Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ježíš tak to je mi líto, hlavně at jste brzo zdraví. Nám se to naštěstí zatím vyhybá. Mimísek snad roste do krásy, zatím mám nahoře púl kila tak jsem celkem spokojená. Příští úterů jdu na kontrolu tak snad už budeme vědět co to bude ![]()
@žoffinka Žofi, no nedá se nic dělat, musíme to vydržet, zítra vezmu děti zase radši k doktorce, aby je poslechla a uvidíme. Adámek už začíná odkašlávat, já taky, ale u té malé se prostě bojím, co se z toho vyklube. Tak to budeš mít jak já, že taky moc nepřibereš, ono se to těhotenství potom líp snáší. Tak to jsem zvědavá, co čekáte, co ty bys chtěla a máš nějaký soukromý tip
?
Ahooj holky, ivy at jste brzo zdravi, to je to pocasi, jeden den nasnezi, druhej prsi, bacily nepomrznou a je to tu, zofi, ja jdu taky pr. Utery na kontrolu a dalsi stredu na uzv ve 20. Tt to uz hudu 21. Tt, kolik jsi ted ty a uz mimi kope? holky me kope treba jednou za tyden a jinak se jen prevaluje, doufam, ze bude vse ok.
AHOJIK holky prodam úplně funkčni mobilní telefon Nokia 5530 XpressMusic ve výborným stavu. Telefon byl zakoupen 17.8.2012 tudíž je ještě přes rok v záruce (záruční a dodací list přikládám).K telefonu je kompletní příslušenství (USB kabel, nabiječka, sluchátka, a také SDHC 1GB) dyztak piste
@zuzuza díky, nejhorší je, že jsme to chytili v poradně u doktorky
, ono je jednou týdně pár hodin pro zdravé a samozřejmě tam dolezla maminka s holčičkou a vysokými horečkami, takže tak. Druhý den to začalo
. Tak budeš mít klidné miminko
, tohle já neznám, já měla kopance několikrát denně, ale kamarádka to měla stejně jako ty, taky skoro pohyby necítila a malý je naprostý pohodář.
S tím počasím je to vážně nanic, už aby to definitivně roztálo a byl pokoj. já jsem ted v 17tt, pohyby jsem ještě nezaregistrovala, ale je fakt že se nijak nepozoruju.
S manželem by jsme chtěli spíš holčičku takže si myslíme že to bude klučík
Jediný problém co mám tak že mě bolí záda a to jsem skoro nic nepřibrala ![]()
Ahoj holky, tak jsem včera byla u doktora a vše je v pořádku. Jen mi nejde do hlavy že mi na konci 17. týdne nechtěl říct jestli je to holčička nebo chlapeček, prej je to ještě brzo. Takže nezbývá než čekat na další kontrolu v caru.
A co vy jak je?
@žoffinka tak paráda, gratuluji k úspěšné kontrole. Nám se opět vrátily nemoce, takže z toho letos asi jen tak nevyjdem
.
Zofinko a bylo videt mezi nozky? to se me teda brzo nezda, me to i moje mudr. Pak potvrdila na kontrole v 16. Tt, ja mam taky vcera po kontrole, vse ok, ale reknu vam holky, me to tak tvrdne to bricho, to je sileny, rekla bych, ze i vic jak 40× za den i kdyz jsem v klidu, uz sem vcera pred ko byla smirena, ze me posle do spitalu, ale nakonec byl cipek ok, tak jen 3× denne magnezko 2 tbl, prynoolem toho 20. Az 24. Tt je to casty, ze deloha roste nejrychleji, no ale je to tak neprijemny a holestivy a hlavne mam strach, aby se cipek nezacal zkracovat, na kontrolu jdu za 3 tydny a ve stredu pr tyden na velky uzv tak jim tam o tom reknu, at se aspon podivaji jestli bude na uzv videt delka cipku…
Ivy, to je des, kde to chytate ty nemoce, kdyz maly nechodi do skolky.
Ivčo děkuju, to je hrozný že jste pořád nemocný. Můj synovec šel taky v pondělí poprvé od vánoc do školky tak jsem na něj zvědavá, jak dlouho mu to vydrží.
Zuzi to ani nevím jestli bylo vidět mezi nožky. On mi ani ult. dělat nechtěl ale když jsem se vyptávala na pohlaví a že pořád ještě necítím pohyby tak že teda rychlí ult. uděláme abych byla klidná. Pustil mi jedom srdíčko ale na obrazovku jsem neviděla. Říkal že je vše v pořádku ale že nejsem dobrý tip na ult.Tak nevím jestli mi chtěl naznačit že jsem tlustá a nebo nevěděl jak se vymluvit a neříct že má ult. na ho…
Co to jako je ze nejsi typ na ultrazvuk me teda dela mudr uzv pokazde, ale mozna je to tim, ze je znama moje, tak ve 20. Tt jdes taky na velky uzv tam ti to urco reknou, uz se tesim, jsem na tebe zvedava a ja zacala opravdove pohyby fakt citit az po 18. Tt jinak strasne nepravidelne treba 5 dni nic az ted ve 20. Kazdy den.
Tak to vážně netuším co to má znamenat.Na ult. jedu 3.4. tak jen nevím jak to do tý doby vydržím. ![]()
Nooo, tak to je tedy za pekne dlouho, ja uedu v tu stredu pr tyden a pak 26.3. To nevim, ze me objednala po 3 tejdnech.
Holčiny, víte, kde jsme to chytli? Opět u doktorky
. První nemoc jsme si odtamtud odvezli, kdyžý jsem byla s malou v poradně (oni si tam totiž klidně napochodovali i nemocní, takže paráda, chrmal tam jeden přes druhého) a tuto druhou nemoc děti chytli, když s nimi byl manžel na kontrole (už to měli skoro dobré). Já jsem tam nebyla a rýmu zatím nemám, takže je to jasné. Takže k doktorce mě jen tak někdo nedostane. A to máme jít příští týden s malou na očko, což teda samozřejmě odkládám, ale nebude se mi tam chtít ani ten další týden, to je tak zase si odtamtud odnést dáreček.