Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15414
29.1.13 20:41

@žoffinka Žofi, no superky, moc moc gratuluju :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
30.1.13 20:05

Zofi, super, gratuluju, me uz se to krati uz v utery tripl test, ktery rozhodne hebe snad nebudu muset na tu plodovku, hrozne to vsechno utika…

A ivy, co ty, uz jsi se zahehla v peci obdve ditka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
30.1.13 20:46

@zuzuza Zuzi, tak držím pěsti, ať jsou triply v pohodě :hug:. Já jsem už zaběhnutá mamina, i když někdy to je náročný zkloubit, ale vždycky se to nějak udělá :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
31.1.13 08:02

Zuzi budu moc držet palce. Uvidíš že to dobře dopadne. :P
Jestli to tobě utíká tak mě se to spíš vleče. Manžel mě furt přemlouvá at jdu na neschopenku, protože už mi jí dr. nabízel a v práci mě dost ser..,ale zase je mi jasný, že budu až do mateřský uvázaná jak pes u boudy tak se tomu bráním. :nevim:
Taky mě už třetí den bolí hlava tak jdu dneska ke známýmu na masáž, protože si myslím že to mám jako vždy od krčí páteře.
Vidíš ivčo jaká jsi šikulka :palec:
Holky ted trocu laškuju s představou látkových plen. Známá je používá a je nadšená. Má takový ty kalhotkový co rostou s mimčem. Má jich 15 a tvrdí že to stačí. Jen je musí každý večer přeprat tak nevím. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
31.1.13 09:46

@žoffinka Žofi, jestli tě to láká, jdi do toho, já se přiznám, že jsem na to líná :mrgreen:. Netuším, jestli by takové množství stačilo, protože v těch látkových se asi přebaluje častěji, ale možné to je. Hlavně, aby to člověk stihnul večer vyprat, a aby to do rána uschlo, u nás by to byl problém, mě tady schne vše hrozně dlouho. Já bych asi volila vyšší počet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
6.2.13 12:19

Ahoj holky, tak hlasim, ze tripl vysel na 1,hcg jen 0,8 mom jupi, takze ani na genetiku nejdu a zo jsem si uz vcera v sekaci nakoupila uplne super nove kousky vedela jsem, ze to b6de ok, ale cerv hlodal…jinak mam jeste jeden problem, mam rozeszip brisnich svalu, takze bricjo vyvalene ven jaj 9red poroden a kdyz lezim, nahmatam si uplne diru v hrise mezi svalama, tak musim vstavat pres bok, nic jetahat a nosit podpurny pas nebo podpurne kalhotky nad pupek az do porodu, me klepne…ale to uz je nic, hlavne, ze je vse ok, dnes zavinam 17. Tt tak snad jsem tema obleckama vcera nevo nezakrikla, ale verim, ze ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
6.2.13 13:55

Zuzi, tak to je superky, že jsou triply negativní, ten kámen, co z tebe spadl jsem slyšela až tady :-). Jen nakupuj a dělej si radost :-). Dám ti sem odkaz na přehled výbavičky pro miminko, který mi moc pomohl, je tam vše podrobně popsané a vysvětlené:
 https://www.emimino.cz/…iminko-5325/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
6.2.13 14:51

Ahoj holky :mavam:
Zuzi to jsem moc ráda, že je vše v pořádku, až na to bříško, ale to zvládneš. Musím se přiznat že mě už taky zasáhla nákupní horečka. Už mám vybranou postýlku a vše okolo, kočárek řešit nemusím ten mám po synovcovi v uplně supr stavu a od zítra májí v kauflandu plenky za 200 tak asi koupím od každýho balíku jedny. Myslím že se neztratí :lol:
Ivčo děkuju za seznam, moc mi pomůže. Nakonec jsem se rozhodla pro ty papírovky, protože ty látkový mi přišli celkem složitý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
6.2.13 15:02

@žoffinka není zač, seznam je super, nejsou tam žádný zbytečnosti, a když už, je to tam napsaný, že je to na úvážení každé maminky.

Plínky jestli mohu poradit, tak tu nejmenší velikost od narození (označení číslem 1 nebo také newborn) moc nekupuj, třeba jenom jeden balík a stačí. My jsme s Nellinkou po prvním balíku najeli hned na dvojky a teď už má trojky (ty teda snad vydrží už déle), tak zase to moc s tím množstvím nakoupených plen dopředu radši nepřeháněj, dětičky rostou hrozně rychle :-). Stejně tak s oblečky, vel. 50 bych nekupovala vůbec, vel. 56 menší množství, malá teď nosí vel. 62 a některé kousky jí začínají být malé (bodýčka třeba zapnu, ale má to napnuté, tak budu zase vyřazovat), a to jí ještě nejsou dva měsíce. Tak to jen tak pro představu, jak ty dětičky rostou v tomhle věku rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
6.2.13 15:19

Ivčo já si říkala že vezmu po jednom jedničky a dvojky. Synovec jedničky vůbec neměl protože jak říká ségra,,porodila jsem prostě mamuta,, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
6.2.13 15:21

@žoffinka jo, tak to jsi rozumná :-). Dvojek jsem spotřebovala víc než jeden balík, ale myslela jsem si, že mi kdovíjak dlouho vydrží, ale teď tady horko těžko přes den spotřebovávám ten poslední balíček a na noc dávám trojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
6.2.13 15:22

@žoffinka a ještě se zeptám, jaká je to značka plínek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
7.2.13 12:24

Ivčo jsou to huggisky já původně myslela že pampersky ale když už jsem tam byla tak jsem je vzala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
7.2.13 15:24

@žoffinka tak ať vám vyhovují :-), já s nima zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
11.2.13 10:13

Ahoooj holky, tak krev v tripl testu mi vysla na 1cku takze super, uz nemusim ani na genetiku uz jen na ten velky uzv, ve etredu jsem uz 17 plus 0ba uz pekne kopka…jinak uz taky trochu nakupuju, uz jsem si objednala korbicku na kocar, musela jsem, pac je za super cenu ha mimib a jako nova a taky jsem tam nasla za 1300 kosik na mimi na koleckach a vanivku na szojanku, coz je zadarmo, tak takybpremyslim, ale musim to nekde ukryt pred nanzem hihi, hlavne tu korbicku, jeho mati ham totiz koupila kocar na mimi ha maleho za 20000 ale je tak nepouzitelnej…tak aspon novou korbicku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí