Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
3.12.12 10:54

Jojo neboj budu na sebe dávat pozor. :)
Jsem na zuzku zvědavá, myslíš že už bude mít fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
3.12.12 14:08

@žoffinka Žofi, já jsem fotku z prvního ultrazvuku měla, ale nebylo toho tam ještě moc vidět, jenom taková fazolka, ale záleží na tom, jak kvalitní je ultrazvuk, můj doktor ho má zastaralý :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
3.12.12 14:39

Holky, tak jsem tu, jupii, mame :srdce:, je ještě o jeden den starší než mé výpočty, 6+6 takže zítra 7+0 a už frčíme 8. týden, zatím tam bylo jen takové malé hovínko, ale prý je tam vše, co chtěl vidět a předal mě mojí mudr:), tak to jsem se tam moc dlouho neohřála, na první minimálku mimi…snad bude vše pokračovat jak má a testy už neděolááááám a děkuju, že jste na mě myslely a ty se žofi taky dočkáš, když sem se dočkala já s takovou neplodností!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
3.12.12 15:24

@zuzuza Zuzi, superky, hrozně moc gratuluji k tak nádherné zprávičce a hurááá hurááá, že s testováním končíš :palec: :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.12.12 19:51

Zuzi taky moc gratuluju :potlesk: :palec: To je moc dobrá zpráva.
Tak já doufám že to zítra nedostanu, celý den mě dnes pobolívá břicho ale trochu jinak než při ms.Tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
3.12.12 20:45

Holky děkuju moc, žofinko, ty seš fakt dobrá to bych nevydržela…:)jinak jsem ty testy dělala úplně zbytečně heh pač mě dneska teta řekla, že kdyby to zamlklo jak sem si třeba myslela, tak to hcg by klesalo až po revizi no ale tak co, aspon to byla zabava:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
4.12.12 18:20

Ahoj holky dnes jsem měla // ještě silnější než včera tak jsem volala do CARu a abych tam nemusela v tomhle počasí jezdit tak jsem se domluvila, že si skočím na krev k mýmu gyn. a asi mi i udělá ultrazvuk protože mě pořád pobolívá břicho. Tak uvidím co mi řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
4.12.12 18:31

@žoffinka tak to je superky, moc gratuluju :potlesk: :palec: a držím pěsti na krev. Kdy jdeš k tvému doktorovi, zítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
4.12.12 18:42

Zítra ráno si tam půjdu sednout a budu muset čekat až mě vezme. Sestra byla dost nepřijemná ale at si škubne já mám čas. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
4.12.12 20:43

@žoffinka baba jedna, aby se nezbláznila :lol:. U našeho doktora je taky sestra příjemná jak osina v zadku, ale doktor super, jsem si už zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
5.12.12 11:42

Žofinkoo, jak že byla silnější než včera??? jakto, že nevím, že jsi testovala a našla //??? Tak to je jako mazeeeeec, to jsem velice mile překvapena!!! Gratuluju a dej hned zitra vedet vysledky a pry je to dobře, když pobolívá břicho jako na ms, mě tak bolelo jen 2× ted…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
5.12.12 17:10

Ahoj holky tak na krvi mám hcg 211 což doktor říkal že by to odpovídalo. Břicho bolet má ale mě našel cystu 4cm, ale říkal at si s tím nelámu hlavu. Mám se hlídat a kdyby něco tak hned mazat do nemocnice. Jinak mám přijítještě jednou na test v pondělí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
5.12.12 17:15

@žoffinka Žofi, tak to je superky, hrozně moc gratuluju :potlesk:. Z cysty si nic nedělej, já jsem měla dvě a obě se časem zmenšily, až se úplně vstřebaly, můj doktor to taky neřešil. To dělá ten Clostík.

@zuzuza Zuzi, co ty, jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
6.12.12 08:55

Holky přemýšlím že si zítra skočím na krev jako samoplátce. Nechce se mi čekat do pondělí jestli hcg stoupá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
6.12.12 09:38

Ivy, kují za optání, já se cítím pořád tak nějak střídavě oblačno, chvilu je mě na bli… :poblion:, pak se najím chvilu v poho, pak zase na :poblion:, některý den horší některý den lepší, tak nevím, zda to mám přičítat těhu nebo antib, jinak pořád trochu únava a do ničeho se mi nechce a další uzv jdu až 18., to už budu 9+0, tak už by prý mělo být vše pěkně vidět, vypočítá mi termín porodu a dá průkaztku a tak:)tak doufám, že bude vše pokračovat jak má, ted už by mě to hodně mrzelo, kdyby to nevyšlo, ale věřím, že vyjde…
A jak ty Ivy??

Žofinko, jo taky bych si na tvým místě v pátek zašla, ale ono tohcg stoupá ob den tak to ti možná zítra nestoupne a abys pak nebyla vynervovaná zbytečně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí