhera, uzivam si to, ani se nenadejem a budem rodit hihi. A 2.4. Jdu na 4d uzv tak se mooooc tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
18.3.13 09:39

Ahoj holky tak víkend byl supr, manžel byl doma a v sobotu jsme si udělali menší párty. Teď se budu snažit odpočívat. Jen už bych chtěla vědět jestli je to holčička nebo chlapeček, abych mohla něco málo nakupovat.jsem ted v 19. týdnu a pohyby cítím jen občas a dost slabě. Tak doufám, že je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
18.3.13 14:37

@žoffinka to víš, že je vše v pořádku, záleží i na uložení placenty, i každé mimčo je jiné, mě třeba Adámek kopkal daleko víc než Nellinka a Nelča vypadá (zatím) klidnější :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
18.3.13 18:50

Ivy a prihod nejake fotecky deticek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
18.3.13 21:17

Tak tady jsou ti moji dárečci :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
19.3.13 07:54

Ježíš to jsou zlatíčka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
19.3.13 16:13
@žoffinka píše:
Ježíš to jsou zlatíčka :P

Zlatíčka s čertíkem v těle :mrgreen: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí