Co bezmléčného namazat na chleba?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
3.5.10 15:18

Tohle sou receptíky bez mléka ale mám i dálší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
3.5.10 15:22

Dekuji vsem.
Kvacek - no, samozrejme vim, ze to neni idealni, mazat Majku, ale kdyz nemuze skoro nic, opravdu jsme vdecni za kazdou potravinu, kterou toleruje. Ve slozeni neni nic vyjimecneho, co by jednou za cas nemohla. A navic jsme s tim zacali minuly tyden.
JRK - asi poradne nectes :-) mala nemuze jogurt zadny, ani sojovy. Perla tip a perla s vitaminy je snad jedine bezmlecne mazani co existuje. I v rame je mlecna bilkovina. Coz me prave zklamalo, myslela jsem, ze ji budu misto smetany kupovat tu ramu culinesse (nebo jak se to pise)…a nic. Je tam taky bilkovina KM.
Radůno - diky, projdu to. :kytka:
babo zlopocasna - mala nesmi ani kozi mleko. Ta bilkovina je v jakemkoli mlece, kozim, kravskem, kobylim a sojove je to same. Ona celiakie je neco jineho. Diky.
Founik - kuskus jsem nezkousela, to je testovina, ne? lusteniny nemuze zadne. Obsahuji histamin a zpusobuji ji histaminoliberacni reakci - osype se. Podobne to funguje u jahod. Krupky ji davam pohankove.
Dendo, Aty - dekuji, zkusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
3.5.10 15:27

hele to já jsem nepsala o té Majce :-D já jsem odpovídala na ty játra… ale jako chápu to jenom jsem se holky ptala, protože sama už nevím co, když se malý rozjedl, mám doma nějaké knížky, ale přijde mi to zbytečně složité :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
3.5.10 15:32

Jo, ja myslela, ze mluvis o Majce, protoze ta je z jater :-) v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
3.5.10 15:33

nečetla jsem všechno, ale ryby může??, například moje známá mi říkala, rybičky v tomátě trochu másla, prostě klasika pomazánka, ale nedělala jsem to ještě.Ale tu kvasnicivou malý zbožnuje i polévku, jí to jak dravý, :nevim: jeho nejoblíbenější polévka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
3.5.10 16:18

Jj, kuskus je testovina. Malé jsem ted kupovala jecny, je tmavsi, a chutnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
3.5.10 17:30

jeste se da ve zdrave vyzive koupit mrkvova pomazanka a brokolicova, mala to mela rada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
3.5.10 17:32

jo a mlicko jsem nahrazovala „ryzovym napojem“ je to sypka smes ani to neni drahy a pit se to taky da:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
3.5.10 17:38

A co to Vive Bio? To je taky bezmléčný rostlinný tuk, ale přesné složení už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
3.5.10 20:53
MadGirlNancy píše:
JRK - asi poradne nectes :-) mala nemuze jogurt zadny, ani sojovy. Perla tip a perla s vitaminy je snad jedine bezmlecne mazani co existuje. I v rame je mlecna bilkovina. Coz me prave zklamalo, myslela jsem, ze ji budu misto smetany kupovat tu ramu culinesse (nebo jak se to pise)…a nic. Je tam taky bilkovina KM.

podivej se na ty stranky se zdravou vyzivou. Nektere jogurty myslim nemaji primes mleka, ale jsou z ryze nebo ceho. Tak kup odstavnovac a delej si svoje stavy.
Nebo jak jsem psal zelenina/ovoce/maso. Na svidani klidne bez masla rovnou polozit pastiku, kousek salamu. Take to doma tak delame (z me lenosti). Male to nevadi.
Od znsme ktera prosla skolenim ohledne techto potravin, jsem slysel co takova perla obsahuje a aby jsi diteti vic neuskodila nez pomohla. tSice to mleko nema, ale potom co to obsahuje…
Ale jinak nemam nic proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
3.5.10 21:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.5.10 23:45

Siváček rýžový dezert, ale zakladatelka tuším na začátku psala, že nemůžou ani rýži. Nebo se pletu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
4.5.10 08:01

nepletes Eviah, je to tak, bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.5.10 08:34

No tak to je drsný, já narazila jen na dvě náhrady jogurtů, soyagurt a siváček, ani jedno nemůžete, ale musím ti říct, že syn stejně ani jedno moc nejí, teda siváčka odmítá úplně a soyagurt sní málokdy a navíc ani já sóju neriskuju moc často. A to jogurty (mléčné) miloval. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
4.5.10 19:54

a jejda to jsem si nevsimla, ze ani ryzi nee… omlouvam se. ale ten napoj se dela i ovesny,ale ten uz neni tak pitelny:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek