Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1428
19.11.12 18:57

Holky, jak to tak čtu, tak vám řeknu, že máte obrovské štěstí, že reagujete na clostík, to já bohužel ne a pak už jsou jen ty injekce a tam je riziko více folikulů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
19.11.12 19:50

Holky je možný že mi je po prenyglu blbě. Od rána jsem ještě pořádně nejedla protože je mi pořád na :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
19.11.12 19:56

@žoffinka Žofi, tak to netuším, mě se to nestalo a ani jsem o tom neslyšela, ale tak každý může reagovat jinak. Nesnědla jsi něco špatného nebo nechytila jsi nějaký bacil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
19.11.12 21:43

Mě po něm teda taky blbě nebylo ale když si vemeš, že vlsatně je to hcg třeba 5000 nebo 10000 jednotek jako v těhu tak přece ženský :poblion: tak třebas jo heh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.11.12 05:30

@Ivča78 Taky doufám, že mi to tentokrát načasuje doktorka líp. Myslím, že minule to už bylo pozdě a proto se to nepovedlo. Hledala jsem to na netu a i to je prý možné. No, každopádně jsem obědnaná na utz na příští úterý v 7 ráno, tak uvidíme, co folíci. Odedneška začínám brát Clostík. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
20.11.12 05:33

@žoffinka Jo,mě bylo po něm v noci taky blbě. Píchla mi ho doktorka v devět na pohotovosti a po pár hodinách jsem se probudila a chtělo se mi :poblion: a šíleně se mi motala hlava a ve finále mě příšerně bolelo několik hodin břicho. Doktorka mi pak řekla, že nějaké procento ženských to tak bohužel má, ale že to nevadí, že to nemá vliv na celý průběh.

• Citovat
  • Upravit
292
20.11.12 07:40

Moc děkuju za podporu, dneska už se cítím líp i když mě od včerejšího odpoledne bolí břicho jako při ms. Budilo mě to i v noci tak doufám že je to alespon dobrý znamení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
21.11.12 20:30

@žoffinka Žofinko, tak jak ti je, už je ti dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
21.11.12 20:31

@zuzuza Zuzi, 3. 12. to už je za chvilku. A je to šťastné datum, to se mi narodil Adámek :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
22.11.12 08:31

Ivčo děkuju za optání, už je mi dobře, jen začíná tak trochu šílet :zed: Nejradši už bych testovala, ale samozřejmě vím, že je to blbost. A co ty jak ti je? :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
22.11.12 14:36

@žoffinka tak to je dobře, že už ti nic není. To čekání je nejhorší, vleče se to, viď? Já už vyhlížím miminko, začíná jít do tuhého, už to moc nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
22.11.12 18:28

Ivčo budu držet palce aby jsi vše zvládla, ale ty to určitě zvládneš toho se nebojím. :palec: To čekání je vážně hrozný, nevím proč to nevymyslí tak že by nás na těch 14 dní uspali a byl by pokoj. Já bych to brala hned :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
22.11.12 18:57

Holky, tak jak to jde? Souhlasím, že to čekání na test je otřesný a horší ještě určitě u ivf než u iui myslím, když víte, že tam máte hotové emryo, mě je ted úplně mizerně, mám pořád strašně sucho v puse, je mě tak nějak na blinkání hahaha, jen bych ležela v posteli, nic mě nebaví, jak přejetá parním válcem tak doufám, že jsou to aspoň příznaky těhu:), Ivy, moc se člověk na porod netěší co, když už ví, do čeho leze heh já doufám, že mě příště zabere epidurál dřív než na koze při tlačení, ale aji ta chvilka s ním pak byla super, že aspon na 20 min zabral:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
23.11.12 11:02

@zuzuza Zuzi, to máš pravdu, moc se na porod netěším, teda spíš vůbec :-). Ale to jsem se netěšila ani poprvé, jsem srab :-). I když jsem první porod zvládla překvapivě dobře a bez epidurálu, tak se mi stejně vůbec nebude chtít rodit :-). Ale co, jinak už to asi ven nepůjde. Proč si to miminko nemůže člověk jenom někde vyzvednout :lol:… Ta únava a pocit na zvracení jsou určitě dobré příznaky, taky jsem to tak měla, unavená jsem byla hrozně, chodila jsem spát po obědě s malým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
23.11.12 11:02

@žoffinka Žofi, děkuju moc :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie