Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15414
22.5.13 21:39

@zuzuza Zuzi :mavam:, jůůů, už 32. týden, to letí. Za pár týdnů budeš mít miminko u sebe, nádhera. A přírůstek na váze není tak hrozný, to shodíš, neboj. Hlavní je, že je miminko v pořádku. U mě vše dobré, nějak jsem se už zajela a jde to :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
23.5.13 09:54

Zuzi jojo strašně to letí, já už jsem 29tt.Kila nahoru moc nejdou, ale nevím jestli to není horší. Jak mi jde všechno do břicha tak mám pocit, že cítím i když malá mrká :lol: Musela jsem na DNA testy protože mamce zjistili, že má nějaký syndrom (sklon k tromboze) takže jestli se to potvrdí i u mě tak si budu muset píchat injekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petisek88
24.5.13 15:03

Ahoj holky, také beru Clostilbegit…jsem teď 12DC a strašně mě bolí břicho, že nemohu dosednout…ovulační hlen ale zatím nemám, tak snad se ovulka spustí :( Trochu mě trápí, že mi dr. neřekla, že mám přijít na ultrazvuk. Mám přijít až na krev, z které uvidí, zda ovulka byla nebo ne.Beru ho ale teprve první měsíc…a snažíme se necelý rok…

• Citovat
  • Upravit
1428
24.5.13 21:37

Petisku, hm, to je fakt na prd, kdyz se to nekontroluje uzv, proc pak brat krev, dyt uzv to taky ukaze, jestli se ovu blizi a muzete se pak aspon snazit, snad se vam to povede, ono to leceni u gyndaru neni fakt nic moc, kdyz ma clovek prokazatelny problem, co ty mas za problem, jak se dlouho snazite?

Zofi, kolik jsi tedy nabrala? a nerikej, ze 3 kilaaa hihi, ja to mam ale taky tak, jak mam rozestoupeny ty svaly, tak mam vlastnecmalyho jakoby pod kuzi a to mutes skoro chytnout za to, cim tam smatra, ruka, noha, nekdy to vypada fakt jak vetrelecek tam, a ty injekce urcite zvladnes, hlavne, ze se na to prislo vcas, pokud to teda mas, ja jsem zas u porodu strasne krvacela z jakychsi vnitrnich varixu a nestahovala sevmi deloha, tak hned heparin a uz to jelo, plazma atd, tak doufam, ze to maji nekde poznamenany k tomuto porodu, se musim pak sester zeptat haha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petisek88
25.5.13 18:51

Zuzuza: snažíme se necelý rok - což není dlouho. Dneska jsem ráno měla i ovulační hlen, tak jsem hned nasměrovala manžu do ložnice…raději to posychrujeme i následujících pár dní. Tak uvidíme, kéžby se zadařilo, ty hormony mi nedělají moc dobře… :(

• Citovat
  • Upravit
Petisek88
25.5.13 18:52

Zuzuza: jinak já mám syndrom PCO :(

• Citovat
  • Upravit
292
25.5.13 19:23

Zuzi já vůbec nevím kolik protože se doma nevážím ale v úterý jdu na kontrolu tak pak dám vědět. Ale vzhledem k tomu že mi padají všechny kalhoty tak to moc nebude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
26.5.13 09:13

Petisku, ja mam taky pco, zofi, to jsem teda zvedava na ten tvuj vahovy prirustek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petisek88
28.5.13 13:13

Holky, často čtu, že při braní Clostilbegitu, pak dr. píchne Pregnyl - mně ale dr. o Pregnylu nic neříkala? Tak přemýšlím, zda se jí zeptat nebo jestli ten Pregnyl není potřeba? Nevíte některá? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
292
28.5.13 13:57

No petisek já mám taky PCO brala jsem clostil a když se mi udělal folokul tak mi píchli pregnyl a druhý den jsem šla na IUI.Ale mám kamarádku které IUI dělali a Pregnyl nedostala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petisek88
28.5.13 14:00
@žoffinka píše:
No petisek já mám taky PCO brala jsem clostil a když se mi udělal folokul tak mi píchli pregnyl a druhý den jsem šla na IUI.Ale mám kamarádku které IUI dělali a Pregnyl nedostala. :nevim:

tož to je komplikace toto :) zeptám se dr. jsem zvědavá, co mi řekne :)

• Citovat
  • Upravit
15414
28.5.13 15:16

Petisku, nech se poslat do CARu, ono tahle léčba u klasických gynekologů kolikrát není nic moc. Brát Clostík bez ultrazvuku, když ani nevíš, jestli na tebe zabírá, mi přijde docela škoda. Není to tak neškodný lék, jak se může zdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petisek88
28.5.13 15:25
@Ivča78 píše:
Petisku, nech se poslat do CARu, ono tahle léčba u klasických gynekologů kolikrát není nic moc. Brát Clostík bez ultrazvuku, když ani nevíš, jestli na tebe zabírá, mi přijde docela škoda. Není to tak neškodný lék, jak se může zdát.

Dr. mi řekla, že budu chodit na krev, zda proběhla ovulace… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
292
28.5.13 20:17

Petisku ale to mi přijde celkem pozdě, protože když jdeš na ultazvuk tak dr. vidí vajíčko ještě před tím něž se dostane ven z vaječníku.

No a holky jinak o mě. Dnes jsem byla na kontrole a za 14 dní jdu na třetí ulr. doufám že bude malá v pořádku protože se doktorovi vůbec nelíbilo že mám nahoře jen tři kila. Přitom se cpu jak jen to jde tak co mám jako dělat. Do toho všeho jsem dnes našla první strii. Vím že je to blbost ale celkem mě to rozhodilo, protože přesně toho že budu mít popraskaný břicho jsem se strašně bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
28.5.13 20:53

@žoffinka Žofi, jé, to je jako u mě, mě taky strašili, že jsem málo přibrala u prvního těhotenství, teda u mě to nebyly jen tři kila, ale asi dvě kontroly jsem nepřibrala nic, a to už mě sestřička strašila, jestli mimi roste atd., ale naštěstí bylo vše v pořádku. Na strie prď :-), pro mimi vše :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí