Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Míša38 vubec nevim co v tom caji vse je. Je namichany z ruznych bylin. A chlap ma sice spermio ok, ale poridla jsem mu Macu. Zlepsuje spermie a hlavne zvisuje chut
jinak na vysetreni sel uplne v pohode a to uz 3krat. Myslel si totiz, ze problem je u nej a ejhle ja jsem ta spatna ;(
@Alexandraf
v noci jsem tomu spani zase moc nedala, jsem proste nervoza a nemohla se dockat mereni. Noooooo a teplota hupsla zpatky nahoru, dokonce o dve desetinky vic nez predtim, takze z 36,5 na 37,1
kazdopadne pres denuvidim zda to dostanu a zitra rano zda bude teplota opet nahore. Vcera vecer me dokonce vrcelo bricho jako kdybych nejedla a vevnitr jsem mela pocit jakoby mi to tam bublinkovalo. Nikdy jsem to takhle pred menses nemela. Proto to bylo zvlastni, ale co ja vim, treba za to muze clostik a dela s telem divy ![]()
@Alexandraf Doktor je opravdu jednička. Někdy mi připadá, že na to spěchá ještě více, než my. Ale prý není na co čekat. Nezajímá se o věk ani jiné okolnosti, chce nám prý prostě nadělit dáreček k Vánocům ![]()
V Gennetu jsi opravdu v dobrých rukách
![]()
Já mám s přítelem problém ještě s tím, že je opravdu hodně náruživý, sex potřebuje několikrát denně. Teď jsme měli čekat 2 dny před IUI a dnes je to ten druhý den. Včera škemral už ráno a večer se dokonce rozčilovat, že mu prý asi vybuchne
Takže ten miminko chce, ale nemůže ty svoje pudy nějak ukočírovat a pak by se na to nejraději vykašlal
![]()
@bejdulka
Tak to vypada dobre, kdyz teplota poskocila nahoru
a kdy zkusis testik? ![]()
Moc ti preju, aby ms uz nedorazila ![]()
Tak tyhle priznaky jsem po Clostiku nemela, myslim, ze ten to nebude ![]()
@katkaryd
Tak to mate fakt super doktora ![]()
Myslim si, ze vysledek na sebe nenecha dlouho cekat
![]()
Jaj, tak to pritel teda nema moc jednoduchy, kdyz to ma takhle
ale to zmakne, musi
![]()
A to jsme meli mit pred IUI abstinenci jen 2 dny?
![]()
@Alexandraf Doufám, opravdu se mi na IVF zatím nechce.
Přítele mi je líto, chtěl spát i na gauči, ale stejně přišel a přemlouval
nepovolila jsem
![]()
No doktor ví, jak na tom přítel je a že pred spermiogramem vydržel necelý den, protože víc prostě nedal, tak řekl, ať zkusí vydržet alespoň ty dva dny
![]()
@katkaryd
Tak to fakt nema jednoduchy, chudak ![]()
Tak to jo
Ja jen, ze my jsme museli vydrzet min. 3-5 dni pred IUI, tak proto jsem se ptala
ze jsou spermijci pak kvalitnejsi a je jich vic ![]()
@Alexandraf
kdyz zitra bude teplota nahore a nedostanu to a vydrzim to, tak budu testovat koncem tydne, pac cyklus jsem mela od 27 do 34 dni, nooooo a dnes mam 30den, takze zkusim vydrzet ![]()
@bejdulka
Tak jsem zvedava, jak to dopadne
![]()
Pokud jsi uz treba 14 dni od ovulky, tak klidne testovat muzes uz ted. Zalezi na tom, kdy byla ovulka, ne na tom, jak dlouhy mivas cykly ![]()
Ja uz bych asi testovala, jak se znam
![]()
@Alexandraf
asi jsem posera a nechci byt zklamana, kdyby to neklaplo
radsi jeste budu merit a uvidim. Treba to nevydrzim. Po predchozich zklamanich ani tt doma nemam a vzhledem k tomu ze je syn marod a manzela nechci otravovat, spis bych byla rada, kdybych ho tim pripadne prekvapila, takze driv jak v patek se neurvu, abych ho zasla koupit
@bejdulka
Chapu to, ja to tak mela taky, vubec se mi nechtelo testovat.
Kdyz uz jsem se konecne premluvila, tak na testu samozrejme bilo a jeste ten den jsem to vzdycky dostala
Tech zklamani za ty roky bylo vic nez dost ![]()
I ted tomu nekdy nemuzu uverit
teda jen do ty doby, nez me malej nacutne ![]()
Drzim palecky, aby teplota krasne stoupala ![]()
@Alexandraf
teplota stale nahore, ale zacala jsem spinit
nic hroznyho, svetle hnede, jen trosicku a chvilkama, ale neni to takovy jako pred menses. Ani bricho me neboli, spis jen v nem kruci, nic vic.
Kdyz jsem byla v lete tehotna, tak jsem spinila celou dobu nez jsem potratila, tmavehnede az krvave, ale taky od zacatku vedela, ze neco neni v poradku ![]()
Noooooo a ted nevim. Proste budu cekat a doufat ![]()