Co byste chtěly číst v pravidelném mailingu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10848
9.10.17 21:54

Ahoj admine/adminko - názvem diskuze jsi to fakt zabila - bo pravidelný mailing vyděsí každého příčetného pozdně-moderního člověka :) Což jsme tu všichni.

Po přečtení otázky jsem- doufám správně - pochopila, že je to určeno jen pro ty, které něco aktivně udělají pro to, aby takové maily dostávaly. Těhotným se do noty nelze trefit - mně by se líbily třeba odlehčené maily, které by srovnávaly různé „radosti“ těhotných v určitém měsíci - člověk by věděl, že v tom není sám, kdyby třeba (ta člověka) blila jak alík. A nebo by měla radost, k jak malé skupině patří, které není blbě. Jenže tím můžete půlku taky pěkně otrávit. Bych tu myšlenku opustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116601
9.10.17 22:02

Možná by bylo dobré, kdyby mi třeba jednou za týden přišlo, kolik času jsem zde strávila, abych se mohla nad sebou zamyslet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
10.10.17 02:37

Pokud mi nekdo hodla spamovat maily, prosim hned dole umistit viditelny odkaz na odhlaseni odberu novinek 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
10.10.17 07:38

Nic, tohle stejně nikdo nečte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20878
10.10.17 08:07

Hezké ráno, :kytka:

ano, odběr emailů by byl po přihlášení. Kdo nebude chtít, tomu zprávy posílat nebudeme.
Týdenní rozmezí by nám umožnilo podchytit aktuální témata.

Děkujeme za reakce.

adminka: Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27743
10.10.17 10:51

@admin a ty články budou psát odborníci a nebo si to jen tak někde stáhnete a vycucáte z prstu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20878
11.10.17 09:40

@ka2ka

Dobrý den,

děkujeme za dotaz. Těhotenský mailing je teprve ve fázi příprav, veškeré postřehy jsou proto vítány. Pokud bude zájem o odborné články, rádi je do mailingu zařadíme.

Hezký den, Karolína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
11.10.17 16:41

@admin Prosím o návod, jak se ze spammingu mailingu odhlásit, cosi mi chodí a nechci to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20878
11.10.17 20:35
@Knihomyš píše:
@admin Prosím o návod, jak se ze spammingu mailingu odhlásit, cosi mi chodí a nechci to.

Dobrý den,

je nám líto, že se Vám obsah našeho mailingu nelíbí :,(
Lze se z něj snadno odhlásit jako z každého jiného.
Odkaz pro odhlášení naleznete v každém z těchto emailů.

Děkujeme za dotaz.

Přeji krásný večer :kytka:
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová