Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Saffiro,je mi moc líto co jste si museli prožít,ale ten mimísek vám všechno určitě stokrát vynahradí ![]()
Mimochodem,můj syn bude také Tomík ![]()
Ahojky, tak se taky hlásím do klubu ![]()
Dnes jsem měla poslední prášeček (zkouším teprve 1. měsíc) tak jsem zvědavá jestli se ovu dostaví ![]()
Docela mě začíná bolet levý vaječník tak snad…
Zítra odjíždíme na dovolenou celou ji protulískujeme a to by bylo aby nebylo ![]()
Všem držím palečky ![]()
Ach jo, tak týdení dovolená je pryč a bohužel ovu nedorazila. Tedy alespoň podle ovu testů ![]()
Na jak dlouho máte clostil. předepsaný? Mě ho doktorka napsal na 3 měsíce 1/den a když to nezabere tak další 3 měsíce 2/den…
Snad vy budete úspěšnější ![]()
Ahoj Sinead ![]()
Mě Clostil zabral hned,ovu přišla až 20 DC,když už jsem to chtěla taky vzdát ![]()
Jinak jsem ho první měsíc brala 1 denně a teď druhý měsíc 2 denně.Začnu zítra ![]()
Dr říkal že se dává na ty dva měsíce a pak musí být pauza,ale že účinkuje dál i v té pauze ![]()
Já bohužel dnes začínám brát Duphaston (16.-26. den) a to už po něm ovu nepřijde ![]()
Doufám, že to příští měsíc bude lepší. Podle čeho víš, že jsi měla ovu 20. den? Měřím si teplotu a celý tento týden je 36.7 a navíc jsme si dělala i testy a ty byly negativní ![]()
Sinead,já teplotu neměřím,protože dělám na tři směny,ale zkoušela jsem ovu-testy a ty mi ji ukázaly ![]()
Navíc mrcha přišla ukázkově 14 dní po ovu ( bohužel ) ![]()
Tak hurá do dalšího měsíce ![]()
Asi by tě měl doktor sledovat na utz jak vypadají folíci ![]()
Co říkal na to že ovu asi nebyla?
Bohužel semnou neřeší nic ![]()
Pár měsíců jsem pozorovala, že nemám obvyklé příznaky při ovu tak jsem si zkusila udělat testy a ty byly negativní. Oznámila jsem to doktorce a ta mi napsala rovnou Clostil na 6! měsíců s tím, že mám zkoušet ty testy jestli ovu probíhá… A přijít mám až po tom půl roce. Vůbec se mi nechce brát nějaké hormony, když ani nemám jistotu, že zabírají ![]()
Teplotu jsem si měřila jen teď, protože jsme měli dovču, jinak taky dělám na 3 směny a to pak nemá význam něco měřit..
Moc ti přeju úspěšný měsíc…
Ahoj, já jsem taky brala clostil a 12 den jsem chodila na ultrazvuk jestli tam je folikul byl tam vždy, ale jenom jeden dostala jsem injekci pregnyl a pak jsme měli 36 hodin na tuleníčko
.Vyšlo to na 3 pokus ale buhužel to skončilo raným potratem ve 4 týdnu
.Pak jsme měli 3 měsíce pauzu a zkoušeli jsme znova a teď to vyšlo na druhý pokus, těhu se pohnojilo v prvním trimestru utrogestanem a teď je z toho krásný roční klučina
tak držím palečky ať vám to taky vyjde ![]()
Monika
Tak jsem dnes byla u doktorky (s výtokem) a stěžovala jsem si jí, že mě už týden bolí břicho. Myslela jsem si, že za to může ten výtok. Prohlédla mě a řekla, že vaječník reagoval na Clostil (až moc) a utvořila se mi
cysta ![]()
Teď se uvidí jestli sama zmizí bez problémů nebo to bude s bolestí. To už jsem jednou zažila tak doufám, že mě to nečeká znovu ![]()
Clostilky je u vás něco nového? Pomohl už někomu k tomu vysněnému pupíčku…Prosím nějaké dobré zprávy ![]()
Ahoj všechny ![]()
Sinead: já dobrala třetí balení Clomhexalu (podobné jako Clostil) a taky se mi vytvořila cysta. Už ty lentilky baštit nechci.
!!!
Teď čekám, jestli sama praskne, má 5 cm
!!!
Už jednou sjem cystu měla a bylo to s velkou bolestí, ufff........takže čekám a čekám ![]()
A co tvoje cysta? Snad už je rpyč !!!
Tak brzy všem vysněné // !!! ![]()
Má cysta je nějaká klidná tak doufám, že už odešla ![]()
Včera jsem dobrala Clostil tak uvidím jestli už teď konečně ovu dorazí.
Doufám, že ano…
Chtěla bych se taky přidat a napsat všem, že já jsem ho brala 3 měsíce. Ke konci už jsem měla celkem špatné vidění, ale po vysazení se to změnilo. Nejdříve jsem brala 2 + 1 a nic poslední měsíc mi dala 2×2 a na ultrazvuku při zjišťování foliklů mi říkali, že tam nic není a že to prostě nepomáhá. Dělala jsem si zároveň ovulační testy a v den ultrazvuku mi vyšel. Byla jsem po něm zoufalá a objednala jsem se na speciálku do Prahy. Ani jsem nemohla uvěřit tomu, když za 14 dní ukázal můj už asi 58 těhotenský test, že jsem těhotná. Lékařka tomu nemohla uvěřit, ale stal se zázrak. Teď jsem sice na rizikovém doma, ale jsem pořád O.K.
Musím však říct, že po tom clostíku jsem měla pouze jediný den plodný, což vysledovat není jednoduché. Doporučuji ten ovulační test. Mě pomohl a ještě, že jsem mu věřila. Kdybych věřila lékařům, tak jsem ten den ani… no víte co.
Tak držím palce a věřte tomu. Pokud to nejde doporučuji PRONATAL v Praze. Mám mnoho kamarádek, kterým splnili sen.
Ještě jsem chtěla napsat, že jsem si po celou dobu měřila bazální teplotu. I když mě to nebavilo, tak to opravdu ukazuje den ovulace. Po dvou neúspěšných měsících jsem vysledovala, kdy k ovulaci dochází a ovulační testy mi to potvrdily.
Je to otrava, ale zabírá ![]()
Děkuji za dodání optimismu ![]()
Teplotu si neměřím (dělám na 3 směny), ale testíky si dělám, bohužel pořád vycházejí negativní ![]()
Ještě příští měsíc budu brát 1 tabletku a pak, když to nezabere 2.
Hezky si užívej svůj „pupíček“…