Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky děkuju za podporu, vydrželi to jiný vydržím taky. ![]()
Zuzi tak to je skvělí // určitě vydrží ![]()
Zofinko, to je hruza pak to čekání, že? A já to mám horší v tom, že jsem ještě s malým doma, tak to mám v tý palici pořád, ale zas kdybych byla v práci, tak bych se ani nemohla soustředit, tak lepší, že jsem doma…
Jinak jsem nedočkavě testovala dnes ráno a na testu s citl 10 už jsou dvě dálnice úplně stejné a i na tom 25tkovém šmejdu z tesca je o hodně silnější, než včera večer…tak jsem se uklidnila a zítra zavolám do car zajedu si ráno tam na krev a pro léky, co už nemám a budu mět klid…i když já si stejně zase něco najdu:)
Zuzi tak to ti moc přeju. ![]()
Jen pro zasmání aby jste věděli jaká jsem hrdinka: Dnes ráno jsem si měla píchnout pregnyl. Samozřejmě jsem se k tomu neodhodlala takže jsem sedla do auta a jela do nemocnice.Tam jsem na chodbě odchytla sesru a uplatila jí čokoládou aby mi to píchla
Koukala na mě jako na cvoka ale ukecala jsem jí ![]()
@žoffinka Žofi, u mě hrdinka jsi už tím, že jsi o píchnutí sama sobě vůbec uvažovala
. Nás teda z CARu rovnou posílali na pohotovost, napsali nám žádanku, mělo to být i v přesný čas, co si pamatuju, ale mě to píchala mamka, je zdravotní sestra. A kam sis to měla píchnout? Já do zadku, tak tam bych se fakt netrefila, i kdybych chtěla
.
Ivčo což o to já mám zadek jak vrata takže bych se trefila
ale já se prostě bála. Ani od chlapa bych si ti nenechala. Já mám totiž celkově strach z injekcí takže hrůza. V caru mi normálně dali vše domu že mi to píchne manžel
A muselo to být mezi osmou devátou a zítra v půl osmý máme nástup tak jsem na to zvědavá. Na dnešek jsem moc nespala protože se mi honil hlavou ten pregnyl tak snad dneska odpadnu
,protože pročumět další noc už nechci
![]()
@žoffinka Žofi, no tak to se s tím u vás v CARu nemažou, mě by to teda manžel nepíchnul ani náhodou a já bych se teda taky bála. Navíc u Pregnylu píšou, že se to má píchnout hluboko do svalu, udělala jsi dobře, že sis zajela do nemocnice. Ještě, že jsi narazila na sestřičku, co ti to píchla.
Berou to asi jako že to je normál. Tak za chvíli vyrážíme a doufám že mi to zavádět nebude manžel
Ale vážně, nějak mě bolí břicho tak nevím jestli to je nervozitou nebo tím pregnylem ![]()
Zdravím. u první dcerky se nám to s Clostíkem povedlo na 1 pokus s iui a druhé miminko se nám ted v listopadu nepovedlo, tak od zítra beru zase Clostík a doufám, že to tentokrát dobře dopadne. Všem tu držím pěstičky ![]()
Tak to mám za sebou a ted nezbývá než čekat. Jančo taky držím pěstičky, moc bych si přála aby nám to taky vyšlo.
@žoffinka Díky moc. Já si to momentálně ted přeju ze všeho nejvíc na světěDcerka by byla báječná sestřička
Věř tomu, že se nám to povede, musí ![]()
Tak holky, dnešná výsledek hcg 14 dni po ET je 400 tak co myslíte?? Rozmezi 14 dni po op=lodneni je dle netu kolem 3-425 nebo tak nejak uzv mam az 3.12. to je jeste doba:(
Zuzi ty máš 3.12. uzv a já budu testovat ale to nevydržím a začnu dřív
S těma číslama ti moc nepo můžu protože jim nerozumím
![]()
@zuzuza Zuzi, to je super, máš skoro maximální hladinu
.
@žoffinka, tak držím moc pěsti, aby ti to vyšlo!
@Jančakecalka Jančo, mě to u obou těhotenství vyšlo s Clostíkem až na podruhé, asi jsem potřebovala víc nastimulovat či co… Tak držím moc pěsti, ať to tentorkrát vyjde.
@Ivča78 Jé,díky, to mě hodně podpořilo
A můžu se tě zeptat kolikátý den po spuštění menses si byla na iui? Já 14 den a 12 den mi píchli pregnyl, měla jsi ho taky nebo si dostala něco jiného? Tedy, jestli si to vše pamatuješ. Gratuluju k dětičkám ![]()
@Jančakecalka není zač, jsem ráda, že tě to podpořilo
. Na ultrazvuk jsem chodila 9 - 11. DC, většinou spíš dříve a mě to vycházelo tak, že podle výsledku jsem si nechala píchnout Pregnyl a obden, což bylo většinou 12tý den jsem měla IUI. Ale tohle je u každého trošku jinak, podle toho, jak dozrávají folikuly. Neboj, určitě ti to v CARu načasují dobře.