Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
27.10.12 20:27

@zuzuza Zuzi, ono záleží na tom, kdy míváš ovulku, jestli máš delší cykly, tak mohou folíky v klidu dorůst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klarka98
27.10.12 20:35

Já mam 34 denni cykly, tak to snad ještě doroste.  :nevim:

• Citovat
  • Upravit
klarka98
27.10.12 20:38

Muj doktor ted neordinoval, tak mi delal UZ jiny doktor, tak jsem se ho nevyptavala, pockam na sveho, budu tam chodit az do te doby dokud nepraskne a po dobu trí mesicu urcite.

• Citovat
  • Upravit
1428
27.10.12 22:01

Ivi, já nemám cyklus bez léků vubec, ale co me ted zase vrta hlavou je ta delozni sliznice, mam v papirech napsano 4mm 9. den a to je teda skra malo, co kdyz nedoroste? To me ta embrya zamrazi a pak me je daji az dalsi cyklus a budu platit dalsi penize za KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
28.10.12 01:18

@zuzuza Zuzi a doktor na tu sliznici nic neříkal? Je to teda nějak málo, ale nebereš nějaké léky, které by mohly ten růst podpořit? Já ty léky, co máš, neznám, třeba i na to působí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
28.10.12 08:04

Zuzuza, stejně je zajímavý jak je celý tělo propojený. Na ivf by jsme šli až někdy z jara. Chtěla bych si přes zimu trochu odpočinout, protože jsem měla celkem náročný rok a taky ještě musíme našetřit nějaký korunky. Prosim tě a jak se ten preparát jmenuje? Uvidím jak tenhle měsíc dopadne a pak bych si ho třeba pořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
28.10.12 10:34

Ivi, říkal, že sliznice je ještě nízká a folíky malý bylo to ten 9. den, přidal mě ještě na 4 dny ty bravelle injekce to jsou ty fsh a že prý to působí i na sliznici, ale nevím nevím teda, mě to prost ted v tom cyklu zase snížil ten clostil mno…tak nevím, že mě třeba nedali estrofem, nebo jestli se to dává až po punkci, no jsem zvědavá, snad nebudu zklamaná, ale dneska mě jako pěkně bolí břicho, mám ho i nafouklé, vaječníky asi pracují, jako nebolí mě to normálně, jen když jdu třeba na wc i na malou a trochu zatlačím tak takový tlak bolest na obou stranách, no ještěže je už zítra pondělí a jdu na uzv…

žofinko, právě s mudr budu mluvit až v zítra, tak jí řeknu, at se podívá na ten název:), však jasný, teď si dej pohov a třeba tomu pomůže i ten metformin!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
29.10.12 23:25

Holky, tak ve středu mě čeká OPU, z minimální stimulace mám asi 13 folíků, tak jsem zvědavá, kolik bude vajec a sliznice kupodivu 9 mm, no že by mi to bravelle fakt ty vaječníky nakoplo a to jsem měla jen 7 dní 75 jednotek celkem teda za asi 2500 to jsem mela tolik foliku minule pri klasickem ivf kde jsem doplacela jen na leky 9000, tak uvidime ve stredu, snad nam udelaji nejake kvalitni embryjko, tak dam pak vedet:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
30.10.12 11:38
@zuzuza píše:
Holky, tak ve středu mě čeká OPU, z minimální stimulace mám asi 13 folíků, tak jsem zvědavá, kolik bude vajec a sliznice kupodivu 9 mm, no že by mi to bravelle fakt ty vaječníky nakoplo a to jsem měla jen 7 dní 75 jednotek celkem teda za asi 2500 to jsem mela tolik foliku minule pri klasickem ivf kde jsem doplacela jen na leky 9000, tak uvidime ve stredu, snad nam udelaji nejake kvalitni embryjko, tak dam pak vedet:)

Tak to je kráný budu držet palce
:*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
30.10.12 12:28

@zuzuza Zuzi, tak to je superky, budu ti moc držet pěstičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
30.10.12 12:54

Děkuji Vám, ale stejnak mám zase obavy, že to nevyjde jako při prvním ivf, no uvidíme, nejhorší bude ta doba do testu, kdy člověk neví, na čem je. Tak zítra dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
31.10.12 08:12

Ahoj holky, tak jsem se za vama zase zašla podívat :)
Jinak jak je to semnou… 4 měsíce clostík nezabral a teď už jsem v caru a jdu na první IUI s podporou clostíku, tak jsem zvědavá ;) V pátek jdu na ultrazvuk jak mi clostík reaguje a uvidíme kdy půjdu na IUI.
@Ivča78 … umíš holky perfektně podpořit :palec:
Jinak holky, přeji vám hodně štěstí a ať máte brzo // na svém testíku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.10.12 10:08

Já na něj reagovala v pohodě, ale opravdu se zadařilo bez až bez stimulace :). Jinak se říká, že po něm moc neroste sliznice, ale zase je to poměrně šetrnej hormon, narozdíl od jinejch, hlavně těch, co se berou před IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
31.10.12 13:50

@Peťka111 Péťi, tak to budu moc držet pěsti před prvním IUI :palec:. Ať ti dopadne dobře ultrazvuk.

@snova gratuluji, že se u vás zadařilo. Mě teda zase doktor v CARu řekl, že Clostilbegyt se smí jenom 6× za život, jinak je riziko karcinomu děložního čípku, a že injekce, které se píchají před IVF jsou šetrnější. Ale samozřejmě záleží i na výši dávky, která je určitě před IVF mnohem vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
1.11.12 13:23

Ahoj holky, tak mam po opu, byla vcera a vysledek pri minimalni stimulaci 9 vajec, z toho 6 zralych a k dnesnimu dni 5 oplodnenych, takze 5 embryjek, jsem trochu zklamana, pac jsem myslela, ze budu mit aspon 7 vajec zralych a oplodnenych, doufam, ze to neni znamka toho, ze je cela varka nekvalitni bebebe, tak v pondeli ve 13.30 mam ET…bojim bojim na zitra, co mi zase reknou:((, jinak je super, ze se uz nepicha agolutin tech 14 dni po et ale dava se utrogestan 4 kulicky denne rano a 4 vecer zavadi se:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí