Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3157
27.11.14 23:14

@Alexandraf ona mi to ale brala 7 dc což mi přijde dlouho ale co se dá dělat :-) jinak ten spermio přítel povidal že mu dr řekl že je lehce snížena pohyblivost což mi prijde jako blbost i jako laik vím že normálně je 30% a víc takže 7% není lehce snížena pohyblivost ale prý mu do té správy napsal i neco na zlepšení tak to pak hned koupíme a uvidíme :-D jinak tohle byl můj první utz vubec takže tak :-D :pocitac: tak sem zvědavá jak se mi ty ovu testy budou dál vyvíjet ale začíná mě popichavat na vaječníku tak třeba fakt bude jinak je to mazec se do ní trefit :-D nikdy by mě nenapadlo ze zrovna já budu muset tohle řešit kort když každá ženská v naší rodině se na chlapa jen podívá a je těhotná :-D je ti v prd*li :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
27.11.14 23:28

@RomanaBl
Aha. Ja to pochopila trosku jinak s tim HP :lol: Ma se nabirat mezi 2.-5.dc, 7.dc uz je docela pozde :think:
Tak jen at to zobe, treba mu to pomuze a bude mit zase rychliky :palec: myslim si, ze jeste nic neni ztraceno :hug:
Tak to je dobry znameni, ze zacinas citit vajecnik :palec: jen tak dal :palec: na tohle uz ty ovu testy zareagovat museji :hug: :D

To mi povidej, ja si na zacatku snazeni taky nepredstavovala, ze mame pred sebou tak dlouhou cestu 8o ale neboj, to stesti na konci uz ceka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
27.11.14 23:53

@Alexandraf právě ze me to taky přijde dlouho třeba ty výsledky ani nejsou optimální no uvidíme jak se vše vyvine :-) a věřím že i příteli se spermonici zrychlí a nakonec se taky dočkáme :-) a ještě jednou ti moc přeji co nejhladsi průběh ani jasi mi nenapadla to jméno jaké máte vybrané :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
28.11.14 09:06

@RomanaBl :mavam:
Promin, ze uz jsem vcera neodepsala :andel:
To vis, ze se dockate :kytka: oni vam kdyztak k miminku pomuzou, kdyz to nepujde :hug:
Jee a jo, to jmeno.. jsem na to zapomnela :mrgreen: :oops: cekame Ladika :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
28.11.14 11:15

@Alexandraf v pořádku to se nemusíš omlouvat :hug:
jinak taky věřím že nějakou cestou se to určitě povede :hug: snad to nebude nijak dlouhé třeba vidina že to potrvá třeba ještě deset let :D mě fakt děsí :D :D a jak ty si užíváš těhulkování?? :) jinak ládík je hezké jméno tak se jmenuje můj přítel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
28.11.14 11:24

@RomanaBl
Na tohle nemysli :hug: 10 let je fakt strasna predstava :zed:
Pocitam rok 2015 bude vas :kytka:
Uzivam si krasne. Zatim to jde vsechno bez komplikaci, musim to zatukat :hug: snad to tak pujde dal :lol:
Ale hlavne uz aby byl duben, vubec to neutika :roll: :mrgreen:
Jeee opravdu? Tak to je ale nahoda :mrgreen: je to opravdu hezky jmeno :palec: jinak holcicka by byla Natalka, ale ta si musi pockat na priste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.12.14 09:04

Ahoj potřebuji radu mám po dvou samovolnych potratech dva měsíci jsem brala clostilbegyt a nic jen zklamání mám 3leteho syna otěhotněla jsem díky clostilbegytu a teď se nějak nedaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
1.12.14 10:56

@Alexandraf Ahoj promiň pár dní sem tu nebyla :) jinak jestli ten rok 2015 nebude náš tak teda fakt nevím :D :D tak holt to fakt vidím až za těch deset let :D :D :D :potlesk: to je moc dobře že je to bez komplikací :) určitě to tak i půjde dál a i porod bude pohodový :) máte termín na konci dubna koukám to se nedivím že píšeš aby už to bylo :D Jinak Natálka je taky hezké jméno :) my jednou chceme Mathyase a Izabellu :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
1.12.14 10:57

@gabulinka Ahoj a dělali ti nějaká vyšetření aby přišli na příčinu těch potratů??? moc mě mrzí že to bylo takhle na prd a skončilo to potratem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.12.14 12:07

Zatím ne ale dneska jdu k lékaři stím ať mi zjistí co se děje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
1.12.14 15:49

Ahoj tak se připojuji :mavam:, clostilbegyt jsem brala do neděle, dnes jsem byla na vyšetření průchodnosti vaječníků, zítra jdu na pregnyl, ve čtvrtek na IUI, poté budu brát utrogestan a uvidíme. Partner má moc špatný spermiogram, prý to přirozeně nepůjde, ale doktor se o to i tak chce pokusit. Mám na partnera už i protilátky, takže beru i Prednison a uvidíme co dál. To čekání je šílené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
1.12.14 18:00

@RomanaBl :mavam: :mavam:
To je v pohode :hug:
Ale jdi, uvidis, ze se zadari :kytka: uz brzy :kytka:
Jee, vy mate vybrany taky hezky jmena :palec: hlavne ta Izabelka je krasna :palec:
Ja si tyhle dny docela uzivam, malej do me od rana do vecera busi, nekdy me kopne kam by fakt nemusel :cert: :mrgreen: manzel porad chodis rukou na brisko, kdy uz ho uciti, ale jeste musi asi chvilku pockat :lol: zatim muci jen me :mrgreen:

A jak se mas? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
1.12.14 18:02

@gabulinka :mavam:
Tak jak to dopadlo u doktora? :kytka: neboj se, oni to pricinu zjisti a pujde to :*
Myslim, ze bude problem bud v imuno nebo genetice :think:

Preju, abyste se i vy brzy dockali druhyho drobecka :hug:

@katkaryd :mavam: :mavam:
Jee, takze jak koukam, Clostik zabral a je tam folik? :dance: tak hura :dance:
Zkusit se ma vsechno, treba to klapne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.12.14 19:31

Předepsal mi ještě jednou clostilbegyt a utrogestan tak uvidím jak to dopadne. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
1.12.14 21:22

@gabulinka
Tak budu drzet palecky, aby to pomohlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...