Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lenula1983 píše:
No, tak asi není… jestli se nebojíš cyst a bude to jen jeden měsíc… záleží na tobě… co tě k tomu vede…
No vede mě k tomu to, že žiju v zahraničí a zatím nemám žádnou doktorku a už jsem zkusila snad všechny vitamíny, kontryhel atd. Holt to risknu i s nebezpečím cyst…
Lenul, ovulaci jsem cítila tak tři dny, tu bolest ve vaječnících, naposledy mě taky dost píchalo v podbřišku a měla jsem cystu, nicméně otěhotněla jsem i tak
.
Aha, tak zkus, ale mám ještě jednobalení a bez té kontroli se mi do toho nechce, no:-(
Hmm, tak já nevím, od toho 12DC mě píchá ve vaječnících střídavě a 15 DC, znova a pak večer mě bodalo při sednutí u zadní části, tak to si myslím, že bylo až ono, bo to jsem měla minulí měsíc dopoledne 15DC, bez bolestí vaječníků, jen mě to píchalo u zadečku při dosednutí tak půl dne… tentokrát mě to píchalo večer15DC a pak celou noc záda, a ráno, taky bolest a tlak v podbříšku, takže si myslím, že ovu byla asi sobota nebo neděle ráno… nevím, ted se uvidí, jen at to není ta cysta, a nebo jak ty cysta, ale s mimískem:-) a normálně ta druhá fáze od ovu po MS mě trvala 14dní a 14den jsem to dostala tedy 28DC, takže ted asi bude o den zpoždění si myslím, když to přišlo až večer nebo ráno, beru ten duphaston… ach jo… vůbec nevím další měsíc nevím jestli to budu brát, bo si myslím, že ovu předposledně byla… zkusím to bez clostíku, ten by měl i tak učínkovat ještě měsíc nebo 2, a koupím alespon ty ovu testy… a pak tedy CAR:-( i když pořád tajně doufám, že se to povede nejlépe tento měsíc… ted jen na to nemyslet:-) A těch 14 dní přežít:-)
Lenul, je škoda, že ti nedělají ultrazvuk, fakt. Jinak je trošku škoda tu stimulaci přerušovat, třeba druhý cyklus s Clostíkem bývá údajně úspěšnější než ten první, laicky si to vykládám tak, že tělo je nastimulované víc.
@Ivča78 je toho prikladem obe deti ma po druhe stimulce s clostikem.
![]()
@hanka1120 píše:
@Ivča78 je toho prikladem obe deti ma po druhe stimulce s clostikem.![]()
přesně
, si to pamatuješ, jo
?
No dobrá, jedem sice na dovču, takže se budu cpát tam… teda jestli mi to dorazí… jinak nevím vlastně jestli a kdy byla ovu… a příznaky, to asi nemá smysl… to může být vsugerovaný, bo se teď nějak hlídám:-)
Ahoj holky tak jsme konečně doma.Foto dodám během pár dní, jen co se trochu zaběhnu.
Jinak se mi nechce rozepisovat porod do detailu, tak jen ve zkratce.
Porod jako takový bych si dala klidně znovu.Bylo to náročný ale celkem fofr. Horší bylo to co přišlo potom. Neodlučovala se mi placenta takže mi museli dávat kapačky a skákat po břiše aby jí vůbec dostali ven.To trvalo cca hodinu no a další hodinu mě šili, což bylo z porodu asi to nejhorší. Manžel měl uplně rozrytou ruku od nehtů jak jsem ho mačkala.
No ale ted už bude snad jenom dobře.
Jinak Sofinka je miláček jen nás zlobí kojení. Pořád se mi ještě neudělalo dost mlíka. V porodnici vytáhla vždy dohromady max 15ml a zbytek musíme dokrmovat. Jenomže malá je prostě spavec a kdybych jí nebudila tak se za celej den na jídlo nevzbudí. Řve jenom když jdeme kojit tak se nechce chytit a když se chytí tak u toho spí takže s ní bojujeme s manželem ve dvou. Navíc už mám prsa rozkousaný tak že u toho brečím taky, ale co bych pro ní neuděla.
Je to náš poklad jen kdyby chtěla jíst tak by to bylo plně úžasný.
Zofi, tak to je super, kojeni se upraví urcite, mliko ti jeste poteče proudem tak se tesim na fotky.
@žoffinka Žofi, takhle jsem bojovala s kojením u Adámka, vydrž, ono se laktace rozjede.
No, tak asi není… jestli se nebojíš cyst a bude to jen jeden měsíc… záleží na tobě… co tě k tomu vede…