Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7868
2.12.14 22:02

@katkaryd
Jj zacali jsme se snazit v dubnu a v cervenci mi bylo 19 :mrgreen: ted je mi 23 a muzovi 32 :mrgreen: :hug:
Miminko jsme si moc prali, byli jsme spolu uz pres 2 roky, tak jsme na to vlitli :mrgreen: a ted jsem rada, ze tak brzy. Kdyby jsme zacali treba az ted nebo dyl a neslo by to, tak uz bysme nemeli tolik casu :hug:
Nam mudr v CARu rekla hned, ze to tak lehce nepujde, ze mozna skoncime u IVF, ale ze jsme na zacatku, takze budeme zkouset vsechno postupne a uplne od toho nejjednodusiho :palec: hlavne rikala, ze je super, ze mame na vsechno dost casu, ze nas netlaci vek :palec:
Takze pokud miminko chcete, jako, ze chcete, tak bych do toho sla :palec: pauzu si muzete dat kdykoliv, my ji meli taky ;)

Ne ne, nikomu jsme to nerekli. Mamce jsem to rekla az po 3 letech snazeni, kdyz jsme meli jit poprvi do CARu :hug: nechteli jsme, aby nam do toho nejak mluvili a tak. Ale stejne k tomu pak doslo :zed:
Ale co, hlavne, ze to k necemu bylo :dance:

Moc vam preju, aby se zadarilo co nejdriv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.12.14 22:16

@Alexandraf Tak to jsme skoro stejně staré :dance: Ono není na co čekat, dřív to bylo normální. Mít děti do 20, potom už byl člověk divný. A teď se všichni diví, když chce někdo dítě a není mu ani 25, pak se nedivím, že je tolik rozvedených manželství, nebo že ty děti nemají s rodiči takový vztah. Ale nemůžu házet všechny do jednoho pytle. Je to kus od kusu :oops:
My jsme spolu nejsme ani dlouho vlastně rok a čtvrt. Znali jsme se asi 2 měsíce, když mi partner řekl, že by chtěl miminko :lol: myslela jsem že spadl z třešně :roll: ale kvůli zdravotním problémům jsem musela vysadit antikoncepci a a nechali jsme tomu volný průběh. Po 3 měsících jsme začali řešit ovulaci a když to ani potom nešlo, šla jsem k doktorovi. Myslím, že by takto reagovala každá. Jenže všem v okolí se to mluví, když jim to šlo téměř neplánovaně. :potlesk:
A u vás byl tedy problém na obou stranách? :,(
Vždy moc ráda slyším, že se někdo dočkal toho vysněného prcka :potlesk: hlavně aby bylo zdravé a bez komplikací :dance:
Já musím uznat, že ty hormony mi nedělají dobře. Minuly týden při clostíku jsem měla šílenou depresi a teď je mi celé dny na zvracení a mám pocit, že mi praskne břicho, trošku se bojim, jak mi bude, až budu brát i ten utrogestan :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
2.12.14 22:29

@katkaryd
Jj presne tak, driv to bylo uplne normalni byt mladou maminkou, ted na tebe koukaji divne :mrgreen: tohle mi presne rikala na gynde, ze jsem strasne mlada, ze to nema cenu resit :cert: ze driv nebo pozdeji otehotnim :cert: No, malem to neprezila :mrgreen: :cert:
zmenila jsem gyndu a uz jsem mazala do Gennetu :dance:
To mas pravdu, takhe by reagovala kazda, ktera by chtela miminko :hug:
Ne ne, u nas je problem jen u me, manzel je v poradku :*
Ja jsem taky moc rada, kdyz se nekomu zadari. Sice jsem i trosku zavidela :oops: ale prala jsem jim to :hug: jen je blby, ze nevime, kdy i my se dockame :zed: :hug:
Tak o Clostiku mi ani nemluv :poblion: ja ho mela celkem 6×, vzdycky minimalne 2tbl denne :poblion: v tom cyklu, co se zadarilo jsem mela dokonce 3 denne a to byla teda jizda :poblion: jak pises, bylo mi soufl a o emocni strance ani nemluvim :mrgreen: ale ted je to horsi :mrgreen: :mrgreen:
Ten Utrogestan je v pohode :hug: ale zavadej ho, jinak ti po nem taky bude blbe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
2.12.14 22:44

@Alexandraf já ti to závidím ale v dobrém abysis nemyslela ;-) hlavně aby to vše pokračovalo v naprostém pořádku ;-) jinak my ty vánoce pojmem taky spíš bez dárkově doděláváme barák a takže tak :-) taky se nenudime :-D jinak musím se s něčím svěřit tenhle měsíc vůbec neresime kdy a jak se pomilujeme protože sme to vzdali a začneme zase až při braní toho clostiku a abych řekla pravdu už dlouho sem si to tak neuzivala :-) asi si to prodlouzime ještě aspoň o měsíc než se začneme zase snažit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.12.14 22:46

@Alexandraf Tak reagoval i můj gynekolog, dokonce mi řekl, že mám jeden vaječník tak malý, že nebude fungovat. Nechtěl nic řešit, řekl, že máme čas. Změnila jsem doktora a ten mi přišel na 3 záněty v děloze, zúžený vejcovod a partnerovi na mizerný spermiogram :-( A vaječník? ten je prý ukázkový, takže nevím, co tamten viděl, akorát mě vystrašil :zed: věk vůbec neřeší a snaží se co nejvíc vše uspíšit, abychom si prý nadělili dáreček pod stromeček :hug:
Takže jsi z Prahy, že jsi šla do Gennetu? My bychom šli asi do Podolí, máme to nejblíž a chtěla bych tam i rodit. Muj gynekolog mi řekl, že pokud budu chtít IVF mi udělá sám :hug: On je fakt úžasný, včera to vyšetření průchodnosti vejcovodů, u kterého holky prý omdlívají, vůbec nebolelo. :* :dance: A to IUI mi bude dělat taky u sebe, sice nebude to sperma čistit, ale říkal, že to není nutnost.
Ty jsi brala 3 denně? To bych si asi už hodila mašli, už takhle jsem byla po psychické stránce na odstřel :pankac: :lol:
Jsi teď ještě náladovější jo? :D 8o Alespoň ale víš proč a ten důvod je to nejkrásnější :hug:
Tak alespoň že ten Utrogestan je v klidu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
2.12.14 22:49

@RomanaBl
Vim, jak to myslis, ja jsem obcas taky zavidela :oops: ale vsem jsem to moc prala, jen uz jsem chtela taky :roll: :oops:
:palec: to je dobre :hug: vetsinou se zadari, kdyz oba vypnou ;) to platilo i u nas ;)
dejte si pauzu a pak zase hura do toho ;) a uzivejte si ;) :oops:
Vim, jak je planovany sex na prd :cert: my to tak meli pres rok a uz nikdy vic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
2.12.14 22:53

Ahoj holky, mohu se zeptat. Muj dr, mi prisel na to, ze nemam vubec ovulaci ;( mam uz za sebou jedno neuspesne umele. Ted sem po operaci velke cysty. Chci si nechat naosat clostilbegyt. Myslite, ze by mi mohl pomct k miminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
2.12.14 22:56

@katkaryd
Tak to mas super doktora, ze k tomu takhle pristupuje :potlesk: mela jsi stesti, ze jsi na nej narazila :palec:
Moje prvni mudr na gynde me lecila Duphastonem 2 roky a pokazdy se divila, ze zase nejsem tehotna :cert: tak jsem to vzdala, presla jinak, ten mi nabral krev a uz jsem masirovala :mrgreen:
Ne ne nejsem z Prahy, ale bydlime cca 40km od Prahy, takze to bylo asi tak nejbliz :* navic s timto CARem spolupracuje muj gyndar, takze me poslal rovnou tam a vubec nelituju :palec: jsou tam suprovi :* a rodit budu v Benesove u Prahy :kytka:
Jj 3 denne a byla to teda jizda, to ti povim :mrgreen: ale co pro ty nase mrnouse neudelame, vid? :mrgreen:
No, ted mi staci trosku a hned brecim :oops: kolikrat se nepoznavam, ale za to muze ten mrnousek v brisku :lol: to je, to mas pravdu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
2.12.14 22:58

@bebecinka :mavam:
Pokud je u vas jen tohle problem, ze nemas ovulaci, tak pomoct muze ;)
Ja ji taky nemela a diky nemu jsem tehotna ;) a IVF za sebou mame taky a neuspesne :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
2.12.14 23:01

@Alexandraf jj jen tento problem! Teda problem je to to, ze mam mutaci BRCA1 a dr.se zdraha mi ho napsat. Ale ja ho proste chci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
2.12.14 23:02

@Alexandraf jinak gratuluji k mimcu!! A po jake dobe se vam zadarilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
2.12.14 23:04

@bebecinka
A muzu se zeptat, co presne je to za tu mutaci? :andel:

Moc dekuju :hug: :hug:
Na mimco jsme cekali 4 roky a pul :zed: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
2.12.14 23:09

@Alexandraf vyssi sklon a geneticke predpoklady k rakovine prsu a vajecniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
2.12.14 23:11

@Alexandraf my se snazime skoro 3roky. Ale nikdy mi nikdo nerekl o clostiku, to sem vycetla az tady nedavno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
2.12.14 23:16

@bebecinka
Aha, dekuju za informaci :kytka:
Tak mozna proto ti ho nechce napsat. Po nem je totiz vetsi sance rakoviny delohy a vajecniku, je to strasny sajrajt :cert: proto se muze jen 6× za zivot :*
Ale treba se jeste nejak domluvite :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital