Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky tak dneska kontrola dopadla celkem dobře. Mám nahoře 800g tak mi sestřička připsala kilo
Akorád jsem vyfasovala čípky, protože dr. našel nějaký výtok o kterým ani nevím
Zítra jedeme konečně na ult. tak už se moc těším. Doufám, že se prcek dobře ukáže abych mohla začít malovat pokojík a nakupovat. A co u vás?
Ahuj, sem tu nová
dneska sem dobaštila poslední pilulku v 1. cyklu, tak sem zvědavá jestli ovu přijde nebo ne
zatim sem nic nepřibrala, tak uvidíme
jak se máte vy?
Ahoj, ja zase tento mesǒic dobastila posledni cyklus s clostilem, pak musim mit pauzu:/ pokud pujdes na utz nemuzes ji minout ![]()
@Ellaaaa na zítra začínám měřit bazální teplotu, nikdy sem ovu ještě neměla.. v 16-ti sem šla na gyndu, že sem neměla menstruaci a oni mi neudělali žádný testy a napsali mi antikoncepci, že se to spraví.. teď v říjnu sem ji po pěti letech vysadila a od té doby sem byla 2× na vyvolávačce.. mám málo progesteronu a ten je potřeba na dozrávání vajíček.. MS mam tak 2-3 dny (po vyvolávačce) a až neuvěřitelně slabou.. spíš jen špiním..
teď poprví bych to „měla“ dostat sama od sebe.. ale prý mi naprosto vynechává ta ovulace.. tak nevim co mam čekat za změny
na UTZ jdu až ve 2. cyklu až doberu druhou dávku.. ![]()
Ona ti stejnak BT moc nepomuze, kdyz meris 1 cyklus. Kup si radsi ovu testy, budes to mit jistejsi ![]()
@Ellaaaa no, příští týden bych je měla dostat, ovu testy
od švagrové, tak je zkusim, ale dokud nebudu vědět, že ovulace přijde, tak je plýtvat nebudu.. počkam až co mi řekne ten doktor..
Ja kupuju ovu testy za 70, korun 5 testu takze kdyz budes testovat od 14-10 dne nemela bys minout a to za to stoji ![]()
@Ellaaaa Dobře, jak nad tim tak přemýšlím, máš pravdu
koupím je hned zítra ![]()
ono to poznas i podle bolesti, ja jsem ovulaci bez clostilu taky nemela a prvni mesic sem jela malem do nemocnice, vubec jsem nevedela, co to je ![]()
@Ellaaaa no to se právě taky trochu bojim
děkuju za radu, budu se sledovat ![]()
@žoffinka moc gratuluju
moc ráda čtu, že se to někomu už povedlo
dodává mi to optimismus
taky by jsme chtěli holčičku ![]()
Ahoj holky, já jsem taky bez Clostíku neměla ovulku, teda nebolelo mě to až tak hrozně, že bych kvůli tomu jela do nemocnice, ale bylo to prostě znát a ovulaci jsem naprosto jistě poznala.
@žoffinka Žofi, superky, moc gratuluju
. Už máte vymyšlené jméno?
Holky děkuju, je to naše neposeda takže nemáme ani fotku.Na 80% to bude Žofinka. Celkem by mě zajímal váš názor na toto jméno. A vůbec nemusíte brát ohledy na to že se tak jmenuju protože to je jen přezdívka ![]()
@žoffinka hodně neobvyklé jméno, neznám žádnou Žofinku, ale docela se mi líbí
. Jak jí budeš říkat? Chce se to i zamyslet, jak se jí bude jednou říkat v dospělosti.
Souhlasim, pro miminko je jmeno hezke a zajimave, ale jak v dospelosti? Žofko? Jinak moc k holcicce gratuluju, jak dlouho jste na ni cekali? ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď