Co bude s mamánkem po smrti mámy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.10.25 12:56
@Anonymní píše: Více

A jak ty to víš, že nezvládnou? Třeba je rodiče tak přidusili, ale jinak jsou schopni vše zařídit sami nebo si yo vše zjistí, jen později než mladí

• Citovat
  • Upravit
36199
31.10.25 13:04
@Cenarius píše: Více

Většinou teď chodí už předvyplněný, stačit to hodit s penězi po paní na poště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
31.10.25 13:14

Myslím, že si najdou prostě nějakou ženskou, která jim ten mamahotel zajistí 😁 je hodně žen, které jsou rády zajištěné, pokud mají ti chlapi barák, ještě bez " tchýně". A kdyby ten chlap i dobře vydělával…🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21552
31.10.25 14:08
@Andělka55 píše: Více

Bydlet v cizim baraku po duchodcich, je dobre zajisteni? :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
31.10.25 14:12
@JancaS84 píše: Více

Já to kdysi v mládí v min. století zkusila a paní po mě chtěla ještě nějaký peníze navíc za složenku, prý se za to platí. Tak jsem se na to vykašlala. Jinak si myslím, že „platit složenky“ v této diskuzi neznamená platit je opravdu. Podle mě to bude mít přenesený význam. Jako třeba, když se řekne vzít si někoho na paškál, mít něco za lubem atd. Taky už nikdo neví co je lub, nebo paškál, nikdy se s tím nesetkal, ale používá se to a všichni víme, co tím chce básník říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36199
31.10.25 14:17
@Takyjedna píše: Více

Těžko říct, moje tchýně je pořád platí a jo, je za to nějaký poplatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42564
31.10.25 14:23

@Cenarius @Alpacass Ony chodí většinou předvyplněné. Prostě vezmeš složenku a peníze a s obojím dojdeš na poštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.25 15:57

Mame v rodine invalidni duchodkyni 55 let, ktera zije se svou matkou (84), ta se o ni stara
co bude pak, fakt nevim

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.25 16:14

Můj strýc byl celý život v rodném baráku, chodil ale do práce a dřel na pozemku, to zase jo. Dochoval doma (mojeho) dědu, teď se stará o babičku která míří k devadesátce. Je mu 60. Naučil se i něco málo vařit, vystačí s tím.
Děsivější otázka je, co bude s takovými lidmi až sami zestárnou.
Mám dva strýce a tetu kteří nemají děti, pomalu stárnoucí mámu a žádného sourozence. Časem budu v situaci, kdy budu jediná rodina 4 seniorů a občas mně budí ze spaní hrůza jak to jednou zvládnu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.25 17:11

Máme podobného v rodině. Nikam nechodí, nepracuje ani nebere dávky, stará se o něj máma, které je přes 80. Podle mne už na sociální fobii. Byl vymodlene dítě, rodiče se o něj hodně starali. Moc nikdy nepracoval. Až matka nebude, má několik nemovitostí. Jestli to nějak zvládne sám nevím.

• Citovat
  • Upravit
17441
1.11.25 08:33
@Anonymní píše: Více

budou v pr.deli, co jinýho… tohle je strašně nezdravý model a nikomu doživotní štěstí nepřínesl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
1.11.25 10:10

Já myslím, že nejčastěji si prostě dohnijí ten svůj život ve zděděném baráku, který se jim pomalu bude rozpadat pod rukama no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77516
1.11.25 14:16
@Cuddy píše: Více

přesně, oni nejsou neschopní, oni jsou jen líní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77516
1.11.25 14:17