Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15414
9.1.13 20:54

@zuzuza Zuzi, gratuluju moc k úspěšné kontrole, to je super, že se miminku u tebe v bříšku tak krásně daří :potlesk:. U nás to jde, nějak zvládáme, malá je taky hodná, ale taky má chvilky, kdy chce jenom kojit a do toho vyžaduje pozornost malý, takže jsem chvílema jako chobotnice, jednou rukou držím malou u prsa a druhou krmím Adámka, ale nějak to zvládáme :-). Dnes jsme byli poprvé v poradně, tak malá krásně přibrala, za necelé tři týdny kilo přibrala, takže superky.

@žoffinka Žofi, co nového u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
10.1.13 15:47

Ahoj holky, tak jsem dneska byla na ult, ale jsem z toho teda trochu zmatená protože jsem 9+3 a dr. mi řekl že mrně má 1,6 cm což mi přijde celkem málo nebo ne? Na další kontrolu jdu až 5.2. tak snad bude všechno v pořádku. Na 29.1. jsem objednaná na genetiku tak to se těším protože si myslím že má můj dr. starej ult.
Jinak mi bylo ted poslesní dobou dost zle přes svátky jsem měla dokonce dny kdy jsem nebyla schopná vstát z postele ale už se to začíná zlepšovat.

Ivčo to jsem moc ráda že to zvládáš a že je maličká hodná. :potlesk:
Zuzi gratuluju k báječným výsledkům :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
10.1.13 16:56

@žoffinka Žofi, já vůbec nevím, jak se ty míry miminek mají pohybovat, ale tak kdyby bylo mimčo menší, tak by ti to řekl, ne? Nemáš zprávu, že bys tam měla vidět stáří miminka dle menses a dle ultrazvuku? Tam bys to poznala, jestli to stáří mimča odpovídá.

Já jsem to zakřikla a u nás mazec, malá má spurt, takže kojím, kojím, kojím, ufff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
10.1.13 20:33

Zofi, ja jsem byla v 9 plus 1 a melo 2,5 cm, ted 12 plus 1 a 6 cm, ale kdyby bylo heco spatne, tak by sivte urcite pozval driv ne a neco by rekl, ja bych se neznepokojovala, jinak v car jsem v 7 tt mela 7 mm, ale myslim, ze kazdy treba roste jinak treba ja jsem kazdou stedu zacinala novy tt a ted uz jo zacinam v pondeli takze v utery jsem melabyt 12 plus 0 a uz sem byla zas 12 plus 1 dle velikosti, kdo by se v tom ale vyznal…myslim, ze kdyz se nad tim doktor nepozastavoval, tak to bude snad ok.

Ivy, ty jo, ses dobra, ze to fakt zvladas, s mym jalxm je to ted taky sila, jak jsme venku tak je zlatej, drzi se za ruku, pekne slape, ale jak jsme doma, je tak otravnej, porad ne vyzafuje u vseho, a to mi od 15 zacina nesvjopenka a vychazky budu mit az od 13 do 19 hod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
11.1.13 07:17

Děkuju holky asi to nebudu řešit a uvidíme. Žádnou zprávu bohužel nemám ale když jsem byla před vánoci v caru tak jsem byla dle ms 6+2 a podle ult 6+3. tak snad to bude v pořádku.
No držím palečky aby jste obě zvládli ty svoje dětičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
11.1.13 14:50

@žoffinka Žofi, tak vidíš, to hezky odpovídá, to bude určo v pořádku, kdovíjak to ten tvůj doktor změřil a nebo jsi se přeslechla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.1.13 10:47

Ahoj holky…pročítám si tady diskuse a chtěla bych se taky přidat…my se s manželem snažíme rok o mimčo…po 10 měsících už jsem to nevydržela a zašla na gyndu ať s tím už něco začnou dělat. tak mi dr. nasadila clostilbegyt, užívám ho teď druhý měsíc…první měsíc mi posunul MS o 5 dní a navíc jsem měla MS jen 2dny..ale pořád mě bolí prsa, pobolívá mě břicho…:( dala mi ho první měsíc 5-9 den 1× denně, druhý měsíc 2× denně a 3 měsíc 3× denně…tak nevím jestli to není moc :( no snad už se konečně zadaří…to čekání je nekonečné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
15.1.13 11:21

Adny klidně se přidej. :mavam: U mě byl postup stejný a až třetí měsíc kdy jsem brala 3×1 se mi udělal 1 folikul no a teď jsem v 10 týdnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.1.13 11:42

Tak to moc gratuluju…a závidím(ale v dobrém)…:) hlavně ať je vše v pořádku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
15.1.13 15:13

@adny vítej :mavam:, držím pěsti. Já teda brala Clostík 3 - 7. den, to dávkování už si nějak nepamatuju, ale určo se mi neměnilo, jen už nevím, kolik jsem těch tabletek brala, něco mi říká, že jednu, ale stopro jistá si tím už nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
15.1.13 15:14

@Palunka jakpak se vede, co mimčo v bříšku, jak roste ;)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
16.1.13 12:30

Ahojky Ivčo, tak nevím co napsat. O mimi jsem přišla na počátku 3 měsíce, všechno bylo OK, ale pak jsem chytla nějakou chřipku. Musela jsem nastoupit do nemocnice kvůli miminku, ale nezachránily ho. Po 2 dnech hospitalizace mu přestalo bušit srdíčko. Teď zvažuju jestli se pustíme do snažení znovu. Už to zkoušíme 2 roky no a to je druhý potrat. Takže nevím jak to bude dál.
Tobě moc gratuluju k holčičce, je krásná. Snad se někdy taky takové dočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
16.1.13 14:52

@Palunka jejda, bobku, to mě hrozně moc mrzí :hug: :andel:. Poradili ti ohledně toho něco v CARu? Nějaká další vyšetření by nešla udělat? Nevzdávej to ještě, věřím, že miminko mít budete :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
16.1.13 16:18

Tady je zkušených „clostilbegytářek“ :-) Holky, můžete mi poradit jak se prášek bere? Před jídlem…po jídle… Jaké máte zkušenosti s přibíráním na váze a taky, jestli někomu pomohl po prvním nasazení jedné tabletky…nebo spíš následující měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
16.1.13 17:23

Lindo, myslím, že je to jedno, jestli brát před nebo po jídle, neřešila bych to. Mě pomohl dvakrát až při druhém cyklu, ale nevím, jak myslíš nasazení jedné tabletky? Brala jsem jich víc, vždy 3 - 7. den cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí