Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
9.11.12 20:25

@zuzuza Zuzi, to jsem ráda, že jsi se uklidnila, vím, jak je to těžké, ale snaž se na to tolik nemyslet (asi mě za tenhle výrok zastřelíš, vím, jak jsem na to byla alergická :mrgreen: ) a dopředu se nestresovat tím, že tě nic nebolí nebo něco bolí. Nechápu, co to máš za doktorku, že se tě ptá, jestli tě alespoň bolí břicho, ta je fak s prominutím pitomá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
10.11.12 17:05

Zuzi tak to je dobře, že už jsi klidnější. Jen se pořádně napapej alespon to máš na co svést :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
12.11.12 20:24

Je to přesně tak..moje kamoška-trošku čarodějka pořád říká, co má být, to bude a hotovo :-) jak jsem s ní, je mi super, nemyslím na to, ale jak už pak jsem doma..přemýšlím o tom :nevim: prostě mi z toho už hrabe..dneska jsem byla u dr pro ten poslední Clostík..
A teď jsem na něco přišla, pořád jsme si doma prohlížela svůj diář a četla si zápisky, jaké jsem si dělala, co mi řekl a tak..a přišla jsem na to, že mi vlastně stimuloval asi pokaždé ten pravý vaječník..protože vždycky jsem dostala Clostík a další měsíc bez něj a pak zas Clostík a zas bez něj..
A jak jsem u něj byla asi 15 den cyklu teď při poslední MS, jak jsem to zase dostala i přes Clostík a on se díval a říkal, že na levé straně se něco děje, ale že to malé.. a řekl, že mám přijít2 den MS, to bylo dneska..takže zase ob měsíc..
No a mě napadlo, si to oddálit o měsíc a zkusit ten na levé, když 2× mi to na pravé nevyšlo..Mám na pravé straně nějaké srůsty, ale není úplně neprůchodný. To mi řekl gyne podle kopie papíru z Hysteroskopie, co jsem byla před rokem a půl..
Tak a teď : " babo raď „.. :roll:
"Zbaštit poslední nebo až za měsíc?..“ co by jste udělaly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
12.11.12 21:59

Novonko, ja bych brala clostil, ja se tady v tom teda nevyznam, jako jestli se stimujuje který vaječník, nestimujují se clostilem třeba oba? Tak jako když ti při ivf dávají injekce jako ted mě a folíci rostly na obou stranách, ale je jen můj dohad, toto teda fakt nevím a to už mám nastudováno hodně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
13.11.12 15:31

Holky, můžete mi prosím někdo vysvětlit, jak je možné, že na testu s citlivostí 25 mám silnější 2. čárku než u testu s citlivostí 10? Jako dost dobře to nechápu, citlivost 25 je napsáno 25 UI/L, u citlivosti 10 mUI/ml, to se jako nějak převádí a když se to převede z těch 10mUI/l na 100 UI/L? Nebo jako jak? Já jsem fakt úplně blbá:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
13.11.12 20:25

Ahoj Zuzi tak to ti bohužel vysvětlit nemůžu protože tomu moc nerozumím. :nevim: To už testuješ? Není to brzo? Já jedu v pátek na kontolu tak trochu plaším. Mám dovolenou, protože jsem si jí musela vybrat takže sedím doma a vymýšlím si zábavu, abych na to nemyslela. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
13.11.12 21:08

Žofinko, já jsem blázen, já jsem začala s testováním už 6. den po ET začalo to duchem a zatím sílí, dnes 9. den, uvidíme zítra…taky mě z toho hrabe doma, venku hnusně, ale aspoň jsem klidnější, že trochu vím, na čem jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
16.11.12 14:54

Hurá máme jeden folikul :dance: :dance: v pondělí nás čeká iui :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
16.11.12 16:44

Super :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
16.11.12 16:56

@žoffinka Žofinko, tak to je super, držím moc pěsti na pondělí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
16.11.12 20:33

Moc děkuju. Uz ted jsem nervozni a to je teprve zacatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
16.11.12 20:47
@žoffinka píše:
Moc děkuju. Uz ted jsem nervozni a to je teprve zacatek
Žofi, nebuď, nic to není a držím moc pěstičky!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
16.11.12 23:20

Nebojim se iui jako takoveho, na to jsem moc statečná holka :D spiš jsem zvědava jak vydržím to čekání. Zuzi a co ty pořád máš dvě čárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
17.11.12 19:54

Žofinko, to je super zpráva!!! Držím pěsti, jj mám pořád //, dnes 13. den po ET, tak snad vydrží, v po mám volat do car a objednat se asi na uzv:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
17.11.12 20:57

@žoffinka Žofi, to čekání je na tom všem to nejtěžší, vždycky jsem chtěla popohnat čas dopředu, ale nakonec se to nějak překlenulo a uteklo to.

@zuzuza Zuzi, co je to za řeči? Jasně, že dvě čárky vydrží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí