Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
2.4.13 18:50

Ahoj holky tak dneska kontrola dopadla celkem dobře. Mám nahoře 800g tak mi sestřička připsala kilo :lol: Akorád jsem vyfasovala čípky, protože dr. našel nějaký výtok o kterým ani nevím :D Zítra jedeme konečně na ult. tak už se moc těším. Doufám, že se prcek dobře ukáže abych mohla začít malovat pokojík a nakupovat. A co u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.13 18:59

Ahuj, sem tu nová :-) dneska sem dobaštila poslední pilulku v 1. cyklu, tak sem zvědavá jestli ovu přijde nebo ne :-) zatim sem nic nepřibrala, tak uvidíme :-) jak se máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
2.4.13 19:02

Ahoj, ja zase tento mesǒic dobastila posledni cyklus s clostilem, pak musim mit pauzu:/ pokud pujdes na utz nemuzes ji minout :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.13 19:07

@Ellaaaa na zítra začínám měřit bazální teplotu, nikdy sem ovu ještě neměla.. v 16-ti sem šla na gyndu, že sem neměla menstruaci a oni mi neudělali žádný testy a napsali mi antikoncepci, že se to spraví.. teď v říjnu sem ji po pěti letech vysadila a od té doby sem byla 2× na vyvolávačce.. mám málo progesteronu a ten je potřeba na dozrávání vajíček.. MS mam tak 2-3 dny (po vyvolávačce) a až neuvěřitelně slabou.. spíš jen špiním.. :-( teď poprví bych to „měla“ dostat sama od sebe.. ale prý mi naprosto vynechává ta ovulace.. tak nevim co mam čekat za změny :-D na UTZ jdu až ve 2. cyklu až doberu druhou dávku.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
2.4.13 20:09

Ona ti stejnak BT moc nepomuze, kdyz meris 1 cyklus. Kup si radsi ovu testy, budes to mit jistejsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.13 20:11

@Ellaaaa no, příští týden bych je měla dostat, ovu testy :-) od švagrové, tak je zkusim, ale dokud nebudu vědět, že ovulace přijde, tak je plýtvat nebudu.. počkam až co mi řekne ten doktor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
2.4.13 20:29

Ja kupuju ovu testy za 70, korun 5 testu takze kdyz budes testovat od 14-10 dne nemela bys minout a to za to stoji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.13 21:07

@Ellaaaa Dobře, jak nad tim tak přemýšlím, máš pravdu :-) koupím je hned zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
3.4.13 05:50

:)) ono to poznas i podle bolesti, ja jsem ovulaci bez clostilu taky nemela a prvni mesic sem jela malem do nemocnice, vubec jsem nevedela, co to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.4.13 13:47

Budeme mít holčičku :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.13 14:57

@Ellaaaa no to se právě taky trochu bojim :-) děkuju za radu, budu se sledovat :-)
@žoffinka moc gratuluju :-) moc ráda čtu, že se to někomu už povedlo :-) dodává mi to optimismus :-) taky by jsme chtěli holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15443
3.4.13 16:21

Ahoj holky, já jsem taky bez Clostíku neměla ovulku, teda nebolelo mě to až tak hrozně, že bych kvůli tomu jela do nemocnice, ale bylo to prostě znát a ovulaci jsem naprosto jistě poznala.

@žoffinka Žofi, superky, moc gratuluju :kytka:. Už máte vymyšlené jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.4.13 20:53

Holky děkuju, je to naše neposeda takže nemáme ani fotku.Na 80% to bude Žofinka. Celkem by mě zajímal váš názor na toto jméno. A vůbec nemusíte brát ohledy na to že se tak jmenuju protože to je jen přezdívka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15443
3.4.13 21:10

@žoffinka hodně neobvyklé jméno, neznám žádnou Žofinku, ale docela se mi líbí :-). Jak jí budeš říkat? Chce se to i zamyslet, jak se jí bude jednou říkat v dospělosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
4.4.13 05:13

Souhlasim, pro miminko je jmeno hezke a zajimave, ale jak v dospelosti? Žofko? Jinak moc k holcicce gratuluju, jak dlouho jste na ni cekali? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí