Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2423
3.12.14 01:03

@Míša38 vubec nevim co v tom caji vse je. Je namichany z ruznych bylin. A chlap ma sice spermio ok, ale poridla jsem mu Macu. Zlepsuje spermie a hlavne zvisuje chut ;) jinak na vysetreni sel uplne v pohode a to uz 3krat. Myslel si totiz, ze problem je u nej a ejhle ja jsem ta spatna ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
3.12.14 06:32

@Alexandraf
v noci jsem tomu spani zase moc nedala, jsem proste nervoza a nemohla se dockat mereni. Noooooo a teplota hupsla zpatky nahoru, dokonce o dve desetinky vic nez predtim, takze z 36,5 na 37,1 :palec: kazdopadne pres denuvidim zda to dostanu a zitra rano zda bude teplota opet nahore. Vcera vecer me dokonce vrcelo bricho jako kdybych nejedla a vevnitr jsem mela pocit jakoby mi to tam bublinkovalo. Nikdy jsem to takhle pred menses nemela. Proto to bylo zvlastni, ale co ja vim, treba za to muze clostik a dela s telem divy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
3.12.14 09:21

@Alexandraf Doktor je opravdu jednička. Někdy mi připadá, že na to spěchá ještě více, než my. Ale prý není na co čekat. Nezajímá se o věk ani jiné okolnosti, chce nám prý prostě nadělit dáreček k Vánocům :kytka:
V Gennetu jsi opravdu v dobrých rukách :kytka: :hug:
Já mám s přítelem problém ještě s tím, že je opravdu hodně náruživý, sex potřebuje několikrát denně. Teď jsme měli čekat 2 dny před IUI a dnes je to ten druhý den. Včera škemral už ráno a večer se dokonce rozčilovat, že mu prý asi vybuchne :mrgreen: :mrgreen: Takže ten miminko chce, ale nemůže ty svoje pudy nějak ukočírovat a pak by se na to nejraději vykašlal :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
3.12.14 11:02

@bejdulka
Tak to vypada dobre, kdyz teplota poskocila nahoru :palec: a kdy zkusis testik? :kytka:
Moc ti preju, aby ms uz nedorazila :*
Tak tyhle priznaky jsem po Clostiku nemela, myslim, ze ten to nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
3.12.14 11:07

@katkaryd
Tak to mate fakt super doktora :potlesk:
Myslim si, ze vysledek na sebe nenecha dlouho cekat :andel: :kytka:
:mrgreen: Jaj, tak to pritel teda nema moc jednoduchy, kdyz to ma takhle :mrgreen: ale to zmakne, musi ;) :hug:
A to jsme meli mit pred IUI abstinenci jen 2 dny? :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
3.12.14 11:12

@Alexandraf Doufám, opravdu se mi na IVF zatím nechce.
Přítele mi je líto, chtěl spát i na gauči, ale stejně přišel a přemlouval :think: nepovolila jsem :zed: :mrgreen:
No doktor ví, jak na tom přítel je a že pred spermiogramem vydržel necelý den, protože víc prostě nedal, tak řekl, ať zkusí vydržet alespoň ty dva dny :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
3.12.14 11:18

@katkaryd
Tak to fakt nema jednoduchy, chudak :hug:
Tak to jo :hug: Ja jen, ze my jsme museli vydrzet min. 3-5 dni pred IUI, tak proto jsem se ptala :kytka: ze jsou spermijci pak kvalitnejsi a je jich vic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
3.12.14 11:22

@Alexandraf
kdyz zitra bude teplota nahore a nedostanu to a vydrzim to, tak budu testovat koncem tydne, pac cyklus jsem mela od 27 do 34 dni, nooooo a dnes mam 30den, takze zkusim vydrzet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
3.12.14 11:25

@bejdulka
Tak jsem zvedava, jak to dopadne :hug: :kytka:
Pokud jsi uz treba 14 dni od ovulky, tak klidne testovat muzes uz ted. Zalezi na tom, kdy byla ovulka, ne na tom, jak dlouhy mivas cykly :kytka:
Ja uz bych asi testovala, jak se znam :mrgreen: :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
3.12.14 11:59

@Alexandraf to by si ho asi už uřízl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
3.12.14 12:48

@Alexandraf
asi jsem posera a nechci byt zklamana, kdyby to neklaplo :,( radsi jeste budu merit a uvidim. Treba to nevydrzim. Po predchozich zklamanich ani tt doma nemam a vzhledem k tomu ze je syn marod a manzela nechci otravovat, spis bych byla rada, kdybych ho tim pripadne prekvapila, takze driv jak v patek se neurvu, abych ho zasla koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
3.12.14 22:02

@katkaryd
:mrgreen: :mrgreen: ted jsi me pobavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
3.12.14 22:04

@bejdulka
Chapu to, ja to tak mela taky, vubec se mi nechtelo testovat.
Kdyz uz jsem se konecne premluvila, tak na testu samozrejme bilo a jeste ten den jsem to vzdycky dostala :cert: Tech zklamani za ty roky bylo vic nez dost :zed:
I ted tomu nekdy nemuzu uverit :oops: teda jen do ty doby, nez me malej nacutne :mrgreen:
Drzim palecky, aby teplota krasne stoupala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
4.12.14 07:27

@Alexandraf
teplota stale nahore, ale zacala jsem spinit :( nic hroznyho, svetle hnede, jen trosicku a chvilkama, ale neni to takovy jako pred menses. Ani bricho me neboli, spis jen v nem kruci, nic vic.
Kdyz jsem byla v lete tehotna, tak jsem spinila celou dobu nez jsem potratila, tmavehnede az krvave, ale taky od zacatku vedela, ze neco neni v poradku :?
Noooooo a ted nevim. Proste budu cekat a doufat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
4.12.14 16:41

@bejdulka drzim pesti, aby to klaplo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...