Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7868
24.6.14 17:21

@boruvkay :mavam:
Urcite dorazi :hug:

Chci se zeptat.. 12.dc cyklu jsem byla V CARu na UTZ, jestli mi nejaky folikul dorostl a muzem jit na IUI. Ale bohuzel ani jeden, vsichni malinky :roll: a tak mi od toho 12.dc mudr napsala Clostil 2×denne.. 8o
Mela jste to nekdy nektera taky tak? 8o
ja jsem koukala i na netu i v jinych diskuzich, ale nic jsem nenasla. Vzdy se dava na zacatku cyklu.. :roll: tak jsem z toho porad takova divoka :think:
dneska vecer beru posledni a v patek na UTZ, tak jsem zvedava, jestli neco narostlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
24.6.14 20:42

@Alexandraf tak nad tím tolik nebádej, doktor určitě ví co a jak. Taky jsem to nikde neslyšela, že by se nasadil takhle pozdě. Ale určitě to pomůže. Já reagovala prý špatně, a stejně aspon jeden mi vždy dorostl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
24.6.14 20:43

@boruvkay :hug: snad mas pravdu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
4.7.14 20:39

@boruvkay Tak jsi měla pravdu, že mudr ví, co dělá :hug: folík narostl a včera byla IUI :dance:

:mavam:
Jak se máte? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
4.7.14 20:52

@Alexandraf no tak super. Držím palce, aby to vyšlo. My se teĎ začneme o víkendu konečně zase snažit. Příští týden čekám ovulaci, tak uvidíme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
4.7.14 20:55

@boruvkay Tak to je super, budu vám držet palce, aby se zadařilo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.7.14 11:25

Tak jeden mesic mam za sebou, tak se nezadarilo s praskem, celkem jsem od toho cekala ze se zadari ale holt smula, aji priznaky jsem mela jak mi doktor rekl, bolesti v podbříšku a nakonec z toho nic nebylo. pred tydnem jsem si delala test byl negativni a ted do toho prisla ms. jinak kdyz jsem dostala menstruaci tak jsem myslela ze to neustojim, mela jsem takove silene bolesti, ze jsem se nemohla ani pohnout a k tomu mam strasnou nechut k jidlu, cokoliv snim, tak zacnu grkat, a navaluje se mi. muzou to zpusobovat ty leky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
11.7.14 11:43

@lojzina81 no clostilbegyt myslím že ano, mívám bolestivou MS, ale po něm to byla fakt síla. Ale zase mi zkrátil cyklus na přesných 28 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
11.7.14 11:48

@lojzina81 Ahoj :mavam:
a znazili jste se prirozene nebo IUI? :hug:
Helet, ja ted mela Clostik uz po 4. 8o vzdycky jsem mela 1-2 pekny foliky, diky Pregnylu krasnou ovulku a taky nic :zed: ted jsem tyden po IUI a cekam na vysledek, tak uvidime :think:
Pokud jsi na nej reagovala dobre, tak ti ho mudr napise i pristi cyklus a to pak zvysuje sance na otehotneni :palec: takze si myslim, ze to bude dobry :palec:
Tak ja mam vzdycky taky silnejsi ms po Utrogestanu, to je hruza. Bolesti, krece… ty prvni 2 dny umiram a jak nasadit 3.den ten Clostik, tak pak uz je to v pohode :dance:
Jj, klidne jeste na tebe ty prasky muzou pusobit, je to strasnej sajrajt :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
11.7.14 12:19

@lojzina81 já jsem teda žádné bolesti při braní neměla, akorát jsem byla děsně unavená a první tři dny bych vždycky prospala. Ale možná je to tím, že dle dr jsem na clostík špatně reagovala, nakonec mi zvedl dávku až na 3 denně, a stejně se vždy udělal jen jeden folik a jen na jedné straně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.7.14 15:31

@Alexandraf ano prirozene jsme zkouseli, doktor rekl kdy mam ovulku a ze se mame snazit a ze nevidi duvod proc by to neslo. o mimi se pokousime pul roku a nic, ted jsem mela prvni davku clostiku a bohuzel se nezadarilo. mam brat prasek od 3 dne a dohromady 5 pilulek na jeden cyklus. dr říkal at priste prijdu tehotna a opet nic, jsem z toho pomalu ale jiste zoufala. takove bolesti jsem nikdy nemela a ta nechut sila, dnes jsem nasadila closik a poprve jsem se najedla, ale prijde mi ze mam zase extremni chute, to je jeden extrem vedle druheho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.7.14 15:32

@boruvkay ja mela taky jenom jeden folik na jedne strane, takze mala pravdepodobnost, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.7.14 15:33

@boruvkay ja cyklus mam stale stejny ten se nezmenil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
11.7.14 15:49

@lojzina81 no tenhle lék se právě dává, aby se zvýšil počet těch foliků, tak že 1 je prý málo. :)) Dle dr. Taky jsem nejdřív brala 1prášek denně, druhý měsíc mi to zvýšil na 2denně, a třetí už jsem brala 3denně, a stejně jsem měla vždy jen 1 folikul a vždy jen vlevo. Po té vyšší dávce prý jsem měla i na pravém vaječníku něco, ale byly hrozně malé, tak že jsem podle něj, na clostík špatně reagovala. A dítě se nám nepodařilo. Pak jsem šla na laparku, a teď to zkoušíme první měsíc bez léků, tak uvidíme, jak to dopadne.

Malá není, spíš když je jich víc, je větší šance.  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
14.7.14 17:18

@boruvkay @lojzina81 :mavam:
Ja jsem od zacatku brala Clostik 2 denne a mela jsem vzdy 1 folik, jednou dokonce 2 a jeden mensi a stejne prd :zed:
Vcera jsem testovala 11DPO po IUI a zase na testu bilo :zed: ale treba je jeste brzy, uvidime :think:
Jinak, ted me ceka Clostik 1-1-1, to bude masakr :poblion: ale treba to pomuze a bude tech foliku vic :palec: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí