Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15414
6.12.12 09:45

@žoffinka Žofinko, jestli tě to uklidní, tak si tam klidně skoč, stojí to kolem 200 Kč myslím. Ale já bych být tebou byla naprosto v klidu, HCG máš krásně vysoké, ničím jiným než těhotenstvím to být nemůže :palec:.

@zuzuza Zuzi, tak to asi budou už těhotenské nevolnosti, je to protivný, já jsem naštěstní nezvracela, ale taky mě to trápilo a hodně jsem byla unavená. Na tu nevolnost mi pomáhalo jíst častěji a menší porce, když jsem měla něco v žaludku (přestože jsem na to neměla chuť), tak to bylo lepší.

Já jsem byla v úterý v poradně, nic se kupředu nepohnulo, stále jsem otevřená na prst, ale na kardiotokografu už byly vidět nějaké kontrakce, takže poslíčci. Na další kontrolu jdu zase v úterý, to už budu mít první termín porodu, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
6.12.12 11:18

Ivi budu držet palce at to máš brzo za sebou. :*
Zuzi snad se ti brzo uleví, co vím tak se říká že nevolnosti ustupují koncem 1. trimestru tak to už máš půlku za sebou. :)
Jinak já dnes stoupla na váhu a mám dole tři kila.Tak nevím jestli je to nervama nebo těhu. Vyloženě špatně mi není ale jím třeba jogurt a nesním ho celý protože je mi těško :nevim: Zítra uvidím podle toho jak se mi bude chtít vstávat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
7.12.12 15:08

Ahoj holky tak mi to nedalo a na tu krev jsem si skočila. Sice jsem platila 270 korun ale stálo to zato. Mám hcg 391 :dance: což si myslím že za den a půl je slušný nárůst. Jsem ted mnohem klidnější. Doktor mě totiž ve středu vycukal tím, když mi řekl, že musíme ještě v pondělí udělat jeden test aby jsme vyloučili mimoděložní. Taky nevím proč takový věci říkají, jenom nás stresujou :zed:
A co vy těhulky jak se cítíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
7.12.12 15:44

@žoffinka Žofi, nárůst je to skvělej, moc moc gratuluju :potlesk:. Já bych ty doktory někdy s jejich radama někam praštila, takhle stresovat maminky :cert:. Já mám naštěstí gyndaře v tomto směru rozumného a ničím mě neděsil, ono jsem se děsila i tak dost sama. Zato doktor v CARu to je jiná kapitola, ten mě vyděsil až dost, když s náma probíral výsledky, tak jsem si říkala, že otěhotnět by byl zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
7.12.12 21:10

A to mi až ted dochází, že kdybych byla blbá tak je všechno jinak. Protože když jsem byla první měsíc v CARu na kontrole tak mi vedoucí doktor řekl, že moje jediná šance na to otěhotnět je IVF (nejspíš mu šlo o prachy),protože mi chtěl hned vypsat žádanku atd, ale já mu řekla že se musím poradit s manželem. Další týden jsem tam jela šla k jinýmu doktorovi a řekla že ivf nechci že se na to ještě necítím a taky kvůli penězům. Tak mi napsal clostil a vysledek znáte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
8.12.12 15:17

@žoffinka Žofi, mě o IVF mluvil doktor už při první konzultaci v CARu, když jsme snažili o Adámka. No a teď podruhé už nedával IUI skoro žádnou šanci a vidíš, vyšlo to. Podle mě mají v popisu práce udělat trošku bububu a natlačit několik párů do IVFka. Asi jak který doktor, ale mě se to stalo taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
10.12.12 18:41

Ahoj holky tak jak jste na tom?
Ivčo tak zítra máš první termín, budu na tebe myslet.
Já byla dnes zase na krvi a prý je vše v pořádku. Ve čtvrtek jdu na ultrazvuk. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
10.12.12 18:51

@žoffinka Žofi, tak to je superky, zítra už ultrazvuk, jo? To to teda uteklo, tak držím moc pěsti a potom hned písni. Jo jo, já mám zítra první termín, jdu zároveň do poradny, tak uvidíme, jestli se nález trošku posunul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
10.12.12 19:03

Na ultrazvuk jdu ve čtvrkek. Tak to budu držet palečky. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
10.12.12 20:38

@žoffinka jo, ve čtvrtek, neumím číst :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
10.12.12 21:25
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.12.12 16:25

Ahoj holky tak jak jste na tom?
Ivčo jak si dopadla v poradně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
12.12.12 16:47

@žoffinka Žofi, no já nic moc, jsem otevřená na 2 cm, ale mimčo je ještě dost vysoko, navíc sice je hlavou dolů, ale trošku na šikmo, takže kdyby to tak prý zůstalo, tak je to na císaře :roll:. Už mě berou jako že přenáším, takže každé dva dny kontrola, teď půjdu teda až v pátek. A co ty, co nového u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
13.12.12 07:08

Jéžiš tak to je mi líto, ale dobře to dopadne neboj. Mimčo se ještě posune a vše bude ok.
Já jdu dnes na ultrazvuk tak jsem zvědavá jestli tam bude něco vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
13.12.12 11:24

@žoffinka Žofi, já už to neřeším, to bych se musela zbláznit, nějak ven to mimčo půjde, už se to asi nevstřebá :lol:. Držím moc pěsti na ultrazvuk, dej hned vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí