Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já chtěla děti už od puberty ale snažili jsme se asi dva roky.
Žofka, Žofinka, Žofie, jako oslovení Žofi ![]()
Ahoj..moc se omlouvam, ze se spu do diskuze. Ja jen, ze mi potvrdili PCO, jak krvi tak i ultrazvukem, z foliku se mi tvori cysty. Moc bychom si uz prali miminko a podstoupim vse, jen, aby se zadarilo. Doktor mi nasadil jen zatim Clostilbegyt, rikala jsem mu o laparoskopii…zatim na ni nepristoupil, pry jak mi zabere clos.. a pak se uvidi, nekde jsem tu cetla, ze holciny braly zbytecne dlouho clos. a nic a pak sly na laparku a do mesice hotovo. Je tu nekdo kdo ma stejny problem co ja?? Ukazkovy nahrdelnik cyst a podarilo se hned s clost.?? ![]()
Ahoj, ja beru clostil jiz 4 mesic a nic:/ ovulaci s nim mam, ale nedari se…pred 14 dny jsem byla na profuku vajecniku tak uvidim zda se tento mesic zadari… ![]()
Ahoj holky…jen vám chci napsat…
když sem přestoupila ke svému nynějšímu gyn., snažili sme se skoro 3 roky o druhé dítě, několikrát sem otěhotněla a následně potratila…hned na vstupní prohlídce mi nabídl laparoskopii a dál, že uvidíme (máme malou nemocnici, takže o mě věděl co a jak, dokonce mi jednu revizi dělal)… po laparoskopii clostil…brala sem ho 6 měsíců (po 3. jsem měla měsíc přestávku) a objednala se do CAR…a těsně před první návštěvou CAR (asi 2 měsíce po dobrání clostilu) sem našla // a teď máme těsně před porodem dvojčátek-holčiček…takže vám přeju, ať vám clostil pomůže jako nám a ikdyž to nepůjde hned, neztrácejte hlavu ![]()
@slunicko.lucinecka gratuluju k dvojčátkům, to je krásná nadílka
.
@slunicko.lucinecka Děkujeme ti moc
to potřebujem, dodávat optimismus
gratuluju k miminkům
máte už jména? ať ti dělají jen samou radost ![]()
Ahoj holky, tak jak se mate… ivy, uz jste konecne zdravi? Zofi, tak co, kolik jsi pribrala a uz se mimi hybe? me hrozne, to jsou kopance a 6 kilo nahore me klepne, zitra uz zaciname 26. Tyden, hruza, jak to leti
Holky, moc děkuju a vám všem moc a moc držím palce!!! ![]()
a jména asi máme…Viktorie, Terezie ![]()
Zuzi no jo máš pravdu, strašně to letí. Já už začínám 23tt. Když jsem byla minulí týden v poradně tak jsem měla nahoře 800g tak mi sestřička napsala do průkazky kilo.
Jinak prďola se hýbe o sto šest, rukou to zatím cítit není ale mrská sebou prakticky skoro pořád. Nemáme ani fotku z 3d protože se prostě ani na moment nezastavila. ![]()
Ahoj holčiny, jj, jsme konečně zdraví, hurááá, snad to nezakřiknu. Už k nám na hory konečně trošku dorazilo jaro, tak to tady taje a dá se už něco málo dělat venku. Konečně víc vypadneme z domu, sluníčko mě vytáhne
a nebudu si hledat důvody, proč to se dvěma dětma nejde
.
@žoffinka Žofi, tý jo, jak to děláš, že nepřibíráš? Já teda přibrala kolem 6 kg, tak jsem to taky neměla nijak hrozný. Ale ono to není jen o těch kilech, člověku to dá zabrat i tak.
@zuzuza Zuzi, jaká hrůza, se těšíš na mimčo, ne
? Ale vím, jak to myslíš. Užívej si těhotenství, takhle volno už nikdy mít nebudeš
.
@slunicko.lucinecka obě jména se mi taky moc líbí, skvělý výběr
.
Holky, to si te ne delste srandu jedba nabere necely kilo druha 6 no ty voleeeeee, jinak to nejde napsat, panebozeeee, ja chci taky tak malo, kazdy den si rikam, ze uz nemuzu to sladke, ale ja jsem jak posedla a to doslova, ja na ty cokolady chodim i v noci, pomooc, co mam delat?
Zuzi neboj ono to zase půjde dolu. Já jsem teda moc ráda že zatím nepřibírám, protože mám dost kilo i normálně ![]()