Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj admine/adminko - názvem diskuze jsi to fakt zabila - bo pravidelný mailing vyděsí každého příčetného pozdně-moderního člověka
Což jsme tu všichni.
Po přečtení otázky jsem- doufám správně - pochopila, že je to určeno jen pro ty, které něco aktivně udělají pro to, aby takové maily dostávaly. Těhotným se do noty nelze trefit - mně by se líbily třeba odlehčené maily, které by srovnávaly různé „radosti“ těhotných v určitém měsíci - člověk by věděl, že v tom není sám, kdyby třeba (ta člověka) blila jak alík. A nebo by měla radost, k jak malé skupině patří, které není blbě. Jenže tím můžete půlku taky pěkně otrávit. Bych tu myšlenku opustila.
Možná by bylo dobré, kdyby mi třeba jednou za týden přišlo, kolik času jsem zde strávila, abych se mohla nad sebou zamyslet. ![]()
Pokud mi nekdo hodla spamovat maily, prosim hned dole umistit viditelny odkaz na odhlaseni odberu novinek ![]()
Hezké ráno, ![]()
ano, odběr emailů by byl po přihlášení. Kdo nebude chtít, tomu zprávy posílat nebudeme.
Týdenní rozmezí by nám umožnilo podchytit aktuální témata.
Děkujeme za reakce.
adminka: Zuzi
@admin a ty články budou psát odborníci a nebo si to jen tak někde stáhnete a vycucáte z prstu?
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Těhotenský mailing je teprve ve fázi příprav, veškeré postřehy jsou proto vítány. Pokud bude zájem o odborné články, rádi je do mailingu zařadíme.
Hezký den, Karolína ![]()
@admin Prosím o návod, jak se ze spammingu mailingu odhlásit, cosi mi chodí a nechci to.
@Knihomyš píše:
@admin Prosím o návod, jak se ze spammingu mailingu odhlásit, cosi mi chodí a nechci to.
Dobrý den,
je nám líto, že se Vám obsah našeho mailingu nelíbí ![]()
Lze se z něj snadno odhlásit jako z každého jiného.
Odkaz pro odhlášení naleznete v každém z těchto emailů.
Děkujeme za dotaz.
Přeji krásný večer ![]()
adminka Lucka