Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1428
16.1.13 18:07

Holky, ja brala clostil v davce az 5 tbl denne, u me bohuzel nrzabral, ale vam drzim pesti, ja mela jen jeden vedlejsi ucinek, rozmazane videni, ale jen kdyz jsem sla ze tmy na svetlo…

Ivy, tak zitra jdu na nt screening, snad bude vse ok, jsem 13 plus 3,tak se tesim, ze ki reknou co cekame, ale ja mam tuseni, ze holku, stejne jmeno jako vy mame hihi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
16.1.13 18:09

@Ivča78 no, četla jsem, že hodně holek bere 1-0-1 hned od začátku. Mně doktor předepsal jednu tabletku denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.1.13 20:25

Mě napsala dr. první měsíc 1× denně, druhý měsíc 2× denně a třetí měsíc 3× denně…a největší pravděpodobnost otěhotnění je prý 4 a 5 měsíc…mi bylo řečeno…no teď jsem u druhého měsíce tak uvidíme…snad to vyjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
16.1.13 20:57

@zuzuza Zuzi, tak to držím moc pěsti, ať je screening v pořádku a dozvíte se pohlaví :-). Výběr jména schvaluju :palec: :-), jen upozorňuju, že je teď hodně časté, ale to byla u mě většina jmen, co se mi líbila.

Holčiny, připomínám, že Clostík by se měl brát max. 5× za život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
17.1.13 08:07

Ahojky, no nic moc mi neřekli, jen to, že mimi by se udrželo asi kdybych nechytla tu chřipku, měla jsem i vysoké teploty, takže to byl asi ten důvod.
A co ty? Jak si užíváš miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
17.1.13 08:35

Zuzi budu držet palce at vše dobře dopadne. Mě screening čeká 29.1. tak jsem v toho dost nervozní. Jinak nevolnosti úplně ustoupili tak se bojím, že je něco špatně. :nevim: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
17.1.13 14:43

@žoffinka Žofi, to je normální, že nevolnosti postupně odezní, neboj, to nic špatného neznamená ;). Screening bude určitě v pořádku, nic špatného si vůbec nepřipouštěj.

@Palunka Palu, tak to bylo asi fakt tou chřipkou, ono je to v tom prvním trimestru asi dost riziko. S malou teď řeším bolesti bříška, tak trošku bojujeme, ale nějak to zmákneme a zase bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
17.1.13 21:35

Ahoj holky, tak dle dnešního uzv máme zase lulika:), radost ale trvala jen do asi 16 hod odpo, pak mi zavolali vysledky krve a mam tam jednu hodnotu hcg zvysenou, takze celkove screening negativni ale doporuceny jeste tripple testy a uz ve 20 tydnu, od te doby patram na netu, hlavu mam jak skopek, ze ja aspon po tom ivf nemuzu mit klid, muze to znacit poskozeni plodu, asi downuv syndrom a tak, volala jsem mudr a rikala ze uvidime v tech triple testech, ale ty vychazeji taky falesne pozitivne bebe tak nakonec pujdu na plodovku ne to by mi ani nevadilo ale ty nervy do ty doby, tak jsem celkove zklamana, pac jsem si vubec neprpustila, ze by neco mohlo byt spatne, hranicni hodnota toho hcg je 2,0 a ja mam 2,8:(), nekde jsem i vycetla, ze to muze zvysovat utros, ten jsem jeste min tyden zavadela, nekde zase ale pisou, ze to neovlivnuje tak v tom aby se pes vynal:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
17.1.13 21:58

@zuzuza Zuzi a máš ten screening už i s velkým ultrazvukem? Kde ti ten screening dělali, u tvého gyndaře nebo v CARu? Já jsem teda ráda, že mi tohle vše dělali v CARu, takže výsledky vždy zhodnotili s ultrazvukem. Podle mě to nic nebude. Ty triply právě vycházejí často falešně, no. Zkusila bych se poradit v CARu, jestli jít na plodovku nebo jak by to vyhodnotili oni. Ale chápu, že máš z toho nervy, taky bych měla. Ale věřím tomu, že to nic nebude. Jestli tě to uklidní, tak mám tři kamarádky a všem něco vyšlo ve screeningu blbě, jedné kamarádce dokonce snad tři hodnoty a všechny mají zdravé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
18.1.13 08:48

Ivy, delali mi to v centru pren diagnostiky, vis jak, ja zase jancim, me de lali i ten velky uzv, tam projasneni i kustka a srdce ok, takze zaver z uzv a krve celkove negativni s doporucenim opakovat test krve v 16 tt a uzv 20 tt, ale z tech triple mam strach vim ze jsou jen na 70 procent spolehlive, ale uklidnuju se tim, ze ja nebudu mit nemocne mimi, na uzv vypadalo koc zdrave tak se musim hodit do klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
18.1.13 09:49

@zuzuza Zuzi, no tak vidíš, když je celkový screening s tím ultrazvukem negativní, tak to nic nebude, tohle se stává hodně často, neboj. Kdyby si nebyli jistí, tak tě pošlou na plodovku hned. A to, že ti udělají i ten druhý screening je jenom dobře. Já jsem na něm taky byla. Neboj, vše je v pořádku, tak se snaž zklidnit, pohlaď za mě bříško a nezlob miminko, ju ;) :hug:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
18.1.13 15:36

Ahojik holky… v unoru jdu na gyndu a mela bych brat clostik…tak bych se chtel zeptat jaky zkusenosti mate s clostikem… dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
18.1.13 15:54

@Renysekk005 Reny, je to hodně individuální, někomu pomůže, někomu ne. Každopádně bych do léčby Clostíkem šla, ale při docházení do CARu, kde jsou odborníci, zase tak neškodný lék to není. Mě teda Clostík pomohl a hned dvakrát :-), takže za mě spokojenost. Záleží, kde je u vás problém, a to podle mě klasický gyndař dost dobře nezjistí, ale nechci křivdit :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
18.1.13 16:02

Ivco… vis ja mam zdarvotni problemy od15 mam srusty na tlustym streve… tak otehotnet bych mela co nejdriv jinak bude pry pozde… pritel yl na spermo… tak sice to bylo tak docela spatny ale leci se to… mohlo to byt i tim pry ze byl nastydlej…a v 13unora jdeme zase na gyndu…tak doufam ze to zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
18.1.13 17:45

@Renysekk005 tak už právě proto bych být tebou začala chodit do CARu, ale třeba jsi narazila na dobrého doktora a zabere to. Který den máš brát Clostík? Půjdeš potom na ultrazvuk, aby se vidělo, zda folikuly narostly? Dá ti doktor Pregnyl na prasknutí folikulů? V CARu by si tohle všechno ohlídali a udělali by ti inseminaci, měla bys tak vyšší šance… Ale každopádně držím moc pěsti, aby to vyšlo co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí