Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.1.15 13:06

@RomanaBl @Alexandraf děkuji holky :hug:

• Citovat
  • Upravit
3157
5.1.15 13:06

@nellys85 ahooj mám to dost podobně :D akorát bych k tomu ještě přidala divný tlak v prsou a je to nepříjemné když se jich přítel dotkne fuj :D no ještě mi píchá v boku a mam divný čípek :D akorát bych vynechala to pálení žáhy :) já jsem taky nebyla na utz a taky jsem se hlídala ovul testama protože dr měla taky dovču :D takže tak i u mě ovulka byla 14 dc tak snad se povedloo :D já jsem dnes asi 6DPO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.1.15 13:08

@RomanaBl :mavam:
Snad mas pravdu a vyhnou se mi ;) zatim jinak jde vsechno dobre, ale bude hur :mrgreen:
Taky jsem na tebe zvedava :kytka: moc drzim palecky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.1.15 13:10

@nellys85 :mavam:
Tak na ultrazvuku mudr uvidi kdyztak uz jen zluty telisko, pokud opravdu ovulka byla :*
Me jednou prisla ovulka uz 12dc a kontrolu jsem mela 15dc a uz byla videt jen jizvicka a zluty telisko ;)
Moc drzim palecky, aby se zadarilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
5.1.15 13:13

@Alexandraf přemýšlím kdy budu testovat :D zda až po vynechání pokud nějaké bude nebo třeba už 12DC :D nevím nevím :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.1.15 13:21

@RomanaBl :lol: taky jsem mela takovy dilema :lol:
nakonec jsem zacala uz 11.dc, ale na testu nic :cert: 13.dc uz se zacaly rysovat // :dance:
Ja uz bych zkusila v sobotu nebo v nedeli :P dyl bych asi nevydrzela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
5.1.15 13:24

@Alexandraf asi jo asi zkusím v sobotu prví test :D :D já jsem taaak moc nedočkavá :D a jestli bude negativní test tak fakt nevím teda to už se půjdu picnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.1.15 13:26

@RomanaBl :mrgreen:
Ale nepujdes :mrgreen: dalsi zkusis v pondeli a ten uz rozhodne ;) uvidis, ze ty // tam budou ;) preci ta ovulka nebyla jen tak :andel:

Mrkni na moje testiky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
5.1.15 13:28

@RomanaBl @Alexandraf Děkuju holky.No někde jsem tady v diskuzi četla, že některý holky měli ducha už 5-6 DPO a nakonec těhu byly a prý ovu test může taky detekovat těhu, že LH a Hcg jsou podobný…zbyl mi tu jeden těhu test, na tom byl fakt mikroskopickej duch, tak jsem tak z hecu udělala i jeden ovu a je tam slabá čárka, ta by ale po ovu už být neměla ne? Jsem z toho jelen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.1.15 13:33

@nellys85
Jj, pokud jsi tehu, tak se to ukaze i na ovu testu. Musi byt 100% pozitivni ;)

Jinak ovu testum moc nerozumim, ja je nikdy nedelala, chodila jsem na ultrazvuky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
5.1.15 13:39

@Alexandraf tyjo to se před tebou na těch fialovejch pěkně prcek schovával :D :D :Da měla jsi nějaké příznaky před těhu testem??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.1.15 13:43

@RomanaBl
Jj hodne nas napinal :mrgreen: vubec se nam nechtel ukazat :mrgreen:
No, holka, ani moc ne :lol: Mela jsem stejny priznaky, jako kdyz ma dorazit ms (bolelo me bricho, prsa, byla jsem protivna :mrgreen: )
Jen jsem si vsimla, ze jsem mela porad neco jako ovu hlen a ten mam doted a asi tyden po ovulce na me padla strasna unava (malem jsem usnula v praci na nocni) ktera trvala do 13.tt :hug:
Jinak nic, pak az testik a pozitivni krev :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
5.1.15 13:47

@Alexandraf asi se moc zkoumám :D :D ale je důležité že se vám ukázal prďolka :) musí to být fakt nádherný pocit :) už abych ho taky zažila :D :D nejde nějakm způsobem posunout čas :D…?? tyjo asi sem divná ale tenhle cyklus mě ještě ani jednou nenapadlo že by se nemuselo zadařit…abych to nezakřikla a fakt se nepovedlo :(…tak nějak to citím že se něco děje…to je taky divný…achjo sem psychopat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
5.1.15 13:48

@Alexandraf tak já už vůbec ne, vždy jsem si myslela, že ovu testy jsou jen na prokázání ovulace a ne těhotenství :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.1.15 13:55

@RomanaBl
Ja tohle mela taky pokazdy, vzdycky jsem si byla na 10000% jista, ze to vyslo :mrgreen:
Takze jsi uplne normalni :palec:
Urcite to klapne, to se neboj :hug: ten tyden utece a budes mit jasno ;)
Holka, ja jsem tak napnuta, jak to dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí