Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1428
5.11.12 17:56

Takuž jsme doma a máme zavedenou jednu expandovanou blastocystu kvality 1, prý úplně krásné embryo, a ještě máme další blastocystu kvality 2 a 3 kompaktované moruly kvality také 2, tak zítra se uvidí, kolik ještě zamrazí, každopádně to pak doktor všechno moc chválil, že to ani nečekal, že budu tak dobře reagovat, vše prý super, i sliznice perfektní, až moc optimistický byl:),k tak jsem dostala zpravu, na pokladně zaplatila a jela dum:), jinak mě říkal, že ted dva dny nemám sportovat a tak ale jinak normal režim a moje mudr uz by mě zase nejraději viděšla tech 14 dni ležet s nohama hore…no to by tak akorazt kleplo nervama:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
5.11.12 19:07

Tak to je super :dance: moc krásný výsledek. Já si taky myslím že je lepší normální režim než být doma a ležet. To musí být na nervy.Tak držím palce at se embryjko krásně uchytí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
5.11.12 19:09

D :pankac: ěkuji žofinko, no test mám dělat až 17tého, to bude zase nervák:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
5.11.12 20:04

Neboj to uteče. Dnes jsem to konečně dostala tak ve středu začnu s clostíkem a jsem zvědavá jak to dopadne.Taky si vždycky říkám, že se ultrazvuku nedočkám a vždy to uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
5.11.12 20:49

@zuzuza Zuzi, tak to jsou nádherné zprávičky, moc gratuluju a držím pěstičky, aby to vyšlo :palec:. Každopádně jsi opravdu zareagovala krásně a ještě vám zbydou mrazáčci, to je úžasné. To čekání je na tom všem to nejtěžší, viď? Já to znám, tolikrát jsem čekala a čekala, zpětně mi přijde, že to uteklo, ale vím, jak se mi dny vlekly. Tak si dej skleničku červeného na oslavu :*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
5.11.12 21:51

Žofinko pěkně budeš podávat zprávy, jak to jde a Ivy, jo dám si vínečko jdu si pro něj hnedle:) fakt jsem byla překvapená, jak byl ten doktor optimistickej, on jako by byl štastnej za mě hahaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.11.12 08:46

Ahojky holky strašně dlouho jsem tu nebyla, ale dnes jsem si od Dr. donesla super zprávu, pravděpodobně jsem ve 4 týdnu těhotenství. V září jsme byli naposledy v Car a tam jsem to stopli, s tím, že to zkusíme po Vánocích znovu, šance na otěhotnění přirozeně, byla nulová. Teď dva měsíce po poslední návštěvě Car jsem těhotná. Zázraky se asi dějí. Takže holky nezoufejte a věřte. Ono to příjde v tu dobu, kdy to nebudete vůbec čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.11.12 08:58

Palunko super zprava gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.11.12 09:00

Hani děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
6.11.12 15:38

Zuzi to víš že se budu hlásit. :P Palunko tak to je užasný moc gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
6.11.12 16:44

@Palunka no to jsou skvělé zprávičky :potlesk: :palec:. Hrozně moc gratuluju! Myslela jsem na tebe, co je u vás nového!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
7.11.12 13:07

Ahojky Ivčo, nového není vcelku nic, jedině to těhotenství, ale ještě nechci nic zakřiknout, přece jen 4 týden je ještě málo, navíc pořád špiním, Dr mi dala nějaké léky, ale i tak mám strach aby se mimi udrželo. A co ty, jak to zvládáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
7.11.12 13:42

@Palunka Palunko, tak tohle je snad super novinka, no ne :-)? A jaké máš léky na to špinění? Já jsem zaváděla do 12tého týdne Utrogestan, mělo by to podpořit nárůst děložní sliznice, aby se mimi pořádně zavrtalo. Držím moc pěsti, aby bylo všechno v pořádku! A co nová práce, jak ti to jde? Já už jsem překlepala 34 týden, tak jsem ráda, že z nejhoršího jsme snad venku, ale ještě bych byla ráda, kdybychom chvíli vydrželi pohromadě a mimčo trošku povyrostlo. No, blíží se to bleskovou rychlostí :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
7.11.12 15:38

Palunko, to je krása!!!

Holky, tak si představte, že mě dnes psali z RF, že žádné embryo nebylo vhodné k mražení, já jsem byla v šoku, pač jsme měli ještě jednu blastocystu a 3 Cmoruly, tak jsem tam hned volala a oni mi řekli, že mrazí až expandované bůasty, že to ostatní nedohnaly, ale ujištovali mě, že mě zavedli fakt exklusivní, tak jestli se nezahnízdí potvora :cert: fakt jsem z toho zklamaná, že nemáme mrazáky:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
7.11.12 15:42

@zuzuza Zuzi, to chápu, že tě to mrzí, ale snaž se myslet pozitivně, určitě nebudou mrazáčci potřeba :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí