Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
stroužek
29.5.13 10:23

Ahoj holky dostal někdo clostilbegyt na pomoc otěhotnění kvuli endimetrioze? Mám lehkou formu mimo vaječníky, doktor říkal, že tu lehkou formu by nějak neřešil, at se tím netrápím.

• Citovat
  • Upravit
292
29.5.13 18:56

No jo Ivčo já vím pro mimčo vše, jen mě to trochu rozesmutnilo, ale ted už vím, že to byla velká blbost. Dneska mi totiž volali z nemocnice, že ty DNA testy vyšli pozitivně takže si zítra jdu pro injekce. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
29.5.13 20:50

@žoffinka Žofi, ale s těmi injekcemi to bude vše O. K., ne? Já tomu teda vůbec nerozumím, osvětli mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
30.5.13 12:17

Ivčo zjistili že mám po mamce vrozenou mutaci nějakého genu, takže mám sklon k tromboze a embolii takže až do konce šestinedělí si budu píchat injekce na ředění krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
30.5.13 14:47

@žoffinka Žofi, aha, tak o tom jsem ještě snad ani neslyšela, tak ale dobře, že to zjistili a podchytíš to takhle těma injekcema. I když chápu, že z toho žádnou radost mít nemůžeš. Drž se, brouku :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
30.5.13 15:10

Děkuju ivčo, bylo ale vtipný když jsem tam dneska šla, že mi volali abych přišla. A sestra mi povídá,, jo to jste vy.tady máte zprávu a recept. Příští týden přijde na kontrolní odběr,, Tak na ní koukám a říkám si dělá si srandu nebo ne? Tak se jí ptám:A co mám jako s tím receptem dělat? A ona:No vyzvedněte si ho v lékárně a každý ráno si píchněte injekci. A já na to:A jako kam a jak? A ona:No tak pojdte já vám to teda vysvětlím. :nevim: Tak nevím jestli si myslela že má každý zdravku nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
30.5.13 20:32

@žoffinka Žofi, to je teda přístup, nechápu. Já si vůbec nedovedu představit, kdybych si to měla píchat sama, natož kdyby mi to nikdo podrobně nevysvětlil. A už jsi to zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
31.5.13 08:04

Dneska jsem si píchla první. Taky jsem se toho bála ale docela v pohodě, jen se bojím abych nějak nepíchla do malý, ale ta jehla je tak malá, že to asi ani nejde.Co mě štve je, že si to musím píchat mezi šestou a sedmou ráno, takže kvůli tomu musím stávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
31.5.13 14:33

@žoffinka tak to jsi dobrá, to si pícháš do břicha 8o? To bych se taky bála. Ale tak kdyby se mohlo něco stát, tak by tě to nenechali píchat doma, určitě se tak daleko nedostaneš. To vstávání je teda blbý. Hele, pobavím tě. Těhotná kamarádka plela na zahrádce a píchla se do břicha o kaktus a jela kvůli tomu na pohotovost :lol:. Myslím, že si měla nemocnice dlouho o čem vyprávět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
31.5.13 14:59

:lol: Chudák :lol: Mám si to píchat do břicha dokud mi půjde chytit kůže a potom do stehen, ale tam to prý bolí. Taky jsem si myslela že mi to bude píchat manžel, ale jak jsem byla rozespalá tak jsem nad tím ani nepřemýšla prostě píchla a šla si zase lehnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
1.6.13 21:24

Zofi, chudaku teda a to si budes pichat i po porodu? ja jsem taky pichala ted pri ivf do bricha sama, pri prvnim manzel, ted sem to zkusila a slo to, ale byla jsem rada, ze tech injekci bylo par…jsem ted zkousela kuzi ha brichu a me uz chytnout nejde, do stehna auau…jinak jsem holky vyflusla, mam skriplej sedaci nerv, je to nad zadkem a bolest vystreluje do cele nohy, mela jsem to tak pred 13 lety a naposledy tak pred 10 ti a az ted, ale to je jako tak bodava bolest, ze bych to nikomu neprala, pres den se to rozchodi, ale v noci nespim, porad se musim otacet jak spim ha dy stane dyl, tak bolesti se vzbudim, musim si tu hohu zvednout a otocit se a na wc se z postele plazim jak had…no ja abych nemela neco extrakjestli budu rodit v noci, tak na tu kozu nevylezu…holky, ja si tak rikam ze v pondeli zacinam 34. Tyden, to uz jako muzu klidne za mesic rodit…ja se bojim i tesiiiiiim jo a dnes meli tchani poprve makyho, jsou mu skoro 3 a pul a od 10 do 20 hod a sem mu ani nechybela bebe, to je hruza, ch jo, jesteze me bude ted to mimino potrebovat, tak strasne to leti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
1.6.13 21:50

@zuzuza Zuzi, jau, to musí bolet, ale vydrž, už to máš za pár. Hele, já na koze nerodila :-), bylo to na posteli a jen k ní přišroubovali ty super držáky na nohy :-), to bys zvládla. Já jsem si taky kolikrát říkala, jak to zvládnu, když mám takový bolesti, ale ono v tu chvíli jde vše tak nějak stranou a člověk to dá, však to znáš z prvního porodu :-). Jo, to mi povídej s tím hlídáním. Mě začala babi s dědou hlídat trošku až letos, že si občas malého přes den vezmou. Předminule to bylo nádherné, když přijel, tak mě hrozně moc objal a mazlil se, bylo vidět, že jsem mu chyběla, ale teď naposledy mě ani snad nepozdravil a nahrnul se k hračkám. Bylo mi to taky líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
1.6.13 21:58

Zofi hruza ze, nejhorsi, ze je to raz na raz, jeste pred mesicem by s nima snad nesel a ted bych se ani nedivila, kdyby tam chtel spat, ach jo, decka velky, asi ze jsou s nama furt, tak pak jdou radi nekam s nekym jinym mno, s nama toho moc nepodniknou, jsem rada, ze s jima jde, ze nebude takovej maman jako doted, je to pro jeho dobro, ale je me z toho smutnooooo bebe, jj ten nerv nejak uz snad preziju, dneska me malej musel rano oblikat ch6dak kalhotky a teplaky, po ranu tu nohu vubec nezvednu, ne ze by me ty kalhotky natahoval az nahoru to neee jen me tam proste musel strcit nohu hihi a rika vzdycky u toho…ja sevo tebe postaram, ja jsem tvuj pomocnik, no k sezrani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
2.6.13 08:51

Jé zuzi malej je zlatíčko. Tak at tě to brzo přejde. A to ti s tím doktoři nějak nemůžou pomoct? Já budu muset píchat až do konce šestinedělí tak jsem na to zvědavá. Nejvíc je mi líto vždycky malý protože jak si to píchnu tak začne strašně kopat, asi chudák neví co se to děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
11.6.13 17:28

Ahoj holky tak dneska jsme 31+0 a máme 1726g, takže budeme mít asi cvalíka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie