Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,já se taky přidám ![]()
My jsme měli v listopadu hodně špatný spermiogram,spermie typu D,tedy nepohyblivé,přítel bral vitamín E,C,zinek a Energyman,sprchoval se studenou vodou a často jedl ryby,na konci ledna jsme byli na 2.spermiogramu a už bylo velké zlepšení,spermijky typu C,ale pořád ještě snížená plodnost a stal se zázrak,protože já už při tom 2.spermiogramu musela být těhotná
i když to jsem se dozvěděla až o nějaký ten den dýl.Takže určitě věřím těm vitamínkům,je to pro mě neuvěřitelné,že se nám zadařilo po 2měsících braní vitamínků,ale já fakt věřím,že něco do sebe mají!! ![]()
Holky četla jsem ,že manželé brali Macu na zlepšení spg. Nemátě ponětí jak silnou mácu brali ? Na netu je v nabídce 260 mg ,350mg,500mg v jedné kapsly. Nevíte která dávka by byla tak akorát ?
Díky
Ahojky, maželovi jsem naordinovala toto: http://www.drmax-lekarna.cz/…-37-tbl.html
A musím říct, že ač to jsou jen obyčejné vitamíny, tak měl po nich větší chuť na sex a přišlo nám, že se zvýšilo i množství spermoníků.
A cena je super.
Ahoj Sue, tak to je super,to už jste na půli cesty
Napiš mi pak,ať Ti můžu držet palce!
Já jsem v 11 týdnu,sice mám furt hlavu v záchodě
ale ještě jsem nebyla schopná si to pořádně uvědomit
Držím Ti moc palečky
Budete chtít ICSI a nějaké další „speciality“?
Sue, to je mazec,že když si to tam odvezete samy ušetříte 7tis
To je fakt děs,taky mi to občas připadolo víc jako byznys než jako lékařství
Jo,každý týden to člověk vidí jinak to si pamatuju,ale Tobě už to brzy vyjde,určitě!!! Dej mi vědět,jak pokračujete a přeju moooc štěstíčka ![]()
Holky.
Co brali vaši muži na zlepšení spermiogramu?
Koukala jsem na Profertil, Maccu?
@HandulkaK asi záleží co má konkrétě za problém, manželovi urolog doporučoval calibrum, volné spodní prádlo + operaci. Pomohlo to ![]()
Můj nebral nic, i když mu to dr doporučil. My nejsme ani jeden příznici těhle preparátů. Zadařilo se stejně ![]()
Můj muž nic diagnostikovaného ohledně spermatu nemá, že by bylo něčeho málo, dvě děti máme a chceme 3., jen tak jsem se zeptala doktora, co se dá udělat pro početí nebo lépe (jsem teď po dvou ZT), jaké třeba vitamíny nebo tak, a dr. nám doporučil pro muže Folandrol. Ale už jsem tedy viděla levnější věci.
Nicméně objednala jsem a uvidíme. Ještě to doma nemám. ![]()
Nam byl doporucen Lykopen.je to prirodni vyrobek z rajcat.je dobry na zlepseni spermio i proti rakovine prostaty.