Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To máš pravdu, nějak ven musí. Na ult. ještě nebylo pořádně nic vidět tak jdu ještě v úterý. Ivčo můžu mít takovouu blbou otázku? Vím že v těhotenství není sex žádný problém, ale platí to i takhle na začátku? Co jsem zjistila že jsem těhu tak se bojím a nenechám na sebe šáhnout. A u doktora mi to bylo blbý se ptát. Jsem trdlo já vím ![]()
@žoffinka Žofi, vůbec to není blbý dotaz, taky jsem to řešila u prvního těhotenství
. Říká se, že by to vadit nemělo, ale já jsem se taky ze začátku bála a první trimestr jsem po pravdě ani neměla moc chuť, byla jsem buď unavená nebo mi bylo blbě. Ale nemělo by to nic způsobit, nicméně já jsem půst měla
.
Moc děkuju mě nijak špatně není a tak v tom problém nevidím. Jen se bojím aby jsme nevyvolali ms.
Tak holčiny moje, zítra ráno mám asi nástup na vyvolání, jestli bude dobrý nález a volné porodní sály, tak na mě myslete
.
@žoffinka tak jsem ještě tady, zatím mě pustili domů, tak uvidíme, jak to bude dál, ale do pátku musím prý porodit.
@žoffinka nic moc, zítra asi vyvolávání, cítím se jako prase před porážkou
.
Ivy, ježíši, tak už je to tadyyyy, tak strašně moc držíme pěsti, at vše zvládneš a hlavně at je to rychlý a kdy nám dáš pak vědět???
@zuzuza díky, Zuzi. No, ozvu se asi až nás pustí, v nemocnici asi nebudu mít notebook.
Holčiny, tak nás dnes pustili domů. Velkým překvapením pro nás pro všechny bylo, že máme holčičku
. Jmenuje se Nellinka, vážila 3,60 kg a měřila 52 centimetrů. Jsem šťastná, že to mám za sebou a vyvolávaný porod už nikdy víc. Brrr.
Jé tak to je krásný. Holčičku bych si moc přála. Přeju ti aby byla malá zdravá a hodnoučká. ![]()