Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Cus holky,
tento rok bude u nas tchyne na veceri na Vanoce.
Tym jak nic neji-ma furt dietu, lebo chce dobre vypadat, tak nevim co jej dat.
Vzdy sme naVanoce boli u nej, a ona si tam davala tie jej dobroty, ktore sme,,museli" jest(po skusenosti som dalsie Vianoce priniesla svoje jidlo).
Ja robim na obed hrachovu polivku a vinnu klobasu(to asi da, teda tu polivku),k veceri rybi polevka, ryba a salat(to neda-salat robi jogurtovy, rybu neji),a jak dezert vubec nevim, cukrovi neji. ![]()
Predpokladam, ze si donese svoj salat, kureci rizek jej spravim, ale nevimco na predkrm a dezert. ![]()
Nechcem jej dat polivku a ostatne, ked viem ze to neje, lebo viem jak mi bolo, ked som tie jej blafy musela jest. ![]()
Diky za nazory.:-)
@Lo
Nee..ona je ina..
![]()
Ani moj salat si neda, a je divne aby my sme davali predkrm a ona tam drepela..len to komplikuje… ![]()
Salátu bych dala kousek stranou a kydla jí na to ten jogurt, polévku tu hrachovou od oběda. U nás se po večeři tradičně podává štrůdl - to je samé jablko a skoro žádné těsto, to je v podstatě zdravé ![]()
A jako předkrm vkusně naaranžovaný zeleninový talířek ![]()
@miisenka Ona je na nějaké zdravotní dietě? Nejlepší by bylo se s ní dohodnout, co máš uvařit, popřípadě co si donese svoje.
Jinak jako předkrm bych klidně udělala salát z rajčat, mozzarely a bazalky, jako dezert nabídnout zmrzlinu.
@paola white píše:
Normálně bych jí zavolala a zeptala se jí…
to som samozrejme spravila a odpoved bola, ze si nemam robit starosti, ze nebude jest.. ![]()
Skusal to i muz, a odpoved rovnaka..
@Svistice
Nene, dieta,,z fitka".. ![]()
Nechce sa zmierit s tym, ze je stara a ze a to uz inak uklada..(teraz momentalne vyzera jak anorekticka)..
Mozzarellu neda, smrdi jej to a je to tucny syr.. ![]()
Zmrzku zje len domacu, a s tym sa mi sjat nechce..
@Idril píše:
No a místo kapra kuřecí prso na přírodno a je to
to jo, to mam vyresene, rizek smazeny-na suchej oanvicke..:-)
@kometa32 píše:
A co měla minulé Vánoce na večeři, když kapra nejí?
predkrm-kroupovy salat s cizrnou ![]()
hlavni j.-rizek a br. salat
dezert-ananas
@miisenka já bych pro ni nic extra nepřipravovala. Budeš toho mít docela dost a pokud si z toho nebvybere, tak to není tvůj problém.