Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1428
13.8.13 20:35

Zofi, tak jak, denne nakukuju a cekam zpravu o narozeni mimi, kdy mas termin? Nam uz byl mesic, uz jedeme 5. Tyden, snad nam ty bolesti bricha odezni, dnes zas cely den chovam, i v kocaru se kroutil jak zizala, to bude zas noc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
14.8.13 08:50

No zuzi termín byl včera ale princezně se nějak nechce.Je mi ted 14 dní snad úplně nejlíp za celý těhu. Záda nebolí, žádný poslíčci ani tvrdnutí břicha tak jsem zvědavá jak dlouho to bude ještě trvat. :lol:
Tak tio je mí líto že takhle bojujete. Chudák malej snad se bříško brzo uklidní a vy budete mít klid. Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
15.8.13 23:07

@žoffinka taky na tebe myslím, kdy to vypukne, že by to byl klid před bouří :-)? Držím moc pěsti, ať už nečekáš dlouho.

@zuzuza Zuzi, drž se, koliky jsou mazec, první syn hrozně trpěl, bylo to náročný období, malá taky, ale nebylo to až tak hrozný. Co rourka, používáš? Nám dost pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
15.8.13 23:35

Ivco, rourku zkousim, ale jen se vykadi a pak rve stejne, dnes jsem mu dala i fenykl. Caj, tak uvidime, jinak pres den opet chovani, jak polozim, spi 5 min a konec, zitra pujdu cen s kocarem, tak su zvedava, jestli bude hajat v nem, ale pokud bude bolet pupik, tak pochybuju…ale nejak to vydrzim, treti dite uz nebude tak btch si to mels spis uzit hihi se vsum vsudy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
16.8.13 12:31

Ahoj tety Sofinka se narodila dnes ve 4:46 s vahou3670 a 52 cm.dala mi zabrat foto a vice info az budu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
16.8.13 13:41

Zofi, moc moc gratuluji, to je pekny macicek, o 5 cm vic nez my, jsem zvedava na fotky a podrobnosti, at jsi brzo fit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.8.13 14:46

Gratuluji @žoffinka at jsi brzy fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
16.8.13 15:05

@žoffinka Žofi, tak jsem měla pravdu, byl to klid před bouří :-), hrozně moc gratuluju, že máš Sofinku u sebe a jste obě v pořádku :kytka:. Těším se moc na fotečky a popis průběhu porodu :-).

@zuzuza Zuzi, ono je to těžký s těma kolikama, u prvního syna nepomáhalo taky nic. Zažila jsem si peklo na zemi, ale přežili jsme to oba :-), i když to tak chvílema nevypadalo. Ono ta rourka se musí zavést docela dost, třeba půlka, až u malé jsem na to přišla, jak ji zavádět, když se to dělá opatrně a nejde se proti tlaku, tak se nemůže nic stát. Ať koliky brzy přejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
16.8.13 20:33

Ivco, on to nema cely den, ale ve vlnach a to je jako rev, hruza, rve az se nemuze nadechnout a v yom zachvatu mu ty nozky ani mepokrcim, ale zkusim tu rourku teda hloubeji, nejhorsi je to rano kolem te 7 to uz ho beru a dospavame v poloze na me a pak vecer, ale kolem 23 hod ho polozim do postylky a to spi a budi se na mliko po trech hod tAk to moc nechapu, ze to v noci nema…to ani neniozny, ze uz i zofi to ma za sebou, to tak leti ten cas, nam uz bude pet tydnu a co teprve vy ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
16.8.13 20:37

@zuzuza Zuzi, to máš pravdu, letí to hrozně rychle, stačí se podívat na můj metřík :-). Adámek měl koliky hrozný, řval první čtyři měsíce skoro pořád, neboj, ono se to bude postupně zlepšovat. Ty koliky jsou hrozný nápor na nervy, miminko brečí, ty se snažíš mu všemožně pomoct a často to ani nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenula1983
17.8.13 12:12

Ahojte holky, ted jsem první měsíc užívala clostík, jsem ted 15dc, a od 20dc beru duphaston, na ult. jsem nebyla… bo mi to dala na 2 měsíce a že se uvidí… pak car, bo ona má ordinace po 4 vískách, takže bych beztak nestihala někde lozit… 8o. Jak to tu čtu, tak nevím no, jestli nepomůže ten clostil, tak asi budu mít neprůchodné vejicovody…jinak teda nevím proč by to nešlo, jedině ještě něco s tím prostředím, že ty spermie zabíjím:-) Jinak nevím, ale hrůza, jak o tom člověk přemýšlí pak má vše:-(

• Citovat
  • Upravit
15414
17.8.13 16:52

Lenula, škoda, že tě do CARu neposlala hned, protože léčit Clostíkem bez ultrazvuku je docela škoda, nepozná, jestli a jak na něj reaguješ. Není to zase tak neškodný lék. Na neprůchodnost vejcovodů hned nemysli. Jak dlouho se o mimi snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.13 17:03

Ahoj holky našla jsem tuto stránku a snad mi poradíte ;-)
Začala jsem brát clostík 5-9 dc a normálně mám ms 4-5 dnì,ale teď už jedu sedmý den. Může to být clostíkem?

• Citovat
  • Upravit
4170
17.8.13 17:10

Lenula: já myslela, že ultrazvuk je nutnost, když doktor předepíše clostil 8o Tak aspoň nemám takové výčitky svědomí, chystám se ho zkusit příští měsíc taky bez návštěvy doktora :oops: Snažíme se už víc než rok. Mám slabé ovu testy, tak snad pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenula1983
17.8.13 21:27

Ahojky, no snažíme se asi rok, měla jsem MS cca 37-42 dnu, to jsem upravila do půl roku na 28-34 dnů přírodně s pupálkou, ale nic se nedělo a ted 3 měsíc mám duphaston od 20DC a 1měsíc clostík. Nejhorší je, že nevím zda byla ovu, netestila jsem ani teplotu neměřila, ani tu teplotu nechci nebo mě s toho i tak hrabe:-))) Takže nevím jsem myslela, že od asi 12Dc mě píchá ve vaječnících, a 14Dc to bylo horší, jsem myslela, že je to už ovu, ale dnes mě taky píchalo trochu:-( Takže nevím, mám ještě jedno balení clostiku kdyby se ted nepovedlo… tak asi mě nezbyde, než koupit ovu testy… a pak od října půjdu do toho caru… jen se děsím cyst… nevím, je možné=, že je bolest i po ovulaci? včera jsem myslela, že to už je ovu, bo se mi něco rozlilo v břiše… ale ted mě taky píchá a bolí trochu záda… na uhnizdování je brzy… ale vlastně ani nevím kdy ta ovu byla…? Ale u clostiku, to poznám, ne? Podle bolesti…tak počítám ten 14DC. Ach jo, radši bych chodila na ten ultrazvuk… napište mi prosím zkušenosti s tou ovu, jestli byla bolest jen do ovu nebo i po ovu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex