Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1428
22.3.13 21:08

Jeee to jsou zlaticka, nellinka uz je teda pekne velka, to neni mozny, jak to leti a maly ma krasny ocka a ty vlasky kudrnaty, ja jsem taky 4ak stastna, ze mam malyho, to je fakt takovy stesti ty decka, ze? a uz se tesim na druhatko, uz aby to bylo hihi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
23.3.13 21:29

@zuzuza Zuzi, děkuju, máš pravdu, děti jsou dar a velké štěstí, i když je to s nimi někdy náročné, tak bych neměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
25.3.13 20:56

Tak jsem dnes byla zase na kontrole a vse vypada ok i cipek, uz jsem myslela, ze se me tim tvrdnutim zkratil, ale kupodivu jeeeee, tak jsem stastna jak blecha a normalne me to za posledni 2 dny zmirnilo o to tvrdnuti, jinak mam misto magnesia zas fapnik, v noci mam strasny bolesti stydke kosti, zad a nohou od kycli, jak je to magnezko zas odvapnilo kosti, tak 2× denne calcium a k tomu dve kapky vigantolu hihi jak mimino, ale ja vydrzim vse, no a mam uz nahore 6 kilo pomooooooc, ode dneska ani ň sladkyho bebeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
25.3.13 21:38

@zuzuza Zuzi, tak fajn, že je vše v pořádku. Vápník jsem brala taky, byla jsem hrozně odvápněná a měla šílený bolesti. Výborný je prý Calcichew, tedy říkal můj doktor :-). Ty těhu neduhu nezávidím, jsem ráda, že je to za mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
26.3.13 08:29

Zuzi to je dobře že jste v pořádku. Já jdu na kontrolu příští týden tak jsem zvědavá. Doktorovi se minule moc nelíbilo že jsem nic nepřibrala a do příštího týdne ho asi taky moc nepotěším. Tak jen doufám že mě nešoupne do nemocnice. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
27.3.13 08:44

Zofi, tys nic nepribralaaaaaa? ty se maaaaaaas, ty nemas na nic chut? ja bych za sladky vrazdila bebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
27.3.13 08:58

Ale jo mám i si celkem dopřávám ale včera jsem se vážila a mám nahoře sotva kilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
27.3.13 09:13

Ovu test + clostil

Ahoj holky, chtěla bych se s Vámi poradit. Minulý týden jsem byla na profouknutí vaječníku – vše dopadlo v pořádku – oba dva průchodné, jen prý jiný tvar dělohy což nevadí. 2. měsíc za sebou beru clostil s tím, že 25.3. jsem byla u doktora a ten na UTZ neviděl žádné dobré folikuly, víděl jen folikul 30mm, odešla jsme s tím, že OVU asi nebude, ale prý mi to nemůže říct 100%. Včera jsem měla bolesti tak jsem si udělala ovu test a byl jasně pozitivní 15DC ( předtím jsem měla ovu vždy 14DC jak hodinky ), je možné, že by byl falešně pozitivní, nebo to udělala „cysta“, nebo prostě jen neviděl dobrý folikul? Moc děkuji za jakýkoliv názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
27.3.13 09:53

Ahoj Ello já měla ovulační testy taky vždycky pozitivní i když jsem neměla dozrálé vajíčko, ale nevím jak je to možný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
27.3.13 10:34

Tak to u mě ne, já mám v měsíci vždy pouze 1 den pozitivní, ostatní dny jsou negativní, ty máš celý měsíc pozitivní ovu test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
27.3.13 11:36

@Ellaaaa ahoj. Hele, ten folikul 30 mm je velkej dost, folikuly praskají při 20 mm, jestli si to dobře pamatuju. Neudělala se ti z něj spíš cysta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
27.3.13 12:10

No jo Ivčo to máš pravdu mě to vůbec nedošlo :D
Ten test jsem měla pozitivní jeden den a pak postupně slábl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
27.3.13 12:10

No doktor říkal, že to na cystu asi vypadá, ale ovulační test byl jasnej, testovací čárky 2× silnější než kontrolní, tak nevím co to tedy bylo? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
1.4.13 19:07

Ahoj holky tak jak jste si užili bílé velikonoce? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
1.4.13 20:49

@žoffinka Žofi, u nás také bílo, jsem si ráno cvičně odházela sníh a naše vrbička ozdobená vajíčky vypadala opravdu zvláštně :-). Jinak to bylo celkem fajn, já tedy Velikonoce moc nemiluju, ale odpolko jsme poseděli s rodinou, tak to byl příjemný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí