Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ivčo já beru jen Ascorutin, jinak říkala, že je to celkem normální to špinění. Někdy mívám, ale docela silný křeče, tekže mám trochu strach, jestli se to pořádně uchytne, sliznici mám hodně velkou, takže říkala, že by to bylo zbytečný mi něco dávat, protože bych prý mohla začít i krvácet z toho, že by byla už moc překrvená. V práci je to jako na houpačce, hledám klienty no a někdy to vyjde a z toho jsem už před podpisem smlouvy a oni to odřeknou, navíc jsou hrozné konkurenční boje, takže to je taky docela psycho, tak snad se to zlepší
.Jinak je to pořád docela stres, takže to mému těhu asi taky moc nepřidá, teď jsem řešila nepříjemný problém s klientem no a po tom jsem začla špinit, takže to je asi ze stresu.To je super, že už se blížíš do finále, já bych taky chtěla, aby to dobře dopadlo i když teď jsem s těhu fakt nepočítala, je to zákon schválnosti. A co pohlaví, pořád jste si to nenechaly říct?
@Palunka Palunko, tak to je fajn, že máš pěknou sliznici
. Tak ten Ascorutin by tomu špinění mohl trošku pomoct. Tak se snaž nestresovat, a když tě někdo vytočí, tak mysli hlavně na miminko. Držím moc pěsti, aby to vyšlo. Ne, ne, pohlaví nevíme, už se ho brzy dozvíme
.
Zuzi neboj Ivča má pravdu, mysli pozitivně at má drobeček klídek na to se zavrtat. Mrazáčky určitě nebudeš potřebovat.
![]()
NO holky, zrovna jsem pak mluvila se svoji gyndr a říkám jí o tom zamražení, že nic nezbylo a ona zase na mě, jestli mě bolí aspoň břicho, jako součást zahnízdění se, no samozřejmě mě nebolí, tak mám z toho akorát depku…
@zuzuza píše:
NO holky, zrovna jsem pak mluvila se svoji gyndr a říkám jí o tom zamražení, že nic nezbylo a ona zase na mě, jestli mě bolí aspoň břicho, jako součást zahnízdění se, no samozřejmě mě nebolí, tak mám z toho akorát depku…
Na to kašli nekoho bolí, někoho nebolí. Každá jsme jiná, podle mě se nedá říct že tě musí bolet břicho aby to vyšlo.
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Snažíme se rok a půl a nic. V loni v létě jsem potratila a v prosinci těhu řešené metotreksátem. Teď dva měsíce clostík. Ovu jsem měla v úterý tak doufám že mens. nepřijde a už konečně se zedaří.
@zuzuza Zuzi, to je blbost, mě břicho nebolelo a těhotenství jsem na sobě nikdy nepoznala, příznaky přišly až později, tak týden po vynechání menstruace. Tím se vůbec nenech rozhodit, to má každý jinak.
Dneska mám holky pěknou depku, pač vůbec nic, žádný příznaky, jakto, že se může stát, že se třeba tak kvalitní embryo neuchytí? Co na to může mít vliv, když je i dobrá sliznice?
No jo je, ale vám řeknu, fakt ještě jeden pokus když tak a už na to kašlu, to sou fakt nervy a já nepatřím k těm, co se nad to povznesou, jo pak se rychle otřepu, ale to čekaní brekeke…
Ahojky holky..můžu se k vám přidat?..taky užívám Clostík..už mě sice čeká poslední pokus s ním a pak už nic..nebudu to hrotit..na IUI se možná podívám až v létě, ale to se uvidí..tak nějak mi to leze na mozek..sice už jednoho prcka už mám, má 3 roky ![]()
Novonko, to jsme na tom stejně, mě už to taky na mozek leze a to se snažíme o druhé od léta a mám za sebou teprve jedno ivf ted čekám na výsledek, ale taky už jsem z toho unavená, to bylo milion ultrazvuků, injekce, ted nervy, jestli narostou folíci, pak nervy, zda se budou vyvíjet embrya a ted čekat na test, to mě asi klepne, jsem teprve 4. den po ET, tak jsem si řekla, že ještě jeden pokus a asi dost, ale třeba zase pak časem v létě najdu sílu, ale jinak si říkám, že i jedno dítě je štěstí a že co by za to daly ženy, co jdou na ivf třeba 8× a nic, malému budou taky v lednu 3 roky, to je ted nejhezčí období, kdyby to tak trvalo ještě pár let aspon:)
@zuzuza Zuzi, neblbni, proč se takhle stresuješ dopředu? Vždyť miminku v bříšku to vůbec neprospívá. Četla sis příspěvek ode mě? Já jsem u prvního ani druhého těhotenství takhle brzy žádné (opravdu žádné) příznaky neměla. Takhle brzy je má málokdo. A tvoje dotkorka je na odstřel, že tě tak vynervovala, bych jí sebrala diplom
.
Ivy, dnes jsem už uklidnila, no to byla depka tím, že mě řekla, jestli mě bolí to břicho…dnes mě kupodivu fakt pobolívá jako při ms, ale jen chvílemi, ale samozřejmě vím, že to není záruka toho, že jsem těhu…ale co mě dneska dost překvapilo, že mám celý den strašný hlad, normálně sním večeři, mám hlad, sním jogurt a mám hlad, prostě v žaludku jako bych celý den nejedla, měla jsem to při prvním těhu ale takto brzo ne, tak nevím, zda to přičítat jako příznakum těhu, ale je to šílený a při tom nemám ani na nic jako chut:(že bych si jako pochutnala když už do sebe něco lámu…