Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15444
11.2.13 12:23

@zuzuza superky, moc gratuluju k výsledkům :potlesk: :palec:. Tak to je fajn, že už dáváš do kupy výbavičku. Juj, co to máte za kočárek, tak drahý a nepoužitelný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
11.2.13 19:45

Ivy, je to jane, je to velmi lehky a snadno ovladatelny kocar, to je super, ale… v kolekci co mame ue v korbe uprostred vsity polstarek, miminu pada hlavicka z nej na bok, sportak je strasne moc do lehu, nejde do uplneho sedu, takze tak…no a ted kupuji to, co je v akci hebo na co narazim ve frcu, uz mam asi 5 kabatku, 4 dupajdy, asi 4 bodicka, 3 teplejsi kabatky a 7 overalu, ponozecky, overal letni atd za asi 1000 a vse jako nove bez jedineho flicku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15444
12.2.13 11:03

@zuzuza tak to je dobře, že to můžeš nějak vyřešit, to je teda na prd, že tak drahý kočárek má takové mouchy. Já koupila kočárek v bazárku, jako nový a stál dva tisíce a jsem moc spokojená. Jen potom pro starší dítko bych uvítala víc prostoru do délky, ale jinak super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
13.2.13 09:38

Zuzi z toho si nic nedělej, známá taky měla strašně drahej kočárek a v jednom kuse ho měla na reklamaci takže nakonec kupovala ještě jeden aby měla malou vůbec v čem vozit. :)
Hele holky nevíte náhodou jak je to s mateřskou, přemýšlíme že by jsme jí napsali na manžela protože já bych skoro nic nebrala protože mám jen částečný uvazek.Ale myslím že to nepůjde, protože on by pak nemohl chodit do práce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Laura32
13.2.13 14:42

Ahoj, my se snažíme o miminko již 2roky. Mám zasebou konyzaci čipku a vše už je v pořádku. Doktorka mi ted nasadila Clostík. budu ho brát poprví 5-9den cyklu 1-0-1.tak jsem zvědava. Jinak mateřskou mužeš napsat na manžela bez problemu, on navrhne 3roky třeba a stačí 1den když bude doma. a pak se to hnedka přepíše na tebe. takhle to jde. Znám plno lidi co to tak udělalo. Jinak kdy se ti zadařilo po Clostíku?

• Citovat
  • Upravit
15444
13.2.13 20:33

@žoffinka mateřskou nemůžeš napsat na manžela, když budeš doma ty, to nejde. Na mateřsku dovolenou nastoupíš ty, a to 6 - 8 týdnů před porodem (předpokládám, že se budeš o mimčo starat ty :-)). To, co zmiňuje Laura se dělalo dříve u rodičovské dovolené, když nepostačoval příjem matky, aby si mohla zvolit délku rodičovské dovolené, tak nastoupil na jeden den na rodičák manžel a pak se to převedlo na manželku. Teď už to není třeba, protože podle nového zákona stačí, když má dostatečný příjem jeden z rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
14.2.13 08:16

Holky děkuju já jsem si říkala že to bude asi blbost. :) S mimčem budu samozřejmě já :lol:
Lauro já ho brala tři měsíce a ten třetí se mi udělalo jedno vajíčko. Byli jsme na IUI a hned se zadařilo. :) Budu držet palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Laura32
14.2.13 08:40

Žoffinka:Tak to se omlouvám za špatné info…je fajn, že už to jde jinak.To máš super, že se zadařilo, ja bych to taky brala. Mám ho na 3měsíce. Ale žádnej ultrazvuk, doktorka neříkala, tak nebudu vědět, kolik mám folikulu… :( a přitom semá chodit na ultrazvuky, jsem četla.

• Citovat
  • Upravit
292
14.2.13 09:17

Lauro tak to mi přijde divný, na ultrazvuk by jsi chodit měla. Hlavně clostil nemůžeš brát dlouho. Mám pocit že ho smíš jen 5× za život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15444
14.2.13 14:38

Lauro, už jsem to tady psala, já moc tu léčbu neplodnosti u klasických gynekologů, kteří kolikrát ani nemají potřebné vybavení, aby udělali podrobné vyšetření, moc neschvaluju. Clostík není zase tak neškodný lék, aby se cyklus s ním mohl jen tak promarnit a ani nevědět, jestli na něj vůbec tvoje tělo reaguje. Já bych si zažádala o doporučení do CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Laura32
14.2.13 15:45

A hlavně nemám ani udělanej hormonálni profil…ten už měla udělat dávno, jsi myslím. menstruaci mám pravidelnou po vysazeni HA. chyba třeba je v hormonech a zbytečně mi utikaj roky.

• Citovat
  • Upravit
292
14.2.13 16:16

Lauro Ivča má pravdu, pokud se snažíte už 2 roky tak já osobně bych žádala o doporučení do CARu. Neříkám že máš špatného doktora, ale měla by jsi být víc hlídaná. Mě se třeba po těch třech měsících s clostíkem udělala cysta, sice byla neškodná a už se vstřebala ale jeden nikdy neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
15.2.13 15:58

Taky se pridavam k holkam, podle me je to fakt na prd, kdyz to neni kontrolovane uzv, ony se treba pak zvysuji davky, kdyz v tom cyklu dle uzv se nic nedeje, a muze se to brat 3 mesice a pak pauza, ja to taky resika u gyndr rok a pak ke dosla trpelivost v lednu sem mazala do caru, tam v breznu bylo ivf nezdarene a koncem dubna jsem prirozene otehu a ted taky 2 cykly u gyndr s clostilem…nic z toho, tak jsem necekala a zas car a hned na prvni minimalku s jednim embryjem to vyslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
25.2.13 11:32

Ahoj holky tak jak se pořád máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15444
25.2.13 13:58

@žoffinka ahoj Žofi :mavam:, my se máme chřipkově, jsme to chytli postupně všichni, nejdříve manžel, pak malý, pak já a teď Nellinka. Manžel je na tom nelíp, Nelče se to teď chuděrce rozjíždí. Chjo, už chci jaro. Co ty, jak roste mimísek :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí