Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
18.11.12 06:36

Holky děkuju za podporu, vydrželi to jiný vydržím taky. :lol:
Zuzi tak to je skvělí // určitě vydrží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
18.11.12 08:40

Zofinko, to je hruza pak to čekání, že? A já to mám horší v tom, že jsem ještě s malým doma, tak to mám v tý palici pořád, ale zas kdybych byla v práci, tak bych se ani nemohla soustředit, tak lepší, že jsem doma…

Jinak jsem nedočkavě testovala dnes ráno a na testu s citl 10 už jsou dvě dálnice úplně stejné a i na tom 25tkovém šmejdu z tesca je o hodně silnější, než včera večer…tak jsem se uklidnila a zítra zavolám do car zajedu si ráno tam na krev a pro léky, co už nemám a budu mět klid…i když já si stejně zase něco najdu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
18.11.12 10:04

Zuzi tak to ti moc přeju. :potlesk:
Jen pro zasmání aby jste věděli jaká jsem hrdinka: Dnes ráno jsem si měla píchnout pregnyl. Samozřejmě jsem se k tomu neodhodlala takže jsem sedla do auta a jela do nemocnice.Tam jsem na chodbě odchytla sesru a uplatila jí čokoládou aby mi to píchla :mrgreen: :oops: Koukala na mě jako na cvoka ale ukecala jsem jí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
18.11.12 16:23

@žoffinka Žofi, u mě hrdinka jsi už tím, že jsi o píchnutí sama sobě vůbec uvažovala :-). Nás teda z CARu rovnou posílali na pohotovost, napsali nám žádanku, mělo to být i v přesný čas, co si pamatuju, ale mě to píchala mamka, je zdravotní sestra. A kam sis to měla píchnout? Já do zadku, tak tam bych se fakt netrefila, i kdybych chtěla :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
18.11.12 19:44

Ivčo což o to já mám zadek jak vrata takže bych se trefila :lol: ale já se prostě bála. Ani od chlapa bych si ti nenechala. Já mám totiž celkově strach z injekcí takže hrůza. V caru mi normálně dali vše domu že mi to píchne manžel :nevim: A muselo to být mezi osmou devátou a zítra v půl osmý máme nástup tak jsem na to zvědavá. Na dnešek jsem moc nespala protože se mi honil hlavou ten pregnyl tak snad dneska odpadnu :zed:,protože pročumět další noc už nechci :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
18.11.12 21:05

@žoffinka Žofi, no tak to se s tím u vás v CARu nemažou, mě by to teda manžel nepíchnul ani náhodou a já bych se teda taky bála. Navíc u Pregnylu píšou, že se to má píchnout hluboko do svalu, udělala jsi dobře, že sis zajela do nemocnice. Ještě, že jsi narazila na sestřičku, co ti to píchla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
19.11.12 06:14

Berou to asi jako že to je normál. Tak za chvíli vyrážíme a doufám že mi to zavádět nebude manžel :lol: :lol: Ale vážně, nějak mě bolí břicho tak nevím jestli to je nervozitou nebo tím pregnylem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
19.11.12 10:32

Zdravím. u první dcerky se nám to s Clostíkem povedlo na 1 pokus s iui a druhé miminko se nám ted v listopadu nepovedlo, tak od zítra beru zase Clostík a doufám, že to tentokrát dobře dopadne. Všem tu držím pěstičky :hug:

• Citovat
  • Upravit
292
19.11.12 11:01

Tak to mám za sebou a ted nezbývá než čekat. Jančo taky držím pěstičky, moc bych si přála aby nám to taky vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
19.11.12 11:08

@žoffinka Díky moc. Já si to momentálně ted přeju ze všeho nejvíc na světěDcerka by byla báječná sestřička :srdce: Věř tomu, že se nám to povede, musí :hug:

• Citovat
  • Upravit
1428
19.11.12 12:10

Tak holky, dnešná výsledek hcg 14 dni po ET je 400 tak co myslíte?? Rozmezi 14 dni po op=lodneni je dle netu kolem 3-425 nebo tak nejak uzv mam az 3.12. to je jeste doba:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
19.11.12 14:25

Zuzi ty máš 3.12. uzv a já budu testovat ale to nevydržím a začnu dřív :lol: S těma číslama ti moc nepo můžu protože jim nerozumím :nevim: :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
19.11.12 14:30

@zuzuza Zuzi, to je super, máš skoro maximální hladinu :potlesk: :palec: :potlesk:.

@žoffinka, tak držím moc pěsti, aby ti to vyšlo!

@Jančakecalka Jančo, mě to u obou těhotenství vyšlo s Clostíkem až na podruhé, asi jsem potřebovala víc nastimulovat či co… Tak držím moc pěsti, ať to tentorkrát vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
19.11.12 15:28

@Ivča78 Jé,díky, to mě hodně podpořilo :dance: A můžu se tě zeptat kolikátý den po spuštění menses si byla na iui? Já 14 den a 12 den mi píchli pregnyl, měla jsi ho taky nebo si dostala něco jiného? Tedy, jestli si to vše pamatuješ. Gratuluju k dětičkám :hug:

• Citovat
  • Upravit
15414
19.11.12 17:02

@Jančakecalka není zač, jsem ráda, že tě to podpořilo :-). Na ultrazvuk jsem chodila 9 - 11. DC, většinou spíš dříve a mě to vycházelo tak, že podle výsledku jsem si nechala píchnout Pregnyl a obden, což bylo většinou 12tý den jsem měla IUI. Ale tohle je u každého trošku jinak, podle toho, jak dozrávají folikuly. Neboj, určitě ti to v CARu načasují dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí