Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3157
14.12.14 16:22

Ahoj holky tak za 5 dní zacinám s clostikem rozjíždí se mi mrcha s8 denním předstihem :-D zatim jen spinim tak nevím no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.14 16:39

@Alexandraf já už jen čekám, dej se vůle bozi. Uzivam utros a v sobotu budu testovat snad bude happy end tohoto cyklu :)

• Citovat
  • Upravit
192
15.12.14 13:18

@Alexandraf

ahojky.
nejakou dobu jsem zde nebyla, ale nic se u me nezmenilo. Menses nakonec dorazila, predtim jsem tri dny minimalne spinila a pak to zacalo, ale cekala jsem, ze to bude horsi prubeh a ono prd, mela jsem to sotva tri dny a dost slaby. Myslis, ze po tom clostilu je to normalni? Dneska jsem dobrala posledni clostil druhyho cyklu a uvidim. Myslet na to nechci, pac se z toho neuspechu pak dlouho rovnam, takze kaslu na vsechno, zadny ovul testy ani bazalni mereni, minuly mesic jsem mela ovulaci 20den, takze plus minus se budu orientovat podle toho a uvidime, navic minulej mesic fungoval levej vajecnik, takze kdyz budu tentokrat citit pravej, tak to bude super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
15.12.14 22:05

:mavam: :mavam:
@RomanaBl
Tak at to tentokrat vyjde :kytka:

@bejdulka
To je mi moc lito, ze to nevyslo, ale nebyl to posledni pokus, ono jednou to klapne :palec:
Jj ta ms po Clostiku je normalni :hug: ja to tak mela taky, vzdycky byla slabsi nez obvykle :hug:
Taky drzim palecky :andel:

@Anonymní píše:
@Alexandraf já už jen čekám, dej se vůle bozi. Uzivam utros a v sobotu budu testovat snad bude happy end tohoto cyklu :)

Tak na sobotni testik jsem zvedava :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
4.1.15 18:59

Ahoj potřebují radu od doktora jsem dostala clostilbegyt a utrogestan vše jsem donesla tak jak jsem měla 8 dní jsem měla zmeskanou ms a testy negativní a dneska jsem začala slabě krvácet. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
4.1.15 19:06

@Alexandraf :mavam: ahoj tyjo ten clostik zatím působí blahodárně :-D nebýt jen 5DPO tak dám ruku do ohně za to, že se povedlo :-D jak se máš?? Co prcek??? Daří se vám dobře???:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
4.1.15 22:24

@gabulinka Ahoj :mavam:
Tu ms ti klidne mohl posunout ten Utrogestan, bezne se to stava.
Prober to s doktorem a priste ti ho mozna trosku upravi, aby se ti zbytecne ten cyklus neprodluzoval :hug:
Je mi to lito, ze to nevyslo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
4.1.15 22:29

@RomanaBl :mavam: :mavam:
Clostik je zazrak, vid? :andel: :kytka:
A jak jsi na nej vlastne reagovala? ;) Drzim palecky na brzky testovani :andel: at tam jsou konecne // :kytka:

My se mame fajn :lol: Malej nam krasne roste, v patek jsme byli na kontrole a uz meri necelych 29cm a mel 534g :dance: je to cvalik :P
Jen me trosku lita tlak, ale zatim to jde :hug: malej uz se trosku pronasi, tak se zada zacinaji hlasit, ale staci prochazka a je zase fajn :palec:
Snad to takhle pujde dal :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
4.1.15 22:42

@Alexandraf no jak sem reagovala bohužel nevím protože jsem sem dostala ms o 9 dni dřív a taki to na ko utz vyšlo tak, že dr byla na dovce ale dělala jsem ovu testy a pozitivní jak nikdy takhle pěkný nebyly :-D tak sme se snažily v den poz testu dvakrát další den taky a ješte na silvestra :-D w ještě jednou dva dny před poz testem :-D tak a už mi pěkně bolí jakoby vajecniky mám okolo čípku hlen kkterý jsem nikdy neměla je hustý tak že by se dál krájet :-D no a cipek je takový divný takhle sem ho snad taky nikdy neměla :-D :dance: samé nové zkušenosti se ve mě bouři :-D
tyyyjo to už je pěkný obrik :-) je moc dobře ze tak krásně roste :-) utíká to jako blázen vid?? :-) tak ten tlak no ví o tom dr??? Ale snad to nebude nic hrozného jen nějaký blbý počasí :-D ani se nnedivím že se pronáší už je to kus chlapa :-) se ani nenadejes a rodis tyjo :-) promiň za pripadne chyby píšu z mobilyu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
4.1.15 22:51

@RomanaBl
Neomlouvej se, ja to znam :mrgreen: z mobilu to nejde :cert:
Tak to mas - mela jsi jasny znamky ovulky :potlesk: tak parada :potlesk: to by byla pecka, kdyby to vyslo :palec: na ten testik jsem vazne zvedava :andel:

Jj, uz nam to utika :dance: uz aby byl prcek s nama :oops:
Ja se s tlakem lecim uz od 16 :* takze me ted vic hlidaji, ale nekdy mi nameri vysokej, nekdy pro zmenu nizkej :cert: no, je to na palici :pocitac:
Ale otoky me netrapi, takze to zatim nijak moc extra neresi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.15 12:49

@Alexandraf @RomanaBl ahoj holky, hlásím ze byl u nás Ježíšek už 19.12 :) který nám přinesl //, dnes potvrzené od dr

• Citovat
  • Upravit
3157
5.1.15 12:50
@Anonymní píše:
@Alexandraf @RomanaBl ahoj holky, hlásím ze byl u nás Ježíšek už 19.12 :) který nám přinesl //, dnes potvrzené od dr

ahoooj to je úžasné :) hodně štěstí přeji a ať vše probíhá v naprostém pořádku :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.1.15 12:53
@Anonymní píše:
@Alexandraf @RomanaBl ahoj holky, hlásím ze byl u nás Ježíšek už 19.12 :) který nám přinesl //, dnes potvrzené od dr

Velika gratulace :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
5.1.15 12:58

@Alexandraf no mobil je fakt na prd :D každopádně i já jsem zvědavá na testík uvidíme co nám čas přinese :)
Jo takhle tak to je jiná když už se s tím léčíš takovou dobu :) určitě to bude v pořádku :) a je moc dobře že nemáš otoky ani nic podobnýho :) snad se ti vyhnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
5.1.15 12:59

Ahoj holky, tak já jsem brala clostík 3-7 DC, ovu byla dle testů 14 DC, tak jsme si to s manželem samozřejmě pojistili.Ovu jsem poznala i podle píchání na veječníku. Měla jsem jít 11-13 DC na ultrazvuk, jenže to nevyšlo, dr měla dovču a te%d se tam dostanu až zítra, což je 18 DC, myslíte, že má šanci tam ještě něco vidět? Jinak včera jsem měla žravou a bylo mi děsně zle a pálila mě žáha, ale to přisuzuji tomu jídlu, měla bych být teprve 3 DPO, takže na „příznaky“ je ještě brzo i když mám takový divný pocit v břiše a dnes i bílý krémový výtok…Máte to některá podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí