Co brali Vaši muži na zlepšení spermatu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1626
18.2.10 11:40

Ahoj holky,já se taky přidám :-)
My jsme měli v listopadu hodně špatný spermiogram,spermie typu D,tedy nepohyblivé,přítel bral vitamín E,C,zinek a Energyman,sprchoval se studenou vodou a často jedl ryby,na konci ledna jsme byli na 2.spermiogramu a už bylo velké zlepšení,spermijky typu C,ale pořád ještě snížená plodnost a stal se zázrak,protože já už při tom 2.spermiogramu musela být těhotná 8-o :lol: i když to jsem se dozvěděla až o nějaký ten den dýl.Takže určitě věřím těm vitamínkům,je to pro mě neuvěřitelné,že se nám zadařilo po 2měsících braní vitamínků,ale já fakt věřím,že něco do sebe mají!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
19.2.10 19:38

Holky četla jsem ,že manželé brali Macu na zlepšení spg. Nemátě ponětí jak silnou mácu brali ? Na netu je v nabídce 260 mg ,350mg,500mg v jedné kapsly. Nevíte která dávka by byla tak akorát ?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.2.10 19:36

Ahojky, maželovi jsem naordinovala toto: http://www.drmax-lekarna.cz/…-37-tbl.html

A musím říct, že ač to jsou jen obyčejné vitamíny, tak měl po nich větší chuť na sex a přišlo nám, že se zvýšilo i množství spermoníků. :palec: :lol: A cena je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
23.2.10 18:59

Ahoj, u nás pomohl Selen,Zinek,Vitamin E a Koenzim Q10 :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
23.2.10 22:57

Ahoj Sue, tak to je super,to už jste na půli cesty :wink: Napiš mi pak,ať Ti můžu držet palce! :kytka: Já jsem v 11 týdnu,sice mám furt hlavu v záchodě :poblion: ale ještě jsem nebyla schopná si to pořádně uvědomit :oops: Držím Ti moc palečky :andel: Budete chtít ICSI a nějaké další „speciality“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
26.2.10 13:49

Sue, to je mazec,že když si to tam odvezete samy ušetříte 7tis 8-o To je fakt děs,taky mi to občas připadolo víc jako byznys než jako lékařství :-? :evil: Jo,každý týden to člověk vidí jinak to si pamatuju,ale Tobě už to brzy vyjde,určitě!!! Dej mi vědět,jak pokračujete a přeju moooc štěstíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
18.3.10 19:52

tak dneska jsem si koupila taky Macu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
23.1.18 12:04

Co na zlepšení spermiogramu?

Holky.
Co brali vaši muži na zlepšení spermiogramu?
Koukala jsem na Profertil, Maccu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.18 12:28

@HandulkaK asi záleží co má konkrétě za problém, manželovi urolog doporučoval calibrum, volné spodní prádlo + operaci. Pomohlo to :palec:

• Citovat
  • Upravit
1079
23.1.18 12:41

Tak memu muzi pred iui doporučil dr pouze zinek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
23.1.18 12:43

Můj nebral nic, i když mu to dr doporučil. My nejsme ani jeden příznici těhle preparátů. Zadařilo se stejně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
23.1.18 12:55

Můj muž nic diagnostikovaného ohledně spermatu nemá, že by bylo něčeho málo, dvě děti máme a chceme 3., jen tak jsem se zeptala doktora, co se dá udělat pro početí nebo lépe (jsem teď po dvou ZT), jaké třeba vitamíny nebo tak, a dr. nám doporučil pro muže Folandrol. Ale už jsem tedy viděla levnější věci. :mrgreen: Nicméně objednala jsem a uvidíme. Ještě to doma nemám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
23.1.18 16:20

Nam byl doporucen Lykopen.je to prirodni vyrobek z rajcat.je dobry na zlepseni spermio i proti rakovine prostaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí