Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Clostilky,
jak to s Vámi vypadá? Já jsme se včera začínala radovat a dnes mě smích přešel ![]()
V pondělí jsem dostala Ms(většinou mám nejhorší první 3 dny) a tentokrát jen takové špinění. V úterý mi bylo špatně (na zvracení), myslela jsem, že to v práci nepřežiju a tak jsme ve středu šla k doktorce. Ta mě „prohmatala“ a pravila, že to opravdu na Ms nevypadá. Vzali mi krev, napsala papír na ultrazvuk…
Jenže Ms se dnes rozproudila, takže to asi jen budou bláznivý cysty ![]()
Příští týden si přeci jen na ten ultrazvuk dojdu ať zjistím, kde tu mršku mám. Ach ouvej ![]()
Ahoj Sinead ![]()
Moc mě mrzí tvé problémy,budu ti držet palce ![]()
Jak vidíš z mého metříku tak ani u nás se nic neděje a už to nějak přestávám zvládat ![]()
Ale určitě se mi ozvi,budu na tebe myslet ![]()
Nechápu co se děje?
Krev samozřejmě negativní a na ultrazvuku vůbec nic nenormálního. Po cystě ani stopy… Na Clostil vůbec nereaguju, folikuli nedozrávají ![]()
Příští týden jdu k doktorce tak uvidím co bude dál ![]()
Přeji Vám více štěstí jak mám já…
utrápená Sinead
Sinead…nebud utrápená…jednou se karta obrátí…držím palečky…
pusu marie
Sinead ![]()
Nebuď smutná, já měla minulý cyklus cystu velkou 5 cm, takže jsem se bála, abych neskončila na laparce-na odstraˇování,
ale naštěstí sama praskla
a tento cyklus tam byly jajca vpravo i vlevo !!!
Hlavu vzhůru, bude líp !!!
Všem brzy //
*
Ahoj holky,
já beru Clostil poprvé, zatím jeden denně a příští týden půjdu na utz, zda budou vaječníky reagovat nebo ne.
Mám z toho docela hrůzu, že to nepomůže … Ale to asi neovlivním, i kdybych si kdovíjak přála, že?!
Tak držím palce Vám i sobě, ať už nám ta tělíčka začnou fungovat jak mají a dočkáme se ![]()
sisina
Mě samotný clostil nepomohl,protože máme špatný spg a já ke všemu ještě pozitv.protilátky proti spermiím.
ale clostil mi nabudil tělo takže mě dr. nemusí stimulovat hormonama a máme už za sebou 1.IUI a čekám každým dnem jestli se zadařilo.
všem přeju brzké těhu.
Jinak můj clostil co mi doma zůstaljsem poslala na Slovensko jedný holčině a ta ho brala jeden měsíc a je těhule.
Ahojky všem,
od tohoto měsíce začínám brát 2/den tak se snad mé tělo probudí ze zimního spánku ![]()
Ve středu jde manžel na spermiogram, abychom nezjistlili, že on nemůže až já budu moci ![]()
Jen se bojím co semnou ty 2/denně budou dělat, když už teď po tom jednom jsem měla mžitky před očima a návaly jako v přechodu!
Ahoj holky,
spg máme už za sebou - všechno OK … díky přírodo ó díky ![]()
SINEAD - co se týká dopadu Clostilu na moje tělo - nepozorovala jsem žádné vedlejší účinky, občas jsem se teda náhle víc zapotila, ale přičítala jsem to tomu, že si počasí nemohlo vybrat, jestli má být chladno nebo teplo …
No možná to byla reakce na Clostil, protože se mi to obyčejně nestává. Čert ví, naštěstí jsem neměla moc času o tom přemýšlet a pozorovat se, to bych určitě pocítila veškeré nežadoucí účinky - přesně podle příbalového letáku
![]()
MISCH - když ti nastimuloval tělo, tak ti vlastně pomohl ne? Nemusíš se podrobovat další hormonální léčbě … všechno u tebe funguje ![]()
A o to jde mně - problém je totiž na mojí straně ![]()
Ale teď ti držím extra pěsti pro štěstí, ať se po IUI zadaří !!!!!!!!!!!!!!!
sisina
Sisinko,
to se máš, že ti Clostil nic nedělá (vedlejší účinky). Já vím, že v příbalových letácích píšou pořád to samé a pokud možno toho co nejvíce.
Ale ty návaly to je síla. Já jsem stále zmrzlí človíček tak mě to dost překvapilo, když mě polilo horko (a ne jedenkrát) ![]()
Už se nemůžu dočkat menstruace abych mohla brát ty dvě tabletky. To je hrozný jak se ten měsíc najednou táhne. Dřív mi přišlo, že mám tu Ms snad po čtrnácti dnech a teď je to k nedočkání ![]()
Držím všem palečky…
Ahoj Sinead,
s tím, jak je čas relativní máš pravdu. Já už s ním válčím víc než rok. Naštěstí už dlouhatánský cykly (až 50 dní) se po utrogestanu trochu zkrátily. Ale stejně i těch 30 dnů je strašně dlouho, ještě když člověk MS spíš nečeká než čeká, že jo. Teda přesněji už další nechce ani vidět ![]()
Já si teď říkám, snad nám Clostil pomůže ..... a jestli zase ta neočekávaná potvora přijde, dost to se mnou zamává. I když vím, že dle statistik, je pravděpodobnost početí cca 25% v jednom cyklu. Ale nač předjímat, to se uvidí za pár týdnů. Ach jo, to bude doba, než to uběhne
.
A tak si zkrátíme čekání nějakým tím kecáním ![]()
sisina
Ahojky všem,
na pár měsíců končím se snažením. Manželovi dopadl špatně spermiogram ![]()
Budu na vás moc myslet a držet palečky. Nezapomeňte informovat ![]()
Ahoj holky,
taky jsem si donesla od doktorky clostil, v úterý začínám papat, 2× denně 5-9 DC, tak jsem zvědavá jak to dopadne. Prý se nemám při léčbě moc spoléhat na bazálku, ale 14 den na to vlítnout a naplno si užít. Snad to konečně vyjde!
Ahoj já jsem brala proveru, clomhexal a ještě jedny prášky měla jsem je brát 3 měsíce a druhý měsíc jsem otěhotněla. 2,5 roku jsme se s manželem snažili a prášky mi pomohli ale pak jsem šla ve 13 tt na ultrazvuk a tam mi doktorka řekla ze je plod mrtví. vývoj se zastavil v 10 tt a vubec nic mi nebylo ani jsem to nepoznala. Teď v prosinci to bude pul roku tak doufám že se to brzy povede. Pája.