Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
28.11.12 19:05

Asi si to nechám na víkend. Nezbývá nic jinýho než ještě 2× ráno sprintovat na záchod a nemyslet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
28.11.12 19:11

Žofinko, tak já dělala test teda 12. den po pregnylu a byl tam duch, ale to jsem se taky bála, že je to ještě pregnyl, ale teta mě pak řekla, že už by měl být dávno pryč, jinak jsem ale toto taky řešila a někde holky psaly, že je v těle třeba i 14 dní, ale to teda nemyslím, tak když si uděláš test a bude tam duch, tak pak budeš muset jak já testovat každý den, aby jsi viděla zda sílí nebo se vytrácí a fakt je to o nervy:), já jsem dělala test ještě dnes hahaha jsem přesně 6+0 TT takže zítra začíná 7. týden, to je hrozný, vědět, že jste už jakoby 14 dní 7 týdnů těhu a nemít to potvrzené z uzv, ale tak do pondělí už to nějak vydrží a snad tam bude něco vidět už to bude v pondělí 6+5 tt, tak to už by mohlo být :srdce: ne? Jinak dnes je mě zase pěkně šoufl, po každým jídle a ty prsa nalitý jak před kojením hruuuza:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
28.11.12 20:18

Zuzi děkuju pokusím se ještě chvíli vydržet, stejně když se na to člověk podívá zpětně tak mi ne nepřijde tak dlouho. :lol: Já teda nevím jak to je ale asi by tam srdíčko být mohla.Budu na tebe myslet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
28.11.12 20:43

@žoffinka Žofi, jj, vydrž, dušík by tě akorát pořádně vystresoval a nervovala by ses ještě víc. Takhle je to lepší, věř mi :-). Držím moc pěsti :palec:.

@zuzuza Zuzi, tak vidíš, hezky to uteklo a v pondělí už budeš klidnější, počkej jaká to bude radost, až uvidíš miminko na ultrazvuku :palec:. Nezapomeň mi hned napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
28.11.12 21:58

Jasně, dám vědět, jsem hned na 8mou jako první tak budu co nejdřív informovat doufám, že dobrými zprávami:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
29.11.12 07:10

Dobré ráno, tak jsem to holky nevydržela a udělala test dneska ráno a nic. Vím že je ještě brzo ale myslím že to prostě nedopadlo, Takže na to už vážně prdím a nechám se překvapit. Třeba ms nepřijde ale moc s tím nepočítám. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
29.11.12 09:37

@žoffinka Žofi, to mě moc mrzí :hug:, ale třeba se ještě druhá čárka ukáže. To bylo tvoje první IUI? Mě se dvakrát zadařilo na druhý pokus, asi jsem potřebovala to tělo nějak víc nakopnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
29.11.12 10:14

Jojo první, asi bychchtěla moc aby se zadařilo hned na poprvý. Už testovat nebudu třeba mě to překvapí a ms nedorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
29.11.12 12:19

@žoffinka Žofi, uvidíš, třeba ještě druhá čárka vykoukne, je ještě brzy. Moc bych ti to přála. A co jsem slyšela, tak druhá IUI bývá statisticky nejúspěšnější, protože tělo je už nastimulované z té první. Ale třeba ji už nebudeš ani potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
29.11.12 19:18

Žofi, moc držím pěsti, aby se druhá objevila, třeba psaly holky po ivf, žetřeba 10 den po transferu měli ducha, to byl pregnyl, pak třeba 11 a 12 den bílo a pak od 13. dne začly duši a byly těhu. Kolikátý jsi dneska den? Netrvá třeba dýl u iui než začne embryo produkovat hcg? Protože, když se dělá iui tak se neví, kde to vajíčko je, nebo ví? Třeba se teprve uvolnilo, ted než doputuje do dělohy a než se uhnízdí…tak to třeba trvá dýl než u ivf…

Jinak já jsem už taky z toho testování vyšinutá, tak včera mě maka dovezla domů test, mamatest, abych jí ukázala, jaký jsou tam dálnice, tak jsem to ponořila a ta těhotenská okamžitě naběhla a ještě tmavší než testovací, jeden prouzžek mě zbyl, si říkám dnes ráno, co s ním, tak ho ještě spotřebuju, ponořím, objeví se čekám čekám a ta těhu nějak slabší se mě zdála, nebyla tak jako ta testovací, se mě udšlalo úplně mdlo, tak sem valila do lékárny pro další mamatest a taky tak, pěkně silná, ale ne tak jako včera, tak nevím, jestli třeba zrovna na tom balení bylo mín hcg na té těhotenské, nebo jak je to možný? tak jsem pro jistotu koupila od dalších 3 značek best2test, pepino test a max test a ty všechny byly těhu silnější než testovací, tak co to mělo jako znamenat? mě už do toho pondělí asi klepne…

Jinak na mě asi leze nějaká chřipka, manžel má nosohltan a rýmu a mě je dnes celý den střídavo teplo zima, hlava třeští z toho ranního šoku a v krku mám jednu mandli bolavou a strašně zvětšenou a to mě za celý rok musí potkat zrovna v prvním trimestru toto, tak jsem si vzala panadol a snad to nějak neuškodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
29.11.12 20:31

Zuzi třeba jsi měla jen moč trochu víc zředěnou asi bych to tak moc neřešila hlavně že tam je nebo ne. Panadol by ti uškodit neměl mám pocit že je na něm i napsáno že ho můžou i těhotné.
Jinak dnes je to 11.den po IUI a 12.den po pregnylu. Třeba mě to ještě překvapí ale spíš jsem smířená s tím že to nevyšlo. Asi jsem fakt magor :)
Už dokonce i přemýšlím jestli mi hned nasadí clostil až to dostanu nebo jestli budu muset mít pauzu. Brala bych ho totiž po 4.za sebou a co jsem koukala tak ho napíšou většinou na tři měsíce a pak musí být pauza :think:
Jinak vám moc děkuju za oporu, moc mi to pomáhá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
29.11.12 20:38

@zuzuza Zuzi, ty jsi blázínek, co pořád hledáš na těch testech? Já teda udělala testy dva, potom krev a nijak jsem se nestresovala, tohle tě musí šíleně vyčerpávat. Tak koukej zalehnout, vezmi si volno a hodně pij čajíky, ať se vykurýruješ.

@žoffinka Žofi, já myslím, že pauza být nemusí. Naopak si myslím, že by to byla škoda, když na Clostík hezky reaguješ. Jenom by se neměl brát vícekrát jak 6× za život, takže potom by to chtělo změnit preparát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
29.11.12 20:43

No to jsem si taky myslela ale když jsem koukala na jiné diskuse tak tam holky psali že ho můžou víc jak 6× za život ale jen 3 měsíce v kuse :nevim: Je to asi spíš podle doktora nebo nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
29.11.12 20:45

@žoffinka Žofi, ta pauza podle mě ničemu nepomůže. Mě řekl doktor, že existuje nějaká studie (byla asi v té době poměrně nová), že ženy, které braly Clostík 10× za život a neotěhotněly, tak měly karcinom děložního čípku. Nevím, jak k tomu došel, ale říkal mi, že 6× za život je bezpečná dávka. Ptala jsem se ho, čím se stimuluje potom a říkal, že injekcemi, tak jsem se ho ptala, jestli jsou šetrnější a on mi řekl, že to každopádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
29.11.12 20:50

Aha no tak uvidíme a co ty? Jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí