Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@žoffinka uvidíš, co ti řekne tvůj doktor. Já už se necítím nic moc, momentálně děs, mimčo se mi tak tlačí na spodek, že nepomáhá ani ležet, je to už nic moc ty poslední týdny, no… Ale nějak to už vydržím.
@žoffinka Žofi, první termín mám 11. 12. a druhý 16. 12., ale doufám, že porodím dříve
.
Tak to už máš za pár. Neboj ono to uteče a pak nebudeš vědět kam dřív ![]()
6ofi, ty jsi dnes netestovala? Myslím na tebe!!
Ivy, každá to zvládneme, musíme, já si ted říkám, co mám za štěstí, že mám blízko mamku, nechápu, jak to dělají baby, co mají třeba dvě děti a rodiče daleko, mě bylo dnes tak zle, zimnice, strašná bolest v krku, celé tělo bolí, tak jsem šla k mudr a hned jsem vyfasovala antb, naštěstí, co se můžou v těhu, nejsu z tohonadšená, ale lepší, než to léčit sama panadolama a pod a pak stejně skončit na antib., no a mamka byla tak hodná, že si vzala půl dne dovču a malýho si vzala a dovezla mě ho večer autobusem a zítra taky, nedokážu si představit, jak bych se sama nemocná starala, když sem sotva lezla, už je to lepší, ale ta bolest v krku je teda strašná:(((
Jinak od zítřka jen dva dny do uzv, no musím se nějak vykurýrovat, ale já bych tam jela i kdybych měla dolest po 4, a dneškem jsem skončila s testama a stan se co semá stát:)
@zuzuza Zuzi, tak ať ti antibiotika brzy zaberou, co ti vlastně zjistila doktorka, angínu, že máš atb? Zkus si koupit šalvěj a kloktat, já jsem si koupila kloktadlo (může se v těhotenství) a přešlo mě to rychle. Já jsem se těhotná starala o malého, když marodil a mě začínalo být taky blbě. Hlídání nebylo a manžel byl shodou okolností taky pryč. V tu chvíli jsem si říkala, že samoživitelka bych být nechtěla, bylo to vyčerpávající. Tak je fajn, že ti mamka pomůže a držím pěsti, aby ti bylo prostě líp!
Už je mě dnes mnohem líp Ivy, už jsem dala prádlo do pračky, ated se začínám bát pondělka bebebebebebebebeb…
Zuzi netestovala jsem a asi ani nebudu bud přijde ms nebo ne. Doufám že se brzo uzdravíš. Je fajn že máš mamku takhla blízko to já bych to měla horší. Naši bydlí cca 25 km daleko. Není to bůch ví jaká dálka ale i tak je hned všechno složitější. Budu na vás holky myslet ale asi se tu celý víkend neukážu ![]()
@zuzuza Zuzi, tak to je fajn, že je ti líp. Zkus opravdu hodně pít ty čaje, mě to takhle v začátku nemoci kolikrát zachránilo. Pokud tě bolí v krku a nemáš nic doma, tak pomůže i teplá voda se solí a kloktat. Do nosu si kup Pinosol, je to bylinkový olejíček a v těhotenství se může. Jo a to šalvějové kloktadlo se jmenuje Florsalmin a opravdu dobře funguje. Jen to s tou prací moc nepřeháněj a kurýruj se. A neboj se pondělka nic, těš se na miminko, vše bude v pořádku.
Holky mám na mamatestu dušíka.
Nechci se moc radovat abych to nezakřikla a taky mě od pátku dost pobolíví břicho tak snad to nedostanu.
@žoffinka Žofi, no to je po ránu skvělá zprávička
. Tak to držím moc pěsti, ať čárka hezky sílí
. Tak se moc nepřepínej.
@zuzuza Zuzi, tak jak, už jsi po kontrole?
Dneska jsem se dala na pečení cukroví ale včera jsem ležela protože mě to břicho fakt dost bolelo.Snad se to udrží. ![]()
A kde máme tu Zuzku? ![]()
@žoffinka Žofi, fakt se šetři, ono ty začátky jsou ošemetný, hlavně nic těžkého nezvedej, takhle na začátku je to nejrizikovější. Když se nebudeš cítit, lehni si, nohy nahoru a odpočívej, ju?
Taky na Zuzku myslím. Určitě někde v cukrárně slaví
.