Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ivco 13 unora jdu na gyndu a tam mi vsechno rekne ja jsem prvne brala proveru a rovnoiu mi napsal i clostik… proveru sem dobrala le clostik sem v prosinci nebrala musel prvne vylecit pritele vis… tak doufam ze v unoru uz ho budu brat po jeho navsteve, ze to bude vse v poradku…jako gyn mi rikal ze budu k nemu pravidene pak dochazet na kontroly co to vse dela a jestli zabira
Zuzi neboj určitě to nic nebude.
Takže budete mít druhýho chlapečka, no to je krásný, alespon si budou mít kluci s kým hrát. ![]()
Holky, tak uz kopeeeevheh a zofi, kdy jdes na uzv at vime nejake novinky…
Jé tak to je skvělý. Mám radost za tebe.
V úterý jedu na genetiku tak pak dám vědět.
No holky tak nevim, zda zo neni pohyb strev heh, zofi, tak drzim pesti a dej echo.
@zuzuza Zuzi, určitě ne, ono to ze začátku je takové nepatrné, že si člověk není jistý, počkej za pár týdnů, už to nepřehlédneš
.
Ivy, ja uz si to moc ne9amatuji z prvniho tehu, ale nemusi to byt pravidelne jazdy den ze ne, kdyz me to v tom brichu tak pracuje ze tezko rozpoznat hihi
@zuzuza Zuzi, v téhle fázi to určitě nemusíš cítit pravidelně, ze začátku je to cítit fakt málo, takže jsem taky kolikrát celý den nic necítila, teď jak jsem měla Adámka a celý den kolotoč, tak jsem to ani neměla čas sledovat, většinou jsem něco cítila až večer. Neboj, je to normální
.
Ahoj holky tak podle screeningu jsme v pořádku.
Jsem ted 12+2 velikost a vše odpovídá, ještě čekáme na výsledky z krve a myslím že to bude v poho. Zatím ještě není poznat co to je ale doktor říkal, že takhle pohyblivýho mimíse dlouho nevidět. Když ho chtěl změřit tak dělal bud most a nebo stojku ![]()
Zofi, super, gratuluju, me uz se to krati uz v utery tripl test, ktery rozhodne hebe snad nebudu muset na tu plodovku, hrozne to vsechno utika…
A ivy, co ty, uz jsi se zahehla v peci obdve ditka?
@zuzuza Zuzi, tak držím pěsti, ať jsou triply v pohodě
. Já jsem už zaběhnutá mamina, i když někdy to je náročný zkloubit, ale vždycky se to nějak udělá
.
Zuzi budu moc držet palce. Uvidíš že to dobře dopadne. ![]()
Jestli to tobě utíká tak mě se to spíš vleče. Manžel mě furt přemlouvá at jdu na neschopenku, protože už mi jí dr. nabízel a v práci mě dost ser..,ale zase je mi jasný, že budu až do mateřský uvázaná jak pes u boudy tak se tomu bráním. ![]()
Taky mě už třetí den bolí hlava tak jdu dneska ke známýmu na masáž, protože si myslím že to mám jako vždy od krčí páteře.
Vidíš ivčo jaká jsi šikulka ![]()
Holky ted trocu laškuju s představou látkových plen. Známá je používá a je nadšená. Má takový ty kalhotkový co rostou s mimčem. Má jich 15 a tvrdí že to stačí. Jen je musí každý večer přeprat tak nevím. Co si o tom myslíte?
@žoffinka Žofi, jestli tě to láká, jdi do toho, já se přiznám, že jsem na to líná
. Netuším, jestli by takové množství stačilo, protože v těch látkových se asi přebaluje častěji, ale možné to je. Hlavně, aby to člověk stihnul večer vyprat, a aby to do rána uschlo, u nás by to byl problém, mě tady schne vše hrozně dlouho. Já bych asi volila vyšší počet.