Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15414
1.11.12 15:10

@zuzuza Zuzi, ty trdlíku, vždyť je to krásný výsledek :potlesk: :palec:. Nezáleží přece na kvantitě, ale na kvalitě, určitě to vyjde, uvidíš a brzy budeš mít miminko u sebe. Jo a jak jsi se vlastně rozhodla, necháš si zavést dvě embrijka nebo jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
1.11.12 15:14

Ivi, děkuji za povzbuzení, ale raději si tedy nechám zavést jen jedno embryo, oni to v car i ted doporučují, vím, že je to menší šance, ale třeba zbyde na zamražení, takže rozhodně jedno, ale su trochu zklamaná, i když fakt říkají že nezáleží na kvantitě:), ach jo, to sou nervy, už aby bylo zítra kolem 1 hodiny a měla jsem další info, to by mi měli říct, jak jsou kvalitní:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
2.11.12 06:52

Zuzuza tak to je super, krásná uroda :potlesk: :potlesk: Budu ti držet palce at jsou všechny embrijka kvalitní. :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
2.11.12 14:44

@zuzuza Zuzi, tak jak to dneska vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.11.12 14:49

Ivco prosim te co je dobre na podporu sliznice, ja ji mivala vzdycky dobrou kolem 9-10mm, ale po ivf je to sileni. v pondeli jsem byla na gynde 14dc a sliznice jen 3mm to je sileny.zuzu drzim moc palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
2.11.12 15:10

@hanka1120 Hančo, já jsem na to brala před prvním těhotenství Estrofem, ale začala jsem ho tuším brát ještě před ovulkou, ale jistá si moc nejsem. Narůst by měla trochu i po Utrogestanu. A přírodní „lék“ je prý sklenička červeného vína :-). Já jsem teď naposledy měla sliznici taky nižší, žádné léky jsem nebrala, ale vínko jsem si dávala a dobrý. Hančo, jak ty teď vlastně pokračuješ? Jdeš do IUI nebo si dáváte oddych a domácí snažení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
2.11.12 16:54

Holky, tak dnes máme pořád 5 embtryí, 3 jsou 4buněčnéí a 2dvoubuněčné…dorostou ty dvě ještě??:), jinak je mě furt zle, asi z té konské dávky utroše, 8 tbl denně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
2.11.12 17:07

@zuzuza Zuzi, tak to je superky, vidíš, jak se embrijka hezky drží a vyvíjí. Určitě ještě mohou dorůst. A ty ten Utrogestan zavádíš nebo polykáš? Vím, že některé holky, co ho polykaly, tak říkaly, že jim po něm bylo zle. Já jsem ho vždycky zaváděla a dobrý, tak se zkus kdyžtak v CARu zeptat, jestli bys ho taky nemohla zavádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.11.12 19:08

Ivcoasi zkusime iui ve ctvrtek jdu do caru domluvit se jaky dame leky aby mohlo byt iui. a neco na upravu menstruace, pred ivf mi to chodilo pravidelne po 28 dnech a tedka mi to chodi po 35-37dnech a tento cyklus jsem spimila i uprostred cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
2.11.12 19:11

@hanka1120 Hančo, tak držím moc pěsti, tak to pořádně proberte, i jak na tu sliznici, určitě ti něco dobrého v CARu poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
3.11.12 11:32

Ivi, tak já ten utroš taky zavádím, ale dneska už je mi líp, tak uvidíme, odpo zase budu volat na embrya a pak písnu a kdy ty máš vůbec termín porodu? co tady pak bez tebe budu dělat? Ty vždy tak dobře poradíš:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
3.11.12 17:37

Takže stav dnešních embryí, 3. den po OPU: Tak dvě embrya 8mi buněčná, ta jsou prý perfektní, jedno myslím 7mi a jedno 6ti, pomalejší a jedno myslím 3b, to je špatné, tak zítra nevolat,. den se nehodnotí a pak už ppndělí, tak se prý nemám stresovat do pondělka, říkal pan doktor, že přežijí. Jinak jsem to porovnávala s prvním icsi a 3. den jsme tehdy měli jen jedno 7mib a 5 4bun, takže si myslím, že toto je dost úspěch oproti tomu, co? tak doufám, že mi v pondělí nezavolají, at nejezdím na ET, že nic není na zavedení, ale myslím, že se to nestane. Jo a Ivy, můžu si dát večer decko červenýho, když zavádím tolik toho utroše? nemá to nějaký vliv ten alkohol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
3.11.12 20:23

Zuzi, tak to jsou opravdu nádherné zprávičky, emrijkům se daří skvěle :potlesk:. Takže v pondělí budeš mít už miminko u sebe, já se normálně těším za tebe :palec:. A necháš si tedy zavést jedno a zbytek zamrazit? Já bych si být tebou klidně skleničku vína dala, ne víc, ale takový trošek prý nevadí ani v těhotenství a hezky se tak uvolníš :-). Já mám termín v půlce prosince, první mám 11. 12. a druhý 16. 12., tak uvidíme, kdy se vylodíme :-). Ale neboj, já budu nakukovat pořád, jsem závislák :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
4.11.12 21:09

Zuzuza to jsou moc krásné zprávy. Zítra budu držet palce a přeji pevné nervy.
:potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
5.11.12 09:36

Ahoj holky, děkuji za podporu, dnes jsem měla nastouipit na transfer ve 13.30, ale ráno jsem měla na mobilu zmeškaný hovor a hned mě napadlo, že je to z caru a že mě volají, že nejsou žádná embrya, tak jsem volala zpět a byl to vedoucí lékař, že se nemám lekat, že máme dojet na transfer až na půl 4 a že mi to udělá on, když jsme to vše spolu začali, naplanovali, že máme 2 krásné blastocysty a 3 korulky a ty že to ještě doženou…ufffff, ale co vám řeknu, nějak to na mě vše dopadlo ty nervy a mám od včerejška hroznou žaludeční nervozu, tak doufám, že to co nejdřív přejde, to by určitě k uspěchu nepřispělo, ale nějak tonejde ovlivnit bebe:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí