Co dát tchýni k večeři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
22.12.13 21:03
@siamka7 píše:
@araw @Bábi Zlopočasná klídek holky, mám prostě na to tento názor a hotovo. nemusím se tady zpovídat, co jak a proč. já to mám takto, vy takto. :mavam:

presne klidek..a co si budeme vravet, kazda tchyne je obcas na past..niektora menej, niektora viac.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
22.12.13 21:59

@miisenka zajímá mě, co teda vaří, že vám to tolik nechutná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.12.13 22:06

@zuzouš
Same blafy bez chuti.. :mrgreen:
Nevie varit ani normalne(to vravi muz, uz od detstva)..najde si recepty a modifikuje ich(ala Babica)..treba nepouziva k vareniu ziaden tuk, ake ani stavu nespravi..vsetko je suche a mdle..
Ja varim zdravo, nemusim mastne veci, ale obcas si dame nejaku prasarnu..
Ono to je tazke popisat, to by si musela ochutnat..ale jej to chuti, stravuje sa tak uz niekolko rokov..ale v poslednych 2r pritvrdila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
22.12.13 22:35
@miisenka píše:
ono to neni o oddolavani..ona je makla do diety a vyzera strasne, skorej by to chcelo aby sa poriadne najedla..mne salat s nizkotucnym jogurtom nechuti, a este ho tam je tak, ze ho musis zapijat..ona sa skorej tym jedlom trapi, ale to jej vec..mysli si, ze je zdravo, ale ona je nevyvazene, nema ziadne bielkoviny, minimalne sacharidov a tu zeleninu si ani nepokape olejom..my sa tiez necpeme cely den…teda len trosku.. :mrgreen:

anorektička jak vyšitá 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
26.12.13 15:26

Jak to dopadlo s tchýní??? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
26.12.13 15:39

@Lenka512
Docela vtipne..predkrm krenova pena, tousty, a zelenina..ok..veceri mala svoju, ale priniesla si pokazene maso, takze som jej nabidla veprovy rizek, co som mala pripraveny na dalsi den, nepohrdla..dezert mascarpone s kokos likerom a grilovany ananas na mede so skorici..sa zalizovala..mascarpone teda nechala ale inak to zblajzla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí